Beïnvloeding behoefte behandeling

Dertig procent van alle mensen heeft gedurende de kosmische nacht in één of meerdere vorige levens op een hoger niveau een opleiding ontvangen van Hogere begeleiders van de kosmische nacht om anderen te beïnvloeden.

Als je zo’n beïnvloeding opleiding van Hogere kosmische nacht begeleiders ontvangen hebt, heb je vervolgens gedurende een aantal levens op een 'professionele wijze' beïnvloeding uitgeoefend.

Zelfs als je alle Beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt die je nodig had, dan nog blijft er op een heel diep niveau in je systeem een onbewuste behoefte bestaan om anderen te beïnvloeden.

Door de bovengenoemde opleiding ben je als het ware verslaafd geraakt aan het beïnvloeden van anderen.

De Beïnvloeding behoefte behandeling lost de diepgewortelde behoefte om anderen te beïnvloeden op.

Verslaafd aan het beïnvloeden van anderen

Wij, Bas en Maria, hebben onszelf de vraag gesteld: Hoe kun je ‘verslaafd’ raken aan het beïnvloeden van anderen? Wat is het mechanisme daarachter?

We hebben toen het volgende inzicht gekregen:
Als je een opleiding van Hogere begeleiders van de kosmische nacht hebt ontvangen, hebben zij ‘delen’ in jou geplant die een behoefte hebben om anderen te beïnvloeden.

Deze delen voelen heel schimmig en leven normaalgesproken ‘onlosmakelijk’ aan jou verbonden hun eigen leven, waarbij zij jou aansturen om anderen te beïnvloeden.

Als je alle voor jou benodigde Beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt, dan zijn deze schimmige delen zelfs in staat om - vanuit hun diepgewortelde behoefte om anderen te beïnvloeden - nieuwe vormen van beïnvloeding te ontwikkelen.

De Beïnvloeding behoefte behandeling lost deze schimmige delen, die geprogrammeerd zijn om anderen te beïnvloeden, definitief op. Na de ontvangst van de Beïnvloeding behoefte behandeling verlies je daardoor definitief het vermogen om anderen te beïnvloeden.

Noodzakelijke Verbinding

De Beïnvloeding behoefte behandeling kan pas ontvangen worden na de ontvangst van de voor jou benodigde Zwart wit Verbindingen.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen. 

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.
Bovendien halveert de Wind behandeling de uitwerkingstijd van deze behandeling.
Je kunt dus na de ontvangst van de Wind behandeling de resultaten van deze behandeling binnen de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:
behandelingen

Geleide behandelingen
Kantelingen
Wholistische bewegingsoefeningen
Impuls oefeningen


andere oefeningen
Aquarius Labyrint consulten
en
Verbindingen

van het Wholism Project.Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.


Als er bij jou veel loskomt door de Beïnvloeding behoefte behandeling, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter.

De Zuil behandeling, de Wind behandeling en de Beginverergering behandeling zijn daarom aanraders voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Voor wie?

Ongeveer 30% van alle mensen heeft de Beïnvloeding behoefte behandeling nodig.

Niveau

De Beïnvloeding behoefte behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Beïnvloeding behoefte behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Beïnvloeding behoefte behandeling bedraagt € 280,-.