Vaginale schimmel behandeling

De Vaginale schimmel behandeling helpt om de achtergrond van het probleem van vaginale schimmel op te lossen. Door het oplossen van deze achtergrond verdwijnt de vaginale schimmel over het algemeen uit zichzelf.

De achterliggende reden van vaginale schimmel is het missen van sexueel contact of een gevoelsmatig gebrek aan voldoende liefdevol sexueel contact.

Zowel bij het ontbreken van sexueel contact als bij een gevoelsmatig gebrek aan voldoende liefdevol sexueel contact ontstaat er een energetische onbalans en als gevolg daarvan een voedingsbodem, waardoor vaginale schimmels een kans krijgen.

De oorzaak van een gevoelsmatig gebrek aan voldoende liefdevol sexueel contact kan, maar hoeft niet bij de man te liggen.
Dit gevoelsmatige gebrek kan er ook op duiden dat de vrouw een sexuele blokkade heeft, die het liefdevol ervaren van het sexueel contact in de weg staat. Deze sexuele blokkade wordt ook door de Vaginale schimmel behandeling opgelost.

Vanzelfsprekend lost de Vaginale schimmel behandeling niet alle sexuele blokkades op, maar alleen die sexuele blokkades die kunnen leiden tot vaginale schimmel.

Voor wie?

Ongeveer 5% van alle vrouwen heeft de Vaginale schimmel behandeling nodig.
Heb je nooit vaginale schimmel, dan heb je deze behandeling niet nodig.

Niveau

De Vaginale schimmel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Vaginale schimmel behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Vaginale schimmel behandeling bedraagt  €140,-.