Gevoels Kanteling

De Gevoels Kanteling is in staat om de problematiek die is ontstaan door de kanteling van het hartchakra, op te lossen. Als gevolg van de kanteling van het hartchakra ontstaan gekantelde gevoelens.

Bij een kanteling van gevoelens voelt positief als negatief, en andersom. Een positief gevoel voelt dan als een negatief gevoel en een negatief gevoel als een positief gevoel.

Door de kanteling van het hartchakra kantelen niet al je gevoelens. Welke gevoelens hierdoor wel kantelen, kan van persoon tot persoon sterk verschillen.

Diepgaande shocks uit dit en/of vorige levens bepalen welke gevoelens als gevolg van de kanteling van het hartchakra mee kantelen.

Homosexualiteit en genderdysforie kunnen als diepere oorzaak een gekanteld gevoel hebben.

De Gevoels Kanteling valt onder de categorie Persoonlijke Kantelingen.

Homosexualiteit en genderdysforie

Homosexualiteit kan als diepste oorzaak een gevoelskanteling hebben.
Bij ongeveer 15% van alle homosexuele mensen is er sprake van een gekanteld sexueel gevoel.

Bij ongeveer 10% van alle mensen met genderdysforie is de diepste oorzaak een gekanteld gevoel over je eigen geslachtsidentiteit.

Aanvullende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de Kantelingen.


De Balans Herstel Verbinding en de Innerlijke Vereniging Verbinding hebben een specifieke aanvullende werking op de Gevoels Kanteling.

Aanvullende behandelingen

De Verzonken gevoel behandeling heeft een aanvullende werking op de Gevoels Kanteling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Gevoels Kanteling nodig.

Niveau

De Gevoels Kanteling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Elke Kanteling werkt over levens heen.
Van elke Kanteling heb je dus meerdere levens profijt.


Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Elke Kanteling kan als eerste Kanteling ontvangen worden.Homosexuele mensen en mensen met genderdysforie waarbij de diepere oorzaak van deze problematiek terug te voeren is op een kanteling van het hartchakra, moeten wel eerst de Ontswitching behandeling Plus ontvangen.Elke Kanteling werkt pas volledig na de ontvangst van de Onderlaag behandeling, maar kan in uitzonderlijke gevallen wel vóór de Onderlaag behandeling ontvangen worden.

Tussentijd

Tussen de ontvangst van twee Kantelingen moet altijd minimaal 6 weken verlopen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Kanteling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Kanteling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - die een Kanteling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De Gevoels Kanteling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat behandelingen de integratie van deze Kanteling niet kunnen verstoren, omdat behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze Kanteling dus ook vlak vóór of vlak na een behandeling van het Wholism Project ontvangen.Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke Kanteling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op de werking van de Kantelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - waarin je door de ontwikkelingen van een Kanteling gaat en op een Kanteling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een Kanteling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


De uitwerkingstijd van de Gevoels Kanteling is 3 maanden.

Uitwerking van de Kantelingen

Onze Kantelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Kanteling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Kanteling jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Kanteling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de Kanteling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een Kanteling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de Kanteling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.Lees meer:


Uitwerking van de behandeling

Gedeelde verantwoordelijkheid

Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de Kanteling

Als je na ontvangst van de Kanteling vragen hebt over de uitwerking van de Kanteling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.

Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze Kanteling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nlStuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.

Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Gevoels Kanteling is € 80,-