Antennefunctie Verbinding

Jouw huid, haar en nagels hebben een antennefunctie.
Deze antennefunctie vormt het vermogen van je systeem om met je voelhoorns jouw omgeving af te tasten en informatie, indrukken en/of gevoelens aan jou door te geven.

De Antennefunctie Verbinding versterkt jouw contact met de antennefunctie van jouw huid, haar en nagels. Je wordt voelbaar fijner afgestemd en kunt fijngevoeliger jouw omgeving met je aura  en lichaam waarnemen.
Je kunt dus beter opvangen wat jouw huid, haar en nagels met hun antennefunctie opvangen.

Dit versterkte contact met jouw antennefunctie geeft jou een onschatbare bron van informatie, waardoor je jouw koers in het leven beter kunt bepalen. Je weet daardoor beter wat je voelt, wat je wil, waar je staat en waar je naartoe wilt.

Bovendien voel je je door de Antennefunctie Verbinding beter geaard.

Antennefunctie verstorende factoren

Er zijn vijf verschillende factoren die het optimaal functioneren van de antennefunctie van jouw lichaam tegenwerken.

Dat zijn:

  • verzorgingsproducten
  • cosmetica (make-up)
  • kleding
  • constructie- en inrichtingsmaterialen
  • geestelijke oorzaken


Je kunt hier meer over lezen in het artikel Antennefunctie verstorende factoren.

Voor wie?

Iedereen heeft profijt van de Antennefunctie Verbinding, omdat de antennefunctie van het lichaam essentieel is om jouw koers in het leven goed te kunnen bepalen.

Aanvullende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Antennefunctie Verbinding.

Ondersteunende Impuls oefeningen

De Impuls huid antenne oefening, de Impuls haar antenne oefening en de Impuls nagel antenne oefening hebben een ondersteunende werking op de Antennefunctie Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Antennefunctie Verbinding voor een bedrijf of eigen praktijk

De Antennefunctie Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Antennefunctie Verbinding helpt werknemers om de markt waar het bedrijf in opereert beter af te tasten. Dit maakt het mogelijk om nog beter op de markt in te spelen en om niches voor de producten die het bedrijf levert, te vinden.

Let op: De Antennefunctie Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Antennefunctie Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Antennefunctie Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De bijdrage bedraagt € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt de bijdrage met € 25,- verhoogd.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Verbinding van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Verbinding niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Antennefunctie Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Antennefunctie Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Antennefunctie Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.

 

Ervaringen


Ervaar verwondering over de exacte timing

“Ik ervaar dat ik precies op het juiste moment op de juiste plek ben. En op het juiste moment handel.
Ik ervaar dat de laatste dagen sterker dan dat ik gewend ben van mezelf. Terwijl dat voor mijn gevoel al best sterk voelbaar was in mij.
Ik ervaar verwondering over de exacte timing. Alsof er magic in het spel is :~)”
Diana vd H, Boskoop
 

Zo ruim en helder om mij heen

Wat hebben de Antennefunctie Verbinding en de Impuls haar, huid en nagel antenne oefeningen een fijn effect zeg. Het is zo ruim en helder om mij heen. Voel me ook veel meer verbonden met alles.
Corrine G, Amsterdam