Leeftijd Kanteling

De Leeftijd Kanteling helpt om ouderdomskwalen te voorkomen en te herstellen. De Leeftijd Kanteling doet dit door een kosmische nacht 'programmering' in je systeem te veranderen die bepaalt dat je vanaf een bepaalde leeftijd bepaalde ouderdomskwalen kunt krijgen.

Er is dus voor de kosmische nacht in ons systeem een leeftijdgebonden 'achteruitgang' geprogrammeerd.

Door de Leeftijd Kanteling kunnen deze ouderdomskwalen oplossen en/of voorkomen worden.
Dat kan alleen als je voldoende aan de geestelijke achtergrond van deze kwalen werkt of hebt gewerkt.

Vier ouderdomskwalen
De vier ouderdomskwalen die de Leeftijd Kanteling voorkomt of - voor zo ver mogelijk - herstelt zijn: krom lopen, evenwichtsstoornissen, beven en vergeetachtigheid.

Verschil tussen kantelingen en switchingen

Een switching is een verdraaiing, terwijl een kanteling een ompoling is. De afwijking van het ‘origineel’ is bij een kanteling dus duidelijk groter dan bij een switching.
Een kanteling werkt daarom duidelijk nog veel dieper door dan een switching.

Noodzakelijke Verbindingen

Om de Leeftijd Kanteling goed te kunnen laten functioneren, is het noodzakelijk dat je de Vitalisatie Verbinding en de benodigde Neutralisatie Verbindingen hebt.

Aanvullende behandelingen

De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling, de God/Godin behandeling en de Innerlijke verhouding behandeling hebben een aanvullende werking op de Leeftijd Kanteling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Leeftijd Kanteling nodig.

Niveau

De Leeftijd Kanteling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Elke Kanteling werkt over levens heen.
Van elke Kanteling waar heb je dus meerdere levens profijt.


Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Elke Kanteling kan als eerste Kanteling ontvangen worden.Elke Kanteling werkt pas volledig na de ontvangst van de Onderlaag behandeling, maar kan in uitzonderlijke gevallen wel vóór de Onderlaag behandeling ontvangen worden.

Tussentijd

Tussen de ontvangst van twee kantelingen moet altijd minimaal 6 weken verlopen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Kanteling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Kanteling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - die een Kanteling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De Leeftijd Kanteling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat behandelingen de integratie van deze Kanteling niet kunnen verstoren, omdat behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze Kanteling dus ook vlak vóór of vlak na een behandeling van het Wholism Project ontvangen.Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke Kanteling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op de werking van de Kantelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - waarin je door de ontwikkelingen van een Kanteling gaat en op een Kanteling kunt blijven reageren.

Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een Kanteling kunt verwachten.

Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


De uitwerkingstijd van de Leeftijd Kanteling is 3 maanden.

Uitwerking van de Kantelingen

Onze Kantelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Kanteling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Kanteling jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Kanteling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de Kanteling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een Kanteling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de Kanteling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.Lees meer:

Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid

Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de Kanteling

Als je na ontvangst van de Kanteling vragen hebt over de uitwerking van de Kanteling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.

Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze Kanteling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Let op: De Vitalisatie Verbinding en de voor jou benodigde Neutralisatie Verbindingen zijn noodzakelijk voor deze Kanteling. Zonder deze Verbindingen kan de Leeftijd Kanteling niet functioneren.


Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.

Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Leeftijd Kanteling is € 80,-


Een ervaring
 

Schoon en nieuw voelde ik me

Het was heel bijzonder om de Leeftijd Kanteling te ervaren.
Het was alsof ik een bad had gehad, schoon en nieuw voelde ik me.
Amalin B, Delfzijl