Antenne Verbindingen

Je lichaam, jouw systeem heeft het vermogen om met haar voelhoorns de omgeving af te tasten en informatie, indrukken en/of gevoelens aan jou door te geven.

Antenne Verbindingen geven de wijze waarop je op deze signalen reageert een kosmische dag programmering.
Je kunt daardoor beter inspelen op wat jouw systeem jou doorgeeft.

Te pijnlijk

Door diepgaande pijnlijke ervaringen in de kosmische nacht waarin we elkaar geestelijk en fysiek pijn deden (marteling, moord, verkrachting) is het lichaam voor ons steeds meer gaan voelen als een afgesloten ruimte die we niet bewust kunnen ervaren.
We hebben ons steeds meer afgesloten voor het bewustzijn van ons lichaam, vanwege de pijn die in ons lichaam is opgeslagen tijdens dit en vorige levens.

De Antenne Verbindingen helpen je om je weer open te stellen voor de gevoelens, signalen en de taal van je lichaam.

Het lichaam, je eigen wereld

Antenne Verbindingen helpen je om de geestelijke en fysieke pijn die in het lichaam opgeslagen zijn, stap voor stap op te lossen, waardoor je veel beter contact kunt gaan maken met je lichaam.

Je lichaam wordt dan stap voor stap een eigen wereld, een wereld die je kunt bewonen, ervaren en steeds meer in bezit kunt nemen. Je lichaam voelt uiteindelijk als een sprankelende ruimte vol leven, als een prachtig landschap waar je in kunt gaan en van mag genieten.

Antennefunctie Verbinding

Jouw huid, haar en nagels hebben een antennefunctie.
Deze antennefunctie vormt het vermogen van je systeem om met je voelhoorns jouw omgeving af te tasten en informatie, indrukken en/of gevoelens aan jou door te geven.

De Antennefunctie Verbinding versterkt jouw contact met de antennefunctie van jouw huid, haar en nagels. Je wordt voelbaar fijner afgestemd en kunt fijngevoeliger jouw omgeving met je aura  en lichaam waarnemen.
Je kunt dus beter opvangen wat jouw huid, haar en nagels met hun antennefunctie opvangen.

Dit versterkte contact met jouw antennefunctie geeft jou een onschatbare bron van informatie, waardoor je jouw koers in het leven beter kunt bepalen. Je weet daardoor beter wat je voelt, wat je wil, waar je staat en waar je naartoe wilt.

Bovendien voel je je door de Antennefunctie Verbinding beter geaard.
Lees meer