Natuurlijke overgave Verbinding

De Natuurlijke overgave Verbinding helpt je om op een kosmische dag wijze in overgave te zijn.

Deze Verbinding helpt je om meer in overgave te zijn voor alle natuurlijke processen in je systeem, dus om minder tegen je systeem in te gaan vanuit angst of weerstand.

Je zou de werking van de Natuurlijke overgave Verbinding kunnen vergelijken met die van olie. Olie zorgt ervoor dat alle bewegende onderdelen van een motor met zo min mogelijk weerstand functioneren.

De Natuurlijke overgave Verbinding laat alle natuurlijke processen in je systeem beter, meer 'gesmeerd' verlopen.

Olie in een motor heeft niet het vermogen om een kapot onderdeel te repareren.
Net zo min kan de Natuurlijke overgave Verbinding bijvoorbeeld diepe angsten, die ontstaan zijn door gebeurtenissen uit vorige levens oplossen. Dit soort angsten kan alleen opgelost worden met één of meerdere behandelingen

De Natuurlijke overgave Verbinding helpt je om ondanks oude angsten in je systeem toch zoveel mogelijk in overgave te blijven.

Voor wie?

Voor iedereen die meer in overgave wil zijn met betrekking tot alle natuurlijke processen in je systeem.

Aanvullende Verbindingen

De Kracht Verbinding en de Gevoelswereld Verbinding werken specifiek aanvullend op de Natuurlijke overgave Verbinding.

Aanvullende behandelingen

De Beginverergering behandeling en de Zuil behandeling hebben een aanvullende werking op de Natuurlijke overgave Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Natuurlijke overgave Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Natuurlijke overgave Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Natuurlijke overgave Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw aanvraag en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Natuurlijke overgave Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de aanvraag van een Verbinding

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer