Kunstmest Verbinding

Als je zo oud bent dat je je kunt herinneren hoe fruit smaakte voordat er kunstmest werd gebruikt, dan is het duidelijk dat kunstmest vervlakkend werkt op de smaak van het fruit.
Je kunt dit verschil in smaak ook proeven als je biologisch gekweekt fruit eet.

Door kunstmest worden groente, fruit (en granen) groter en wateriger en dat gaat ten koste van de smaak. De smaak verliest voor een groot deel het karakteristieke van de specifieke groente- of fruitsoort. Fijne nuances in de smaak en de diepgang van de smaak gaan verloren door kunstmest.

Daarnaast wordt de houdbaarheid van groente en fruit door het gebruik van kunstmest duidelijk verkort. De producten boeten dus in aan levenskracht en bederven daardoor sneller.

Deze smaak vervlakking en de verminderde levenskracht van granen, groente en fruit hebben uiteraard ook een invloed op jou.
Als je dit soort producten eet, werkt dat door op jouw systeem en persoonlijkheid. Het heeft daarbij een vervlakkende en verslappende werking.

Je ziet tegenwoordig ook veel minder echt karakteristieke mensen, met uitgesproken gelaatstrekken, met van die echt mooie koppen.
De vervlakking van ons eten vervlakt ook ons, we worden daardoor als mensheid ook steeds meer een eenheidsworst.

De Kunstmest Verbinding lost de vervlakkende effecten van het eten van met kunstmest geteelde voedingsmiddelen, in jouw systeem op.

Voor wie?

Zelfs al doe je je best om zoveel mogelijk biologisch te eten, dan nog is het in de praktijk vrijwel onmogelijk om helemaal geen voedingsmiddelen te eten die met kunstmest gekweekt zijn.
Daarnaast heb je deze voedingsmiddelen vrijwel zeker tijdens jouw jeugd gegeten.

De Kunstmest Verbinding is daarom voor iedereen een zinvolle Verbinding.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Kunstmest Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Kunstmest Verbinding bedraagt € 140,-.

 

Een ervaring


Wat een cadeau

‘Wat een prachtige Verbinding is de Kunstmest Verbinding ……………….wat voel ik veel.

Gisteravond voelde ik me zo verbonden met alles om me heen, dat ik overspoeld werd door liefde. De essentie van de bloemen op tafel, de tafel zelf enz. kwam diep bij me binnen.

Het voelen van deze liefde openende kennelijk een poort want vanochtend, na de beide oefeningen, lukte het dan eindelijk om bij een hele diepe pijn uit te komen. Het lukte me nooit om mezelf en mijn kwaliteiten werkelijk serieus te nemen en nu kan ik de pijn daarover zo voelen.

Wat een cadeau om, op de drempel van het nieuwe jaar, dit stuk achter me te kunnen laten. Alles in en om mij heen voelt veel intenser aanwezig.’