Neutralisatie Verbinding motor

Met behulp van de 'Neutralisatie Verbinding motor' is jouw elektrische fiets, brommer, scooter, motor, scootmobiel of elektrische rolstoel gedurende je gehele leven volledig tegen omgevingsstraling geneutraliseerd.

Dit is ook het geval als je een vervangend exemplaar koopt.
De Neutralisatie Verbinding motor verhuist dan automatisch naar het nieuwe vervoersmiddel.

Resultaten

Door de neutralisatie van de verzwakkende omgevingsstraling is brommer, scooter, scootmobiel of motor rijden minder vermoeiend en blijf je geconcentreerder en oplettender.

Brommers, scooters, scootmobielen en motoren kunnen ook tien tot twintig procent zuiniger gaan rijden, doordat de brandstof beter wordt benut.

Hybride brommer, scooter, scootmobiel of motor

De neutralisatie van een hybride brommer, scooter, scootmobiel of motor is nog belangrijker dan van een gebruikelijke brommer, scooter, scootmobiel of motor.

De oorzaak hiervan is de hoogspanning die in hybride brommers, scooters, scootmobielen en motoren wordt gebruikt.
Lees meer

Een tweede brommer, scooter, scootmobiel of motor

Als je twee brommers, scooters, scootmobielen of motoren hebt die je wilt neutraliseren, dan is er een tweede Neutralisatie Verbinding motor nodig.

De Neutralisatie Verbinding motor verhuist automatisch mee

Als je jouw geneutraliseerde elektrische fiets, brommer, scooter, motor, scootmobiel of elektrische rolstoel vervangt door een nieuw exemplaar, verhuist de Neutralisatie Verbinding motor automatisch mee naar het nieuwe exemplaar.

Wanneer is het mijn brommer, scooter, scootmobiel of motor?

Uiteraard als je zelf een brommer, scooter, scootmobiel of motor hebt aangeschaft.
Het wordt minder duidelijk als er bij je functie een brommer, scooter of motor hoort, of als je voor je baas altijd op dezelfde brommer, scooter of motor rijdt.

Voor een brommer, scooter, scootmobiel of motor die je ‘permanent’ gebruikt, ook al is het niet je eigendom, kan een Neutralisatie Verbinding motor aangevraagd worden.

Wissel je voor je werk steeds van brommer, scooter of motor dan is de oplossing de Neutralisatie Verbinding werk.

Nieuwe stralingsbronnen

Alle Neutralisatie Verbindingen hebben het vermogen om zelfstandig een programmering toe te voegen om nieuwe stralingsvormen te neutraliseren.

Lukt dat een enkele keer niet, dan voegen wij, Bas en Maria, de juiste programmering toe om deze nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.

Lees meer: Nieuwe stralingsbronnen

Lees meer: Neutralisatie 5G netwerk

Verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood

Lood heeft een sterk verzwakkende en ontwikkeling remmende werking.

Elke accu bevat lood, waardoor, als je op een motor rijdt of als bijzitter meerijdt, jouw ontwikkelingssnelheid gedurende drie maanden met ongeveer 25% geremd wordt.

De accu hoeft daarvoor geeneens aangeraakt te worden.

De Neutralisatie Verbinding motor lost deze verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood voor de motorrijder en eventuele bijzitter op.

Aanvullende behandeling

De Materie Transmutatie behandeling werkt aanvullend op de Neutralisatie Verbinding motor.


De Materie Transmutatiegave, die je door de Materie Transmutatie behandeling ontvangt, geeft je de mogelijkheid om specifieke stoffen en materialen op energieniveau te verzachten en energetisch beter te laten aansluiten bij de mens.

Met behulp van de Materie Transmutatiegave kun je jouw persoonlijke leefomgeving zo veranderen dat de natuurlijke frequenties van de 'levende natuur' in jouw huis beter voelbaar worden.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding motor invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.

Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding motor aanvragen m.b.v. de online aanvraagprocedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd 
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.

Als je al andere Neutralisatie Verbindingen hebt, hoef je bij de activatie van de Neutralisatie Verbinding motor geen tussentijd aan te houden ten opzichte van de activatie van andere Verbindingen.

Lees verder: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding motor nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Neutralisatie Verbinding motor

€ 50,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.