Zelftrouw Verbinding

Het is heel belangrijk om trouw te zijn naar jezelf. Je gevoel van eigenwaarde en zelfrespect is voor een belangrijk deel afhankelijk van de mate waarop je op jezelf kunt rekenen.

Niet doen wat je je voorneemt of zegt, werkt verzwakkend op jezelf, je ondermijnt jezelf ermee.
Je neemt jezelf dan niet serieus. Dit geeft jou het gevoel dat het moeilijk is om jouw voornemens uit te voeren.

Je bent trouw naar jezelf als je onder andere:

  • afspraken die je met jezelf maakt ook nakomt. Als je jezelf voorneemt om 11.00 uur naar bed te gaan, dan moet het geen twaalf uur of half één worden.
  • afspraken die je met anderen maakt, nakomt
  • voornemens die je hebt ook uitvoert. Als je jezelf voorneemt om in het weekeinde je kamer echt weer eens helemaal op te ruimen, dan geeft dat een goed gevoel als je dat ook daadwerkelijk doet.


De Engelse uitdrukking ‘Walk your talk’ vat prachtig samen hoe je meer zelfrespect en een goed gevoel over jezelf kunt opbouwen.

De Zelftrouw Verbinding helpt je om trouw te zijn naar jezelf.
Met behulp van de Zelftrouw Verbinding kun je dus meer op jezelf rekenen en in het kielzog daarvan kunnen anderen daardoor ook meer op jou rekenen.

Voor wie?

Iedereen heeft baat bij de Zelftrouw Verbinding.
Deze Verbinding is zelfs belangrijk voor je als al redelijk trouw naar jezelf bent. Iedereen is in dit of vorige levens wel eens niet trouw aan zichzelf geweest.

Het nare gevoel dat dat jou heeft gegeven en het verdriet dat daaraan hebt overgehouden kan zelfs over levens heen als een ruis in je systeem achterblijven.

Door de Zelftrouw Verbinding zal dit verdriet je weer bewust worden, waarna het losgelaten kan worden.

Aanvullende Verbindingen

De Kracht Verbinding, de Innerlijk contact Verbinding, de Complimenten Verbinding en de Zelfbesturing Verbinding werken specifiek aanvullend op de Zelftrouw Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Dieper bewustzijn behandeling heeft een aanvullende werking op de Zelftrouw Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Zelftrouw Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Zelftrouw Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Zelftrouw Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Zelftrouw Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Zelftrouw Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.