Diepe liefde behandeling

De Diepe liefde behandeling verdiept de wederzijdse liefde van liefdesparen. Deze behandeling moet daarvoor door beide partners tegelijkertijd ontvangen worden.

Je kunt de Diepe liefde behandeling niet ontvangen als je geen liefdesrelatie hebt of als je een homosexuele relatie hebt.

De Aarde een Liefdesschepping


De Aarde is een Liefdesschepping. Door de Diepe liefde behandeling open je je meer voor deze Liefdesschepping en krijg je er een verdiept contact mee.

Vereniging mannelijke en vrouwelijke

De Aarde staat symbool voor de vereniging van de polariteiten, van beide polen, zoals onder andere goed en kwaad, mooi en lelijk, hard en zacht, het mannelijke en het vrouwelijke etc.

Om deze reden kan deze behandeling alleen ontvangen worden als je als man een liefdesrelatie hebt met een vrouw of als vrouw een liefdesrelatie hebt met een man.

Je kunt deze behandeling dus niet ontvangen op het moment dat je geen liefdesrelatie hebt of als je een homosexuele relatie hebt.

Toekomstige nieuwe liefde

Zou je in de toekomst een nieuwe liefdesrelatie krijgen, bijvoorbeeld omdat je huidige geliefde overleden is, dan hoef je zelf de Diepe liefde behandeling niet opnieuw te ontvangen.

Om de Diepe liefde behandeling voor jouw nieuwe relatie te laten werken, is het voldoende als je nieuwe geliefde de Diepe liefde behandeling ook ontvangt.

Voor wie?

De Diepe liefde behandeling is bedoeld voor elke man/vrouw liefdesrelatie. Beide partners ontvangen de behandeling tegelijkertijd.

Je kunt de Diepe liefde behandeling niet ontvangen als je geen liefdesrelatie hebt of als je een homosexuele relatie hebt.

Niveau

De Diepe liefde behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Diepe liefde behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Diepe liefde behandeling bedraagt € 140,- per persoon.