Impuls focus oefening

De Impuls focus oefening helpt je om zo goed mogelijk te blijven focussen, ook als je veel verschillende dingen moet doen en het heel druk hebt.
Deze Impuls oefening helpt je tegelijkertijd ook om zo min mogelijk steekjes te laten vallen, zo min mogelijk fouten te maken.

De Impuls focus oefening werkt via de kleine hersenen.

De continue energetische impuls die je ontvangt, heeft de uitwerking van een subtiele energetische oefening, die zowel op energieniveau als fysiek in jou doorwerkt.

De Impuls focus oefening werkt ontwikkeling bevorderend.

Hoe werkt de Impuls focus oefening?

De Impuls focus oefening werkt op de volgende wijze.

Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls focus oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.De kosmische dag Aartsengelen brengen op een heel subtiele wijze de kleine hersenen in beweging.De subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.De Impuls focus oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Waar zitten de kleine hersenen?

De kleine hersenen zitten in je schedel onder de grote hersenen vlak boven je nek. Ze bestaan uit twee helften die ongeveer de grootte van een perzik hebben.

De functie van de kleine hersenen

De kleine hersenen zijn een belangrijk onderdeel van de hersenen. Ze zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van jouw motoriek. Ze coördineren dus al jouw bewegingen.

De kleine hersenen starten bewegingen zelf niet op, maar dragen bij aan de coördinatie, nauwkeurigheid en timing van bewegingen die in de grote hersenen zijn opgestart.

De kleine hersenen zijn één van de eerste organen die beïnvloed worden door alcohol. Dat is de reden dat je je evenwicht niet goed meer kunt bewaren als je aangeschoten bent of dronken.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls focus oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls focus oefening is voor iedereen zinvol.

De Impuls focus oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.Als je de Impuls focus oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls focus oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls focus oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.

Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Impuls focus oefening maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Impuls focus oefening bedraagt € 95,-.

 

Ervaringen


Kom beter aan de Oefeningen toe

‘Ik vind het heel fijn om te ervaren dat ik sinds de ontvangst van de Impuls focus oefening geheel vanzelfsprekend elke dag plaats inruim voor zowel de Basisoefening als de oefening Ontvouwen.

Daar had ik voordien meer moeite mee, vooral om de oefening Ontvouwen in te plannen, vaak was de dag alweer voorbij voordat ik daar aan toe gekomen was.

Ook valt het me op dat ik soepeler beweeg.’


Rustig naaiwerk gedaan

‘Opvallend, meestal vlucht ik na de middag het huis uit, maar vandaag (na het ontvangen van de Impuls focus oefening) heb ik heel de dag thuis rustig naaiwerk gedaan!’