Lyme behandeling

De Lyme behandeling lost:

  • de innerlijke achtergrond op waardoor je vatbaar bent voor de ziekte van Lyme

en

  • de ziekte van Lyme zelf, als je daar last van hebt


Volgens de gangbare inzichten wordt de ziekte van Lyme veroorzaakt door een besmetting met de Borrelia bacterie.

Een bacterie kan zich uitsluitend in je lichaam vermenigvuldigen als je voor de betreffende bacterie de juiste voedingsbodem in je lichaam hebt. De ‘juiste’ voedingsbodem ontstaat in je lichaam door jouw specifieke manier van in het leven staan, dus door hoe jij geestelijk in het leven staat.

Door het oplossen van de geestelijke achtergrond van de ziekte van Lyme, zal de voedingsbodem in jouw lichaam zodanig veranderen dat de Borrelia bacterie uit zichzelf verdwijnt. De specifieke voedingsbodem waar de Borrelia bacterie op kan leven, is dan verdwenen.

Door het verdwijnen van de Borrelia bacterie, verdwijnen ook de symptomen van de ziekte van Lyme, voorzover de ziekte nog geen structurele schade heeft veroorzaakt.

Geestelijke achtergrond van de ziekte van Lyme

Je bent pas bevattelijk voor een ziekte als je de 'juiste' geestelijke achtergrond hebt voor die ziekte. Door de ‘juiste’ geestelijke achtergrond voor een ziekte ontstaat een voedingsbodem in het lichaam waar bacteriën en/of virussen op kunnen groeien.

De ziekte van Lyme heeft als geestelijke achtergrond, dat je op een onbewust niveau niet weet waarom je hier op Aarde bent en wat je hier moet doen.
Je staat bij wijze van spreken met een opengevallen mond naar de werkelijkheid te kijken en bent niet in staat om echt verbinding met het leven te maken.

Vanuit dit gevoel dat je geen echte verbinding kunt maken met het leven, heb je (onbewust) ook geen zin in het leven. Wat is de zin van het leven, als je het niet leeft?

Je zou deze situatie kunnen vergelijken met een baan waarbij je de hele dag moet wachten en niet werkelijk iets kunt doen. Dan ga je je snel vervelen, het is niet inspirerend en er is ook geen uitdaging.
Van zulk werk krijg je snel genoeg, binnen de kortste keren heb je begrijpelijk geen zin meer in die baan.

De Lyme behandeling lost deze geestelijke achtergrond, waarbij je je een vreemde op Aarde voelt, op. Daarna kun je bij wijze van spreken pas echt beginnen met jouw leven.

Voor wie?

De Lyme behandeling is voor iedereen een zinvolle behandeling.

Ongeveer 15% van alle mensen heeft deze behandeling nodig in dit leven.
In verband met volgende levens raden we echter iedereen de Lyme behandeling aan.

Niveau

De Lyme behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Lyme behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Lyme behandeling bedraagt € 140,-.