Kunstmest Verbinding

Als je zo oud bent dat je je kunt herinneren hoe fruit smaakte voordat er kunstmest werd gebruikt, dan is het duidelijk dat kunstmest vervlakkend werkt op de smaak van het fruit.
Je kunt dit verschil in smaak ook proeven als je biologisch gekweekt fruit eet.

Door kunstmest worden groente, fruit (en granen) groter en wateriger en dat gaat ten koste van de smaak. De smaak verliest voor een groot deel het karakteristieke van de specifieke groente- of fruitsoort. Fijne nuances in de smaak en de diepgang van de smaak gaan verloren door kunstmest.

Daarnaast wordt de houdbaarheid van groente en fruit door het gebruik van kunstmest duidelijk verkort. De producten boeten dus in aan levenskracht en bederven daardoor sneller.

Deze smaak vervlakking en de verminderde levenskracht van granen, groente en fruit hebben uiteraard ook een invloed op jou.
Als je dit soort producten eet, werkt dat door op jouw systeem en persoonlijkheid. Het heeft daarbij een vervlakkende en verslappende werking.

Je ziet tegenwoordig ook veel minder echt karakteristieke mensen, met uitgesproken gelaatstrekken, met van die echt mooie koppen.
De vervlakking van ons eten vervlakt ook ons, we worden daardoor als mensheid ook steeds meer een eenheidsworst.

De Kunstmest Verbinding lost de vervlakkende effecten van het eten van met kunstmest geteelde voedingsmiddelen, in jouw systeem op.

Voor wie?

Zelfs al doe je je best om zoveel mogelijk biologisch te eten, dan nog is het in de praktijk vrijwel onmogelijk om helemaal geen voedingsmiddelen te eten die met kunstmest gekweekt zijn.
Daarnaast heb je deze voedingsmiddelen vrijwel zeker tijdens jouw jeugd gegeten.

De Kunstmest Verbinding is daarom voor iedereen een zinvolle Verbinding.

Aanvullende Verbindingen

De Kunststof Verbinding, de Magnetron Verbinding en de Versleutel Verbinding werken specifiek aanvullend op de Kunstmest Verbinding.

Aanvullend op behandelingen

De Kunstmest Verbinding werkt ondersteunend voor en aanvullend op alle behandelingen.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Kunstmest Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Kunstmest Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Kunstmest Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Kunstmest Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer

 

Een ervaring


Wat een cadeau

‘Wat een prachtige Verbinding is de Kunstmest Verbinding ……………….wat voel ik veel.

Gisteravond voelde ik me zo verbonden met alles om me heen, dat ik overspoeld werd door liefde. De essentie van de bloemen op tafel, de tafel zelf enz. kwam diep bij me binnen.

Het voelen van deze liefde openende kennelijk een poort want vanochtend, na de beide oefeningen, lukte het dan eindelijk om bij een hele diepe pijn uit te komen. Het lukte me nooit om mezelf en mijn kwaliteiten werkelijk serieus te nemen en nu kan ik de pijn daarover zo voelen.

Wat een cadeau om, op de drempel van het nieuwe jaar, dit stuk achter me te kunnen laten. Alles in en om mij heen voelt veel intenser aanwezig.’