Publicaties

Hieronder vind je de de meest belangrijke publicaties van het Wholism Project.

In deze volledig herziene en uitgebreide derde druk is ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten van het Wholism Project opgenomen.

De eerste druk van dit boek is uitgekomen onder de titel ‘Op weg naar een nieuwe toekomst met Intelligente Materie’.

 

Spiritueel Intelligente Materie: de meest low-tech producten die je je maar kunt voorstellen, maar met een ongeëvenaarde interactieve intelligentie en van ‘Boven’ ontvangen. ‘Boven’ bemoeit zich in deze tijd intens met ons als mensheid, omdat we in een enorm veranderingsproces zitten. Het is het einde der tijden, maar alleen om een nieuwe betere tijd te laten beginnen.

De huidige technische ‘vooruitgang’ produceert steeds meer onnatuurlijke straling, zoals die van telefoons, computers en zendmasten waardoor een dikke donkere deken van milieu- en ethervervuiling rond de Aarde is ontstaan.

Om mensen te helpen zich te beschermen tegen deze ontwikkelingsremmende donkere deken en hen te helpen bij hun ‘ont-wikkeling’ naar de totaal andere spelregels van de nieuwe tijd, hebben wij sinds 1989, door ‘Boven’ geleid, een aantal op zeezout gebaseerde producten ontwikkeld en in 2011 hun revolutionaire opvolgers, de Verbindingen.
Lees meer

"Mijn hele leven heb ik een diepe pijn gevoeld wanneer ik zag hoe wij bezig zijn de natuur om ons heen te verwoesten. Eigenlijk was ik ontzet. Hoe kunnen wij mensen zo omgaan met de natuur? Hoe is het mogelijk dat het wonder van de natuur niet gezien wordt?
Mensen hebben mij altijd gebiologeerd. Wie zijn wij? Wat doen we hier op Aarde? Wat drijft mensen en wat drijft mij? Waarom gedragen wij ons zoáls wij ons gedragen?

Deze kernvragen zijn vanaf mijn zesentwintigste de leidraad geweest voor een bewuste zoektocht in mijzelf, een ontwikkelingsweg die nu al bijna dertig jaar duurt.

In 2005 hebben mijn toenmalige vrouw Martien en ik een gave ontvangen die ons op een eenvoudige wijze kan helpen om de onbalans in onszelf zo snel mogelijk op te lossen, waardoor mensen weer diegene worden die zij van oorsprong zijn.
Lees meer

.

.

Dit boekje (91 pag.) geeft uitgebreide informatie over de producten Ozaliet en Benzoliet. Alles over de ontwikkeling en onderzoek naar de werking van deze producten wordt behandeld. Ook de spirituele context waaruit Ozaliet en Benzoliet zijn ontstaan komt aan bod.

Verder krijgt de lezer adviezen over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de producten aangereikt. Kortom; onmisbaar voor iedereen die meer wil weten over deze bijzondere producten.

Download dit boekje gratis 5,2 MB

Boeken geven veel inzicht

'Ik heb de boeken "Spiritueel Intelligente Materie" en "Verwezenlijk je Levensopdracht" gelezen en dit heeft me veel inzicht gegeven in wat er speelt op Aarde en in mij als onderdeel van het grote geheel. Het helpt me om te begrijpen wat er speelt voor zover als dat mogelijk is.'
Bas Mélotte, Utrecht
Lees meer lezerservaringen