Werken onze behandelingen
voor iedereen?

Er is een wereld van verschil hoe mensen reageren op onze behandelingen.
Er zijn mensen die zich door onze behandelingen ontwikkelen als een speer en er zijn mensen die aangeven niets te ervaren.

Mensen die aangeven dat onze behandelingen niets voor hen doen, hebben uiteraard exact dezelfde behandeling ontvangen als mensen die aangeven dat ze zich er als een speer door ontwikkelen.

We zullen uitleggen waarom mensen zo verschillend op onze behandelingen kunnen reageren.

Behandelingen geestelijk gereedschap

Onze behandelingen zijn niets meer of minder dan geestelijk gereedschap en je kunt wel of niets doen met gereedschap dat tot jouw beschikking staat.

De volgende vergelijking maakt dit duidelijker.

Je zit op een bankje en krijgt een stuk gereedschap. Daar kun je op twee manieren op reageren.

Er gebeurt niets
Je kunt verwachten dat dat gereedschap jou wel uit zichzelf zal helpen en daarom neem je een afwachtende houding aan.
Er gebeurt dan uiteraard niets en wij, Bas en Maria, krijgen dan een e-mail met de boodschap dat onze behandeling niets heeft gedaan en de conclusie ‘voor mij werkt het kennelijk niet’.

Wauw wat een power
Je ziet het stuk gereedschap en gaat ermee aan de slag. Je opent jezelf voor deze tool en gaat kijken wat je met het geestelijk gereedschap dat je hebt ontvangen, kunt.
Een nieuwe wereld van mogelijkheden waar je nog nooit aan had gedacht, opent zich dan en je gaat enthousiast aan de slag. Met andere woorden je gaat enthousiast aan jezelf werken met je nieuwe tool.
Omdat het gereedschap je op een onbewust niveau uit zichzelf aangeeft, wat de volgende stap is die je zou kunnen maken, ontwikkel je je als een speer en krijgen wij enthousiaste verhalen.

Iedereen creëert zo zijn of haar eigen werkelijkheid.