Sfeer Verbinding

De Sfeer Verbinding is een idee van één van onze familieleden in het Hiernamaals.

Dit familielid verwoordde ook prachtig en kernachtig wat Sfeer Verbinding voor je kan betekenen:

 

  “De Sfeer Verbinding versterkt jouw vermogen om samen met anderen een fijne sfeer te creëren in het onderlinge contact, zodat ieder zich op z'n gemak voelt en tot z'n recht komt.

De Sfeer Verbinding draait dus om balans en ruimte geven aan alles dat leeft, aanwezig is en bestaat in jouw directe omgeving.

Deze Verbinding maakt je leven vreugdevoller, rijker en feestelijk. Het maakt dat je het fijn vindt om stil te staan bij jouw leven, niet alleen maar doorgaan naar de toekomst, vooruit willen, maar ook intens genieten van het hier en nu.”


De Sfeer Verbinding helpt je zowel om meer sfeer te creëren als om sfeer beter te ervaren.

Voor wie?

Voor iedereen die meer sfeer in zijn of haar leven wil creëren en ervaren.

Sfeer Verbinding voor een bedrijf

De Sfeer Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Sfeer Verbinding bevordert de juiste werksfeer. Een goede werksfeer werkt motiverend en prestatie verhogend op de werknemers.

Let op: De Sfeer Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Sfeer Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Sfeer Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Sfeer Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Sfeer Verbinding bedraagt € 140,-.