Zesling Kanteling

De Zesling Kanteling lost een persoonlijke kanteling op het droomchakra op.

Door de zesling kanteling heb je het gevoel dat je je dromen niet kunt realiseren. Je dromen realiseren voelt als onbegonnen werk. Dat waar je hart echt naar uitgaat, kun je voor je gevoel niet waarmaken.
Er is altijd wel iets dat roet in het eten gooit. Of je verknalt het zelf, of je kunt je droom niet realiseren door tegenwerking vanuit de buitenwereld.

Aan deze kanteling houd je in meer of mindere maten het gevoel over: ‘ik doe toch alles fout, alles gaat toch altijd mis, alles eindigt altijd in een soort brei, waar kop noch staart aanzit.’

De zesling kanteling werkt dus ontmoedigend, het is een soort sleepanker, die het realiseren van wat je het liefste wilt, in de weg staat.

Betekenis naam

De naam Zesling Kanteling is een naam die we, Bas en Maria, doorgekregen hebben.
Het is best een opvallende naam en daarom vroegen we ons af wat de achtergrond van deze naam is. We zijn dat nagegaan.

Daar kwam uit dat de naam afgeleid is van het gevoel dat je zeer waarschijnlijk krijgt, als je een zesling ter wereld brengt.

We kunnen ons zo goed voorstellen, dat je je dan wanhopig voelt, dat het voor je gevoel een onmogelijke opgave is om zes baby’s tegelijkertijd te moeten verschonen, te moeten voeden, in slaap moet zien te krijgen etc, etc.. Slapen ze net allemaal, begint er eentje te huilen, waarop de rest snel volgt ……
Hoe kun je dat ooit bolwerken?

Voor wie?

Iedereen heeft de Zesling Kanteling nodig.

Niveau

De Zesling Kanteling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Elke Kanteling werkt over levens heen.
Van elke Kanteling heb je dus meerdere levens profijt.


Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Elke Kanteling kan als eerste Kanteling ontvangen worden.
Elke Kanteling werkt pas volledig na de ontvangst van de Onderlaag behandeling, maar kan in uitzonderlijke gevallen wel vóór de Onderlaag behandeling ontvangen worden.

Tussentijd

Tussen de ontvangst van twee Kantelingen moet altijd minimaal 6 weken verlopen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Kanteling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Kanteling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - die een Kanteling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


 

De Zesling Kanteling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat behandelingen de integratie van deze Kanteling niet kunnen verstoren, omdat behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten. 

Je kunt deze Kanteling dus ook vlak vóór of vlak na een behandeling van het Wholism Project ontvangen. 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke Kanteling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op de werking van de Kantelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - waarin je door de ontwikkelingen van een Kanteling gaat en op een Kanteling kunt blijven reageren.

Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een Kanteling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


 

De uitwerkingstijd van de Zesling Kanteling is 3 maanden.

Uitwerking van de Kantelingen

Onze Kantelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Kanteling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Kanteling jou doorheen zal leiden. 

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Kanteling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de Kanteling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

 Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een Kanteling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de Kanteling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

 Lees meer:


Uitwerking van de behandeling


Gedeelde verantwoordelijkheid


Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de Kanteling

Als je na ontvangst van de Kanteling vragen hebt over de uitwerking van de Kanteling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.


Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze Kanteling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl 

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.


Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Zesling Kanteling is € 80,-

 

Een ervaring


Grote last van mijn schouders gevallen

‘Sinds het ontvangen Zesling Kanteling voelt het alsof er een grote last van mijn schouders gevallen is. Ik voel me vrijer en het voelt alsof ik nu weer een eerlijke kans heb om iets te maken van mijn leven.’
Renaldo vd L, Maastricht