Complimenten Verbinding

Veel mensen hebben de neiging om vanuit een negatief zelfbeeld over-kritisch naar zichzelf te kijken. Ze halen zichzelf dan omlaag en maken zich kleiner dan ze zijn. Als je dat doet dan werkt dat verzwakkend en ondermijnend op jezelf.
Als je daarentegen objectief naar jezelf zou kijken, zou je veel positiever over jezelf kunnen zijn.

De Complimenten Verbinding helpt je om positiever naar jezelf te kijken en om jezelf zo nu en dan een compliment te geven voor wat je gedaan hebt, voor wat je toch maar weer hebt neergezet.

Als je een oprecht compliment krijgt, geeft dat energie, geeft dat een boost, terwijl als je kritiek krijgt, je je juist kleiner en minder waard gaat voelen.

Door deze Verbinding geef je jezelf niet alleen meer complimenten, maar spoor je jezelf ook aan  om het de volgende keer weer minstens net zo goed te doen.

'Jezelf complimenten geven' hoef je niet volkomen letterlijk te nemen.
Je hoeft jezelf niet achter elkaar complimenten te geven, maar de Complimenten Verbinding helpt je om met een positief gevoel over jezelf je werk of dagelijkse bezigheden te doen.

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf graag wat meer wil waarderen.

Complimenten Verbinding voor een bedrijf

De Complimenten Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Complimenten Verbinding bevordert bij werknemers hun plezier in het werk en zal ook de positieve output ten goede komen.

Let op: De Complimenten Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Complimenten Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Complimenten Verbinding voor een bedrijf wordt aangevraagd, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Complimenten Verbinding

Traject

De Complimenten Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Complimenten Verbinding bedraagt € 140,-.