Dementie behandeling

Dementie, een aandoening waarbij chronisch geheugenverlies optreedt, heeft altijd twee oorzaken:

  • onverwerkt verleden

en

  • een vorm van beïnvloeding door je partner


Dementie heeft te maken met onverwerkt verleden, met gebeurtenissen die je niet volledig verwerkt hebt en die je niet onder ogen wilt ‘zien’ en ook niet wilt voelen.

Volkomen onbekend is de rol van je partner. Jouw partner kan je op zo’n wijze beïnvloeden dat dat tot dementie leidt. Hij of zij onttrekt dan ‘levensvitamine’ aan jou.

Levensvitamine is het ‘vitamine’ dat er voor zorgt dat je het leven aangaat. Als de hoeveelheid levensvitaminen in jou lager wordt, leidt dat ertoe dat je grauwer en lustelozer wordt.

Je hebt daardoor niet meer de kracht om in verbinding te blijven met de zwaarste delen van jouw onverwerkte verleden en die zakken dan ook weg, daar kun je dan niet meer bij. Je kunt ze dan ook niet meer verwerken.
 
Het geheugen is een schakel tussen het heden en het verleden en is daarom altijd met het nu verbonden. Deze verbinding met het nu verbreekt als delen van jouw onverwerkte verleden wegzakken. Zo verlies je delen uit jouw geheugen en word je dement.

Voor wie?

Ongeveer 20% van alle mensen heeft de Dementie behandeling nodig, om dementie op te lossen, dementie te voorkomen of de innerlijke achtergrond die in vorige levens tot dementie geleid heeft, op te lossen.

Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Dementie behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Dementie behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Dementie behandeling bedraagt € 140,-.