Vrouw zijn Verbinding

Elke vrouw heeft in de kosmische nacht een programmering meegekregen waardoor haar totale ontwikkelingscapaciteit standaard met 15% beperkt is.

De Hogere bedoeling van het beperken van de ontwikkelingscapaciteit van de vrouw was dat de man daardoor het voortouw in de kosmische nacht kon nemen.
Dat was noodzakelijk omdat de man van nature beter toegerust was om het Hogere doel van de kosmische nacht te realiseren. Dit Hogere doel was het verlagen van ons trillingsgetal, zodat we ons steeds meer met de materie konden verbinden.

De vrouw is daar minder geschikt voor, omdat zij van nature een sterkere verbinding met het Hogere heeft. Vrouwen hebben daardoor een hoger trillingsgetal, wat onder andere tot uiting komt in het hogere stemgeluid van vrouwen.

Zonder de beperking van de ontwikkelingscapaciteit van vrouwen, zou het voor de mensheid moeilijker zijn geweest om ons trillingsgetal te verlagen. Deze ingebrachte disbalans tussen het mannelijke en het vrouwelijke was dus essentieel om dit doel te kunnen bereiken.

De Vrouw zijn Verbinding lost deze kosmische nacht programmering in jou op die tijdens al jouw vrouwenlevens je ontwikkelingscapaciteit met 15% beperkte.

De Vrouw zijn Verbinding is zowel voor vrouwen als voor mannen een onmisbare Verbinding.

Als je als vrouw de Vrouw zijn Verbinding ontvangt, stijgt jouw ontwikkelingscapaciteit van 85% naar 100%.
Deze percentages gelden voor de situatie waarin je geen ontwikkeling remmende producten en ook geen ontwikkeling bevorderende producten gebruikt.

Daarnaast versterkt de Vrouw zijn Verbinding je innerlijke vrouw, waardoor er een beter evenwicht tussen het voelen en het willen ontstaat. Je wordt hierdoor evenwichtiger en beter in balans.

De Vrouw zijn Verbinding net zo belangrijk voor mannen

Er zijn twee redenen waarom de Vrouw zijn Verbinding net zo belangrijk is voor mannen als voor vrouwen.

Door de Vrouw zijn Verbinding wordt je innerlijke vrouw versterkt. Hierdoor ontstaat er een beter evenwicht tussen het voelen en het willen. Dit maakt je evenwichtiger, meer in balans. Je kunt daardoor beter beslissingen nemen en ook beter, meer vanuit evenwicht handelen.

Daarnaast kan deze Verbinding voor jou als man belangrijk zijn in verband met toekomstige vrouwenlevens.
De verwachting is dat ergens aan het begin van de 300.000 jarige kosmische dag het beperken van de ontwikkelingscapaciteit van vrouwen wordt gestopt. Dat kan relatief snel gebeuren, maar het kan ook nog een aantal eeuwen duren, voordat het zo ver is. Dat is nog niet bekend.
 
Mocht je in een volgend leven, vóórdat deze kosmische nacht spelregel is gewijzigd, als vrouw incarneren, dan beschik je in dat leven - door jouw Vrouw zijn Verbinding - over je volledige ontwikkelingscapaciteit.
Jouw ontwikkelingscapaciteit wordt dan niet met 15% beperkt.

Voor wie?

Voor iedereen die een gelijkwaardige innerlijke man en vrouw wil hebben en in dit en volgende levens over zijn of haar volledige ontwikkelingscapaciteit wil beschikken.

Aanvullende Verbinding

De Gevoelswereld Verbinding, de Zijde Verbinding en alle andere ontwikkeling bevorderende Verbindingen werken specifiek aanvullend op de Vrouw zijn Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Vrouwenlevens behandeling heeft een aanvullende werking op de Vrouw zijn Verbinding.

Aanvullende Impuls oefeningen

De Impuls bloedsomloop oefening Plus en alle andere ontwikkeling bevorderende Impuls oefeningen hebben een aanvullende werking op de Vrouw zijn Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Vrouw zijn Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Vrouw zijn Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Vrouw zijn Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Vrouw zijn Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.

 

Ervaringen


Het lijkt wel een behandeling

‘Ik heb nu zo ongeveer 3 weken de Vrouw zijn Verbinding. 

Het lijkt wel een behandeling.
Ik heb het gevoel dat ik door een heel diep stuk ben, de ketenen zijn los.

Vanaf ongeveer 23 april voel ik me niet meer zo melancholisch en het lijkt het of het gevoel van altijd een gat in mijn borststreek te hebben nu aan het dichten is.

Het resultaat is dat ik me een stuk vrolijker, energieker, daadkrachtiger voel. Veel meer bewegingsruimte in wie ik ben.’


Voelde alsof ik bevrijd werd

‘Vlak voor ik de Verbinding activeerde verscheen er al een grote glimlach op mijn gezicht.
Toen ik de Verbinding activeerde voelde het alsof ik bevrijd werd. Het voelde alsof ik heel veel ruimte kreeg. Zo fijn.
Ook voelde ik mijn trilling verhogen.

De glimlach die vlak voor de activatie verscheen is er nog steeds. Het voelt alsof elk celletje in mijn lichaam die glimlach nu heeft.
Ik voel me ontroerd en dankbaar.’
Diana vdH, Boskoop