Overgave behandeling

De Overgave behandeling is een behandeling die thuishoort in de categorie kosmische dag mogelijkheden. Kosmische dag mogelijkheden zijn behandelingen die voor iedereen nuttig zijn. Het zijn letterlijk kosmische dag ontwikkelingsmogelijkheden die het jou mogelijk maken om je verder de kosmische dag in te ontwikkelen.

De Overgave behandeling vormt een uitzondering op deze regel. Deze behandeling is een kosmische dag mogelijkheid die alleen gegeven mag worden aan mensen met heel diepe trauma's die verdrongen zijn of ondraaglijk voelen.

De Overgave behandeling is een bijzondere ondersteunende behandeling, die het mogelijk maakt om in overgave door de diepe ontwikkelingen van de behandeling(en) te gaan die jij nodig hebt om jouw specifieke problematiek en/of trauma op te lossen.

De Overgave behandeling wordt dan bij voorkeur eenmalig vóór de benodigde behandeling(en) voor jouw specifieke problematiek ontvangen.
Na ontvangst blijft de Overgave behandeling jou voortaan helpen om in overgave door diepe ontwikkelingen te gaan, dus ook als je andere behandelingen ontvangt.

Zonder de Overgave behandeling heeft vrijwel iedereen de neiging om - als de pijn van een trauma voelbaar word - deze pijn zo snel mogelijk weer te onderdrukken.

Het verdringen van pijn en de geestelijke vervormingen die in de loop van de tijd door het verdringen van deze pijn zijn ontstaan, maken het proces veel zwaarder en pijnlijker dan het verwerken van de oorspronkelijke pijn.

Het effect van de Overgave behandeling helpt je om jouw pijn niet te onderdrukken. Door de Overgave behandeling ervaar je de pijn van jouw trauma in zijn meest pure, oorspronkelijke vorm, heel dicht bij jezelf.
Het grote voordeel daarvan is dat het proces duidelijk lichter wordt.

De Overgave behandeling laat je dus bewust door de problematiek gaan, maar vanuit volkomen overgave. Daardoor kom je als het ware thuis bij jezelf. Jouw oude diepe pijn voelt dan niet meer als ondraaglijk, maar brengt je juist dichter bij jezelf.

Door de werking van de Overgave behandeling wordt het duidelijk minder zwaar (niet meer ondoenlijk zwaar) om jouw trauma's te verwerken.

De Overgave behandeling vergroot zo de kans aanzienlijk dat je de diepe processen van het verwerken van jouw trauma veel beter aan zult kunnen.

Diepe trauma's

Voorbeelden van diepe trauma’s waarbij de Overgave behandeling verlichtend kan werken, zijn onder andere: sexueel misbruik, verkrachting, mishandeling, zware ongelukken, het overlijden van een kind van jou, oorlogstrauma's en soortgelijke diepgaande traumatische ervaringen.

Spanning

De Overgave behandeling is ook bedoeld voor mensen die vrijwel altijd met veel innerlijke spanning reageren als ze door de ontwikkelingen van behandelingen gaan.

Werkt direct

De Overgave behandeling werkt direct na de ontvangst verlichtend op de processen van de specifieke behandeling(en) die je ontvangen hebt om jouw trauma(’s) te verwerken.

Voor wie?

De Overgave behandeling mag alleen bij heel diepe trauma's die verdrongen worden of niet draagbaar voelen, aangevraagd worden.

De cliënt ontvangt de Overgave behandeling dan bij voorkeur vlak vóór de behandeling(en) die de problematiek zal gaan oplossen.

Ons advies is om vóór beide behandelingen ook de Herstart behandeling ontvangen te hebben.

Niveau

De Overgave behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Overgave behandeling

Traject

De Overgave behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Overgave behandeling bedraagt € 140,-.