Antennefunctie

Antennefunctie

Om goed intuïtief aan te voelen welke richting je je het beste kunt ontwikkelen is de antennefunctie van het lichaam een belangrijk instrument.

In dit overzichtsartikel vind je een aantal teksten over dit onderwerp.

Antennefunctie verstorende factoren

Jouw huid, haar en nagels hebben een antennefunctie.
Deze antennefunctie vormt het vermogen van je systeem om met je voelhoorns jouw omgeving af te tasten en informatie, indrukken en/of gevoelens aan jou door te geven.

Een goed functionerende antennefunctie geeft jou een onschatbare bron van informatie, waardoor je jouw koers in het leven beter kunt bepalen. Je weet daardoor beter wat je voelt, wat je wil, waar je staat en waar je naartoe wilt.

Er zijn een aantal factoren die het goed functioneren van de antennefunctie van jouw lichaam tegenwerken. Onderstaand vind je een overzicht van deze factoren.

Lees verder

De antennefunctie van je huid en haren

De volgende boodschap hebben we doorgekregen van de kosmische dag Aartsengel die het Wholism Project begeleid.

De onderstaande boodschap is zoveel mogelijk letterlijk weergegeven.


Lieve Bas en Maria,

Ik vind het fijn en ook heel belangrijk om dit onderwerp met jullie te bespreken. Ik hoop dat er weer veel nieuwe inzichten en ideeën uit voort zullen komen.

Ons lichaam is een bijzonder instrument. We zijn zo geschapen dat elk onderdeel, hoe klein ook, een functie heeft. De natuur doet nooit iets voor niets en daarom heeft ook alles in het menselijk lichaam een belangrijke en onmisbare functie, al kennen we die als mens niet altijd bewust.

Als je contact maakt met je systeem, kun je daar wel achter komen of tenminste het belang daarvan duidelijk voelen.

Lees verder

Cosmetica & de subtiele functies van het lichaam

Ons lichaam is een bijzonder instrument dat veel verfijndere functies heeft dan wij over het algemeen weten. Door onze onwetendheid hierover kunnen wij deze functies onbedoeld verstoren.
Dit doen we o.a. met onze lichaamsverzorging, cosmetica, kleding en door de constructie- en inrichtingsmaterialen van ons huis.


Lees verder