Impuls galblaas oefening

De Impuls galblaas oefening vergroot je slagkracht door:

  • geblokkeerde kracht te deblokkeren
  • functionele boosheid in daadkracht om te zetten


Als je slagkracht groter is, zul je je minder passief opstellen en sneller automatisch reageren en handelen.
De Impuls galblaas oefening helpt je zo om meer op eigen benen te staan.

Hoe werkt de Impuls galblaas oefening?

De Impuls galblaas oefening werkt als volgt.

Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls galblaas oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau 'door je heen werken’.

Zij brengen je galblaas op een heel subtiele wijze continu in beweging.

De subtiele energetische bewegingen waaruit deze Impuls oefening bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel heel snel merkbaar worden.De Impuls galblaas oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een continu werkende impuls met een blijvende uitwerking.Je hoeft zelf dus niets voor deze oefening te doen.

Drie niveaus

De Impuls galblaas oefening werkt op drie verschillende niveaus:

  • op de galblaas zelf
  • het voeding verteringsproces
  • op jouw geestelijke verteringsproces, met andere woorden jouw geestelijk verwerkingsprocesDe Impuls galblaas oefening maakt je dus niet alleen fysiek gezonder, maar ook geestelijk, doordat je leert om functionele boosheid niet te onderdrukken, maar te gebruiken als een kracht.

Functie van de galblaas

De galblaas is een peervormig hol orgaan dat aan de rechterkant van het lichaam, achter en onder de lever ligt.

Het orgaan is verbonden met de lever via de galbuis. De galblaas slaat de gal op, die wordt afgescheiden via de centrale galgang naar de darm als vethoudend voedsel de darm binnenkomt.
De hoeveelheid gal die naar de darm wordt afgevoerd is afhankelijk van de hoeveelheid te verteren vet in de darm.

Gal bevat stoffen die vet tot heel kleine vetdruppels in een waterige oplossing kunnen verdelen. Door deze oppervlaktevergroting kan vet gemakkelijker door de spijsverteringsenzymen in de darmen verteerd worden.

De galblaas vormt een reservoir voor de galvloeistof die door de lever is geproduceerd.
De galblaas heeft een water onttrekkende werking op de galvloeistof die zodoende wordt ingedikt en een typische groene kleur krijgt.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls galblaas oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Ondersteunende behandelingen

De Oerkracht behandeling werkt altijd ondersteunend op de Impuls galblaas oefening.
De Moeras behandeling, de Miskleun behandeling en de Mislukking behandeling ondersteunen de Impuls galblaas oefening, voorzover je deze behandelingen nodig hebt.
Ook de Beïnvloeding behandelingen werken - voorzover je ze nodig hebt - ondersteunend op de Impuls galblaas oefening.

Ondersteunende Verbindingen

De Levensmoed Verbinding en de Ki-punt Verbinding werken ondersteunend op de Impuls galblaas oefening.

Voor wie?

Iedereen heeft de Impuls galblaas oefening nodig, zelfs als je het gevoel hebt al over voldoende slagkracht te beschikken.

De Impuls galblaas oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.Als je de Impuls galblaas oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls galblaas oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls galblaas oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.
Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de impuls van deze Impuls oefening als eerste Impuls oefening ontvangen. Er is ook geen voorafgaande behandeling van het Wholism Project nodig.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze oefening van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze oefening niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de oefening - die een Impuls oefening nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De Impuls galblaas oefening richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere Impuls oefeningen of behandelingen de integratie van deze oefening niet kunnen verstoren, omdat andere Impuls oefeningen of behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze oefening dus ook vlak voor of vlak na een andere Impuls oefening of behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Impuls oefening - waarin je door de ontwikkelingen van de Impuls oefening gaat.


De resultaten van Impuls oefeningen kunnen direct na de ontvangst van de impuls van de Impuls oefening voelbaar worden.
 
De uitwerkingstijd van de Impuls galblaas oefening is 3 maanden.

Uitwerking van de oefening

Impuls oefeningen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Impuls oefening ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Impuls oefening jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Impuls oefening ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen.Daarnaast wordt de impuls van de betreffende Impuls oefening blijvend en continu aan jou gegeven.

Aanvragen

Je kunt de Impuls galblaas oefening aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Impuls galblaas oefening is € 80,-


Een ervaring

 

Voel me zoveel meer mezelf

‘Na het ontvangen kwam er zoveel oud zeer en een gevoel van mijn gal uitspugen naar boven, ik wist niet dat dit er nog was.

Dit uitte zich in boosheid, frustratie, verdriet, gevoel van machteloosheid en gevoel van niet geliefd geweest te zijn, gevoel van gebruikt te zijn, gekleineerd en kort gehouden. Dit duurde een paar uur.

Daarna meer rust en passeerde er kort gevoelens van onverwerkte pijn en verdriet na operaties. 

Daarna een krachtig gevoel van trots dat het me toch gelukt is om drie jaar geleden zelf de stappen te zetten om voor mezelf en mijn kinderen te kiezen.
Het is me vaak verteld dat ik trots mag zijn op mezelf dat ik er de kracht voor kon vinden  maar nu voelde ik dat.

Ik ben zo blij met het Wholism Project! Ik voel me zoveel meer mezelf.’