Schoonmaak Verbinding

De Schoonmaak Verbinding:

  • helpt je om innerlijk alles op te ruimen wat er tussen jou en innerlijk goed ‘schoonmaken’ in staat
  • helpt om je huis opgeruimder en schoner te krijgen
  • geeft je de gave om de energetische kwaliteit en daardoor ook de effectiviteit van de Jemako schoonmaakproducten voor persoonlijk gebruik te optimaliseren


Innerlijke schoonmaak
De Schoonmaak Verbinding ruimt innerlijke rommel, innerlijk donker in je op.
Zodra je donkere stukken in jezelf hebt opgelost, ga je automatisch je huis nog beter schoonhouden.

Je huis vormt namelijk een spiegel van jouw innerlijk. Als je van binnen helemaal schoon en opgeruimd bent, als het licht voelt van binnen, zul je je huis even schoon, opgeruimd en licht willen hebben als je je van binnen voelt.

Opgeruimder en schoner huis
Een tweede effect van de Schoonmaak Verbinding is dat je huis minder snel vuil zal worden, doordat jij op energieniveau schoner bent. Hoe jouw huis aanvoelt, is dus een spiegel van jouw innerlijk.
Met andere woorden jouw innerlijke energie is voelbaar in je huis. Als je op energieniveau 'schoon' bent van binnen, trek je minder vuil aan en hecht vuil zich ook minder aan je huis.

Optimaliseert Jemako schoonmaakproducten
De Schoonmaak Verbinding optimaliseert de energetische kwaliteit en daardoor ook de effectiviteit van de bijzondere Jemako schoonmaakproducten.

Jemako schoonmaakproducten onderscheiden zich van andere schoonmaakproducten op de markt omdat ze stuk voor stuk kwalitatief zo goed zijn.

De Schoonmaak Verbinding werkt voor jou persoonlijk. Dat wil zeggen dat de Jemako producten op energieniveau geoptimaliseerd worden op het moment dat jij ze zelf gebruikt.
Het product in de verpakking blijft dus gelijk.
Je ontvangt met de Schoonmaak Verbinding dus de gave om deze uitstekende producten op energieniveau nog verder te optimaliseren.

Jemako schoonmaakproducten

Jemako schoonmaakproducten zijn bijzondere schoonmaakproducten.
Bij elk product van Jemako merk je bij het gebruik dat ze betere resultaten opleveren dan vergelijkbare schoonmaakproducten van andere merken.

Het milieu staat ook hoog in het vaandel van Jemako.

Jemako producten zijn alleen te verkrijgen via zelfstandige Jemako distributiepartners.
De benadering is hierdoor ook echt persoonlijk.


Wij bestellen de Jemako producten al jaren via Marjon en Ype. Zij bieden een uitstekende service en verzenden op verzoek ook naar het buitenland.

Ook geven zij op verzoek een presentatie bij jou thuis, voor jouzelf en de gasten die jij daarvoor uitnodigt. Marjon en Ype geven presentaties door heel Nederland en België.

Lees meer: Ervaringen met de Jemako presentatie van Marjon en Ype

Voor wie?

Voor iedereen die innerlijk ‘schoner’ wil worden en ook in een schoner huis wil wonen.

Aanvullende Verbinding

De volgende Verbindingen werken specifiek aanvullend op de Schoonmaak Verbinding:
Neutralisatie Verbinding huis
Apparaat bezieling Verbinding huis
Licht Verbinding (in verband met de energetische Feng Shui)
Sfeer Verbinding

Aanvullende behandeling

De Schoonspoel behandeling en de Schoonmaak Verbinding maken je elk op hun eigen wijze innerlijk en lichamelijk schoon.

Aanvullende Impuls oefening

De Impuls bloedsomloop oefening en de Schoonmaak Verbinding werken aanvullend op elkaar.
Beide hebben een positief effect op de zuiverheid van je bloed en op je bloedsomloop.

De Schoonmaak Verbinding heeft een zuiverend effect op je gevoel en daardoor ook op je bloed. Als je gevoel en je bloed schoner zijn, heeft dat een positief en vitaliserend effect op je hele systeem.

Schoonmaak Verbinding voor een bedrijf

De Schoonmaak Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Schoonmaak Verbinding bevordert de innerlijke ordening bij werknemers en dat komt hun werkprestaties ten goede.
De bedrijfsgebouwen zullen ook een meer opgeruimde en schonere indruk geven.
Tot slot zal het bedrijf naar de buitenwereld toe beter georganiseerd overkomen. Hierdoor zal de boodschap van het bedrijf ook beter overkomen.

Let op: De Schoonmaak Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Schoonmaak Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Schoonmaak Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De bijdrage bedraagt € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt de bijdrage met € 25,- verhoogd.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te kunnen maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Schoonmaak Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Schoonmaak Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Schoonmaak Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: 'Mijn Gegevens' vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Schoonmaak Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer