Talen Verbinding

De Talen Verbinding helpt je onder andere om een taal sneller en gemakkelijker te leren.
Je maakt daarbij onbewust contact met een Hoger niveau in jezelf, waar de taal jou al bekend is.

Het is niet de bedoeling om je bewust op dat Hogere niveau in jezelf te richten, dat gebeurt vanzelf door deze Verbinding.
Het werkt zelfs averechts als je je bewust op dat Hogere niveau zou richten.

Richt je dus, als je een taal wilt leren, niet op dat Hogere niveau, maar pak gewoon je taalboeken of laptop en zet je in om de taal te leren spreken.
Door de Talen Verbinding gaat een taal leren vloeiender en vanzelf-sprekender. Je spreekt een taal daardoor sneller 'als vanzelf'.

De Talen Verbinding helpt je met het leren van alle talen waar jij je voor inzet. Je hoeft dus niet voor elke taal een aparte Talen Verbinding aan te vragen.

De Talen Verbinding zorgt er ook voor dat je informatie - waaronder ook boodschappen van het Hogere - gemakkelijker ontvangt.
 
Je krijgt door deze Verbinding het vermogen om informatie beter te aarden. Door deze aarding wordt informatie en dus ook taal ‘tastbaarder’, beter ‘pakbaar’.

Je kunt informatie dus beter in je opnemen. Je neemt het meer geaard, meer in contact met je systeem in je op. Informatie ‘verwaait’ daardoor minder, met als gevolg dat je het beter onthoudt.

In ons digitale tijdperk, waarin informatie vaak vluchtig en minder concreet voelt, is de Talen Verbinding daarom voor iedereen een heel belangrijke Verbinding.

Voor wie?

Voor iedereen die talen gemakkelijker wil leren en boodschappen van het Hogere - bewust of onbewust - beter wil ontvangen.

Voor iedereen die digitale informatie op een goed geaarde manier in zich op wil nemen.
Een belangrijke Verbinding voor zowel volwassenen als kinderen.

Talen Verbinding voor een bedrijf

De Talen Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Talen Verbinding heeft een positieve werking op de geestelijke opnamecapaciteit van werknemers en dat komt het werk altijd ten goede.

Let op: De Talen Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Talen Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Talen Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Talen Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Talen Verbinding bedraagt € 140,-.

 

Ervaringen

 

Tegenwoordig vind ik de Franse liedjes mooi

‘Het valt me op dat ik de Franse taal graag hoor: tegenwoordig vind ik de Franse liedjes op de radio mooi!
Vroeger sprak deze taal me niet aan.
 
Nu volg ik misschien nog wel een Franse taallessen?
Dit komt zeker door de Talen Verbinding’
Ria V, Wiekevorst, België


Voelde me steviger, compacter

'Ik had de Talen Verbinding geactiveerd terwijl ik in de auto zat.
Het kwam me voor dat ik meer gecentreerd was, me minder liet afleiden door wat er van buitenaf op me afkwam. Ik voelde me steviger, compacter.'