Ontwikkelingspad Verbinding

Elke behandeling en Transmutatie Channeling van het Wholism Project geeft jou een ontwikkelingspad, dat je vervolgens zelf kunt gaan.

De Ontwikkelingspad Verbinding geeft jou de unieke mogelijkheid om onbewust te profiteren van de ervaringen van anderen die al eerder door een soortgelijke ontwikkeling zijn gegaan.

De Ontwikkelingspad Verbinding werkt op deze manier als een soort gids voor jou op jouw ontwikkelingspad. Deze Verbinding toont jou elke keer op een onbewust niveau de meest begaanbare en dus gemakkelijkste weg om door jouw ontwikkelingen te komen.

Met behulp van de Ontwikkelingspad Verbinding wordt ontwikkelen gemiddeld zo’n 25% lichter en dat is een duidelijk merkbaar verschil.

Voor wie?

Voor iedereen die zich gemakkelijker wil ontwikkelen.

Aanvullende Verbinding

De Levensmoed Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Ontwikkelingspad Verbinding.

Aanvullende behandelingen

De volgende behandelingen werken aanvullend op de Ontwikkelingspad Verbinding, omdat ze jou - elk op hun eigen wijze - helpen om gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan:

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf

De Ontwikkelingspad Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Ontwikkelingspad Verbinding bevordert bij werknemers hun werk gerelateerde ontwikkeling, wat de doelstellingen van het bedrijf ten goede komt.

De Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf werkt anders dan een 'persoonlijke' Ontwikkelingspad Verbinding.

De Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf is puur gericht op bedrijfsmatige ontwikkelingen. Het is daarom niet van belang of de werknemers een behandeling van het Wholism Project ontvangen hebben.

Let op: De Ontwikkelingspad Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Ontwikkelingspad Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Ontwikkelingspad Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Ontwikkelingspad Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Ontwikkelingspad Verbinding hier aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Ontwikkelingspad Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Ontwikkelingspad Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdrage nummer.

 

Ervaringen


Verlichting duidelijk voelbaar

‘De verlichting van de Ontwikkelingspad Verbinding is duidelijk voelbaar. Ik had laatst maar een paar uur geslapen en voelde me nog opmerkelijk fit.’
Renaldo vdL, Maastricht


Het verschil is zo duidelijk voelbaar

‘Het verschil is zo duidelijk voelbaar. Bijna ongelooflijk.

De afgelopen dagen voelde het proces waar ik doorheen mag best zwaar, moeizaam en stroperig.

Sinds ik 20 minuten geleden de Ontwikkelingspad Verbinding heb geactiveerd voel ik mij steeds lichter worden. Alles lijkt nu weer lekker te stromen. Het moeizame en zware gevoel is weg.

Het voelt alsof er allerlei deuren open zijn gegaan in mij. Een apart gevoel. Alsof ik ineens meer mogelijkheden en ruimte heb. Meer kanten op kan.

Dankjewel voor deze mogelijkheid om nog lichter door de ontwikkelingen te kunnen gaan!’
Diana vdH, Boskoop