Verkrachting behandeling

Afgaand op de naam van deze behandeling zou je denken dat slechts weinigen deze behandeling nodig hebben.
Niets is minder waar, de Verkrachting behandeling is een behandeling uit de categorie Kosmische dag mogelijkheden, met andere woorden een behandeling die iedereen nodig heeft.

Iedereen is tijdens zijn of haar levens in de kosmische nacht zowel dader als slachtoffer van verkrachting geweest. Daarom is verkrachting een centraal thema in de kosmische nacht geweest, dat alleen verwerkt en opgelost kan worden door de Verkrachting behandeling.

De dieper liggende oorzaak van een verkrachting is een onbewuste intense woede en protest tegen het op Aarde moeten leven.
De achtergrond van deze intense woede is een vernietigende boosheid op je oorsprong, met andere woorden het vrouwelijke. Tegelijkertijd is het ook een vernietigende boosheid op het Goddelijke.

We worden op Aarde geboren na negen maanden in de moederschoot doorgebracht te hebben.
De vrouw staat daarom symbool voor de brug tussen Hemel en Aarde.

In elk mens, zowel in de man als de vrouw, is deze onbewuste woede aanwezig. Elk mens heeft daardoor - in dit of vorige levens - verkrachtingen meegemaakt, als dader en als slachtoffer.

Door de Verkrachting behandeling ontvang je een kosmische dag programmering met betrekking tot het centrale thema rond verkrachting.
De onbewuste woede over het leven op Aarde maakt door deze kosmische dag programmering plaats voor dankbaarheid voor de ontwikkelingsmogelijkheden die het leven op Aarde je biedt.

Ben je in dit leven verkracht geweest, dan helpt deze behandeling jou ook om deze traumatische gebeurtenis op een dieper niveau te verwerken.

Kosmische nacht tool

Verkrachtingen zijn in feite een trilling verlagende kosmische nacht tool geweest.

Door een verkrachting word je dieper met de materie verbonden, omdat je trillingsgetal sterk verlaagd wordt. Hierdoor wordt het Aardse bestaan gevoelsmatig bijna een soort gevangenis.
In essentie geldt dit zowel voor degene die verkracht wordt als voor de verkrachter.

Voor wie?

Iedereen heeft de Verkrachting behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Verkrachting behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Verkrachting behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verkrachting behandeling bedraagt € 140,-.


Een ervaring


Een gevoel van bevrijding

"Tijdens de ontvangst van de Verkrachting behandeling voelde ik een intens contact met mijn binnenste, en dan bedoel ik in mijn botten. Na een moment voelde ik daaruit een energie komen die als gestolde drap aanvoelde.

Gelukkig ging dat gauw over in een gevoel van bevrijding. Voelde ook het gevangen gevoel.

Tegelijk realiseerde ik dat er aardig wat onderdrukte woede en boosheid zat die er nooit uit komt maar zich altijd een weg naar buiten vond via irritatie, bitchy gedrag. Vaak wat ongecontroleerd. 
De weg is nu open voor het doorvoelen naar al deze boosheid. Het is zo fijn om het slachtoffer/ daderschap op te kunnen lossen.

Nu een week later voel ik me lichter en kan met een veel ruimere blik mijn omgeving waarnemen en mijzelf.
Ik reageer ook veel zachter op wat er uit mijn omgeving op mij af komt en anders om."