Ik ben Verbinding

De ‘Ik ben’ Verbinding helpt je om jezelf beter te tonen, meer te laten zien wie jij bent. Je gaat door de ‘Ik ben’ Verbinding meer in je kracht staan, in jouw unieke kracht.

Je mag er zijn. Elk mens heeft het recht en in wezen de plicht naar zichzelf toe, om er te zijn, om zichzelf met zowel z’n sterke als z’n zwakke kanten te tonen.

Als je jezelf met zowel je sterke als je zwakke kanten toont, dan leer je ook het meeste van het leven. Door jezelf te tonen, zullen anderen daarop reageren, daarop inspelen en je van feedback voorzien.

Door jezelf te tonen, ga je dus het leven beter aan. De ‘Ik ben’ Verbinding is daarom belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?

Vrijwel niemand toont zichzelf volledig, iedereen houdt wel delen van zichzelf achter.
Met andere woorden de ‘Ik ben’ Verbinding is voor iedereen een zinvolle Verbinding, die je helpt om beter in het leven te staan, om het leven beter aan te gaan.

‘Ik ben’ Verbinding voor een bedrijf of eigen praktijk

De ‘Ik ben’ Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De ‘Ik ben’ Verbinding laat werknemers zichzelf beter tonen. Je weet daarom beter wat je aan hen hebt, je kunt daardoor ook beter op hen bouwen en komt minder snel voor verrassingen te staan.

Let op: De ‘Ik ben’ Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De ‘Ik ben’ Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de ‘Ik ben’ Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De bijdrage bedraagt € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt de bijdrage met € 30,- verhoogd.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Ik ben Verbinding.

Traject

De ‘Ik ben’ Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de ‘Ik ben’ Verbinding bedraagt € 140,-.