Atoomenergie Verbinding

De atoombommen die in de loop van de tijd tot ontploffing zijn gebracht, hebben een duidelijke negatieve invloed op de gevoelswereld van de mensheid.

Deze negatieve invloed:

  • vervormt je gevoel
  • verstoort je gevoelsmatige kompas, waardoor je je sneller stuurloos voelt

en

  • versterkt je eigen zwakke punten


Hierdoor neemt jouw gevoel jou meer in beslag, waardoor je als het ware eerder in je gevoel 'verdwijnt'. Jouw gevoel wordt dan groter dan jijzelf en dus niet meer bestuurbaar. Je kunt het roer daardoor zelf niet meer goed in handen houden. Zo ontstaat verloedering.

Wij, Bas en Maria, testen dat ongeveer 70% van de verloedering van de maatschappij een direct gevolg is van het tot ontploffing brengen van atoombommen.

De Atoomenergie Verbinding lost deze diepgaande invloed van atoomenergie voor jou persoonlijk op.

Geen nucleaire energie

De atoomenergie die deze sterke negatieve invloed heeft op onze gevoelswereld is geen nucleaire straling. Nucleaire straling neemt na een atoombom explosie in de loop van de tijd weer af.

Dat doet de atoomenergie die je gevoelswereld verstoort niet, die blijft bestaan en neemt door een volgende atoombom explosie weer verder toe. Het maakt daarbij ook niet uit waar op de wereld een atoombom tot explosie is gebracht.

Dit roept de vraag op wat voor energie atoomenergie dan wel is.

Wij, Bas en Maria, hebben hier het volgende beeld bij gekregen:

Bij een atoombom explosie wordt de eenheid van een atoom uit elkaar gereten.
Een bouwsteen, een natuurlijke eenheid wordt zo vernietigd, waardoor de enorme bindende kracht van deze natuurlijke eenheid in de vorm van nucleaire energie vrijkomt.

Onze gevoelswereld wordt door deze atoomenergie op eenzelfde manier uit elkaar gereten, waardoor het ook een onbeteugelde kracht wordt, die niet meer voldoende onder controle van jouw systeem en jezelf staat.

Voor wie?

Iedereen heeft de Atoomenergie Verbinding nodig.

Aanvullende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Atoomenergie Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Atoomenergie Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Verbinding van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ of via het pictogram van deze Verbinding.

Gratis op proef ervaren

Het is niet mogelijk om het effect van deze Verbinding 24 uur gratis op proef te ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Atoomenergie Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Atoomenergie Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Atoomenergie Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.