Ontwikkelingspad Verbinding

Elke behandeling en Transmutatie Channeling van het Wholism Project geeft jou een ontwikkelingspad, dat je vervolgens zelf kunt gaan.

De Ontwikkelingspad Verbinding geeft jou de unieke mogelijkheid om onbewust te profiteren van de ervaringen van anderen die al eerder door een soortgelijke ontwikkeling zijn gegaan.

De Ontwikkelingspad Verbinding werkt op deze manier als een soort gids voor jou op jouw ontwikkelingspad. Deze Verbinding toont jou elke keer op een onbewust niveau de meest begaanbare en dus gemakkelijkste weg om door jouw ontwikkelingen te komen.

Met behulp van de Ontwikkelingspad Verbinding wordt ontwikkelen gemiddeld zo’n 25% lichter en dat is een duidelijk merkbaar verschil.

Voor wie?

Voor iedereen die zich gemakkelijker wil ontwikkelen.

Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf

De Ontwikkelingspad Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Ontwikkelingspad Verbinding bevordert bij werknemers hun werk gerelateerde ontwikkeling, wat de doelstellingen van het bedrijf ten goede komt.

De Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf werkt anders dan een 'persoonlijke' Ontwikkelingspad Verbinding.

De Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf is puur gericht op bedrijfsmatige ontwikkelingen. Het is daarom niet van belang of de werknemers een behandeling van het Wholism Project ontvangen hebben.

Let op: De Ontwikkelingspad Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Ontwikkelingspad Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Ontwikkelingspad Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Ontwikkelingspad Verbinding bedraagt € 140,-.

 

Ervaringen


Verlichting duidelijk voelbaar

‘De verlichting van de Ontwikkelingspad Verbinding is duidelijk voelbaar. Ik had laatst maar een paar uur geslapen en voelde me nog opmerkelijk fit.’
Renaldo vdL, Maastricht


Het verschil is zo duidelijk voelbaar

‘Het verschil is zo duidelijk voelbaar. Bijna ongelooflijk.

De afgelopen dagen voelde het proces waar ik doorheen mag best zwaar, moeizaam en stroperig.

Sinds ik 20 minuten geleden de Ontwikkelingspad Verbinding heb geactiveerd voel ik mij steeds lichter worden. Alles lijkt nu weer lekker te stromen. Het moeizame en zware gevoel is weg.

Het voelt alsof er allerlei deuren open zijn gegaan in mij. Een apart gevoel. Alsof ik ineens meer mogelijkheden en ruimte heb. Meer kanten op kan.

Dankjewel voor deze mogelijkheid om nog lichter door de ontwikkelingen te kunnen gaan!’
Diana vdH, Boskoop