Vrouw zijn Verbinding

Elke vrouw heeft in de kosmische nacht een programmering meegekregen waardoor haar totale ontwikkelingscapaciteit standaard met 15% beperkt is.

De Hogere bedoeling van het beperken van de ontwikkelingscapaciteit van de vrouw was dat de man daardoor het voortouw in de kosmische nacht kon nemen.
Dat was noodzakelijk omdat de man van nature beter toegerust was om het Hogere doel van de kosmische nacht te realiseren. Dit Hogere doel was het verlagen van ons trillingsgetal, zodat we ons steeds meer met de materie konden verbinden.

De vrouw is daar minder geschikt voor, omdat zij van nature een sterkere verbinding met het Hogere heeft. Vrouwen hebben daardoor een hoger trillingsgetal, wat onder andere tot uiting komt in het hogere stemgeluid van vrouwen.

Zonder de beperking van de ontwikkelingscapaciteit van vrouwen, zou het voor de mensheid moeilijker zijn geweest om ons trillingsgetal te verlagen. Deze ingebrachte disbalans tussen het mannelijke en het vrouwelijke was dus essentieel om dit doel te kunnen bereiken.

De Vrouw zijn Verbinding lost deze kosmische nacht programmering in jou op die tijdens al jouw vrouwenlevens je ontwikkelingscapaciteit met 15% beperkte.

De Vrouw zijn Verbinding is zowel voor vrouwen als voor mannen een onmisbare Verbinding.

Als je als vrouw de Vrouw zijn Verbinding ontvangt, stijgt jouw ontwikkelingscapaciteit van 85% naar 100%.
Deze percentages gelden voor de situatie waarin je geen ontwikkeling remmende producten en ook geen ontwikkeling bevorderende producten gebruikt.

Daarnaast versterkt de Vrouw zijn Verbinding je innerlijke vrouw, waardoor er een beter evenwicht tussen het voelen en het willen ontstaat. Je wordt hierdoor evenwichtiger en beter in balans.

De Vrouw zijn Verbinding net zo belangrijk voor mannen

Er zijn twee redenen waarom de Vrouw zijn Verbinding net zo belangrijk is voor mannen als voor vrouwen.

Door de Vrouw zijn Verbinding wordt je innerlijke vrouw versterkt. Hierdoor ontstaat er een beter evenwicht tussen het voelen en het willen. Dit maakt je evenwichtiger, meer in balans. Je kunt daardoor beter beslissingen nemen en ook beter, meer vanuit evenwicht handelen.

Daarnaast kan deze Verbinding voor jou als man belangrijk zijn in verband met toekomstige vrouwenlevens.
De verwachting is dat ergens aan het begin van de 300.000 jarige kosmische dag het beperken van de ontwikkelingscapaciteit van vrouwen wordt gestopt. Dat kan relatief snel gebeuren, maar het kan ook nog een aantal eeuwen duren, voordat het zo ver is. Dat is nog niet bekend.
 
Mocht je in een volgend leven, vóórdat deze kosmische nacht spelregel is gewijzigd, als vrouw incarneren, dan beschik je in dat leven - door jouw Vrouw zijn Verbinding - over je volledige ontwikkelingscapaciteit.
Jouw ontwikkelingscapaciteit wordt dan niet met 15% beperkt.

Voor wie?

Voor iedereen die een gelijkwaardige innerlijke man en vrouw wil hebben en in dit en volgende levens over zijn of haar volledige ontwikkelingscapaciteit wil beschikken.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Vrouw zijn Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Vrouw zijn Verbinding bedraagt € 140,-.

 

Ervaringen


Het lijkt wel een behandeling

‘Ik heb nu zo ongeveer 3 weken de Vrouw zijn Verbinding. 

Het lijkt wel een behandeling.
Ik heb het gevoel dat ik door een heel diep stuk ben, de ketenen zijn los.

Vanaf ongeveer 23 april voel ik me niet meer zo melancholisch en het lijkt het of het gevoel van altijd een gat in mijn borststreek te hebben nu aan het dichten is.

Het resultaat is dat ik me een stuk vrolijker, energieker, daadkrachtiger voel. Veel meer bewegingsruimte in wie ik ben.’


Voelde alsof ik bevrijd werd

‘Vlak voor ik de Verbinding activeerde verscheen er al een grote glimlach op mijn gezicht.
Toen ik de Verbinding activeerde voelde het alsof ik bevrijd werd. Het voelde alsof ik heel veel ruimte kreeg. Zo fijn.
Ook voelde ik mijn trilling verhogen.

De glimlach die vlak voor de activatie verscheen is er nog steeds. Het voelt alsof elk celletje in mijn lichaam die glimlach nu heeft.
Ik voel me ontroerd en dankbaar.’
Diana vdH, Boskoop