Impuls passend oefening

De Impuls passend oefening zorgt ervoor dat de vorm en de maat van de vagina van de vrouw en de maat van de penis van haar man beter op elkaar afgestemd worden, zodat je elkaar, als vaste liefdespartners, beter kunt voelen tijdens sexueel contact.

Aan de hand van de volgende voorbeelden kunnen je een indruk krijgen hoe dit te werk kan gaan:

  • is de vrouw zo wijd geschapen dat zij de penis van haar man niet voldoende 'omsluit', dan zal de vagina van de vrouw zich iets vernauwen
  • heeft de man een kleine penis en zijn vrouw een 'normale' vagina, dan zal de man een iets grotere penis krijgen
  • als de man een ‘te grote’ penis heeft voor de vagina van zijn vrouw, zal de penis van de man iets kleiner worden tijdens de erectie en zal de vagina van de vrouw zich iets verruimen.


De Impuls passend oefening helpt je dus, voorzover mogelijk, om op sexueel gebied als partners letterlijk beter op elkaar aan te sluiten.

Let op: De Impuls passend oefening werkt alleen als beide partners deze Verbinding ontvangen hebben.

Een nieuwe relatie

Krijg je in de toekomst een nieuwe relatie en jouw nieuwe partner vraagt de Impuls passend oefening ook aan, dan zullen jullie beiden qua maat en vorm ook weer optimaal 'op elkaar afgestemd worden’.

Hoe werkt de Impuls passend oefening?

De Impuls passend oefening werkt op de volgende wijze.
Vanaf de ontvangst van de 'Impuls passend oefening' gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.

De kosmische dag Aartsengelen brengen op een heel subtiele wijze de geslachtsdelen van beide partners in beweging, waardoor die beter op elkaar afgestemd worden.

De subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.

De Impuls passend oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls passend oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend.
Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.

Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls passend oefening is voor beide partners van een liefdesrelatie waardevol en kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Tijdens jouw zwangerschap

Als je de Impuls passend oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls passend oefening niet. De Impuls oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls passend oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze Impuls oefening werkt over levens heen.
Het is dus een Impuls oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Impuls passend oefening maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Impuls passend oefening bedraagt € 95,-.