Ultrasoon geluid Verbinding

Ultrasoon geluid is geluid waarvan de frequentie te hoog is om bewust gehoord te kunnen worden.

Ultrasoon geluid kan geproduceerd worden door zeedieren zoals walvissen maar kan ook mechanisch (hondenfluitje) of technisch geproduceerd worden.
Technisch ultrasoon geluid heeft een verstorende werking op ons systeem en op ons 'innerlijk horen'.

Via het innerlijk horen staan we in contact met onze geest.

De spirit, de geest, functioneert als een blauwdruk, te vergelijken met een ‘bouwtekening’ die alle informatie bevat voor de opbouw van je geestelijke aspecten.

Technisch ultrasoon geluid snijdt mensen voor een deel los van de leiding van hun geest, hun spirit. Het gevolg daarvan is dat mensen meer ‘losslaan’ en bijvoorbeeld sneller agressief kunnen worden.

De Ultrasoon geluid Verbinding lost de negatieve gevolgen van ultrasoon geluid op het contact met je eigen geest op, waardoor je weer optimaal door je eigen geest geleid kunt worden.

Het belang van contact met jouw geest

Als je geleid wordt door je geest, dan voel je je verbonden met een aspect dat groter en sterker voelt dan 'jezelf'.
Omdat jij een lichaam, gevoelens en gedachten hebt, kun jij 'uitvoeren' wat de geest zelf niet kan realiseren. Je wordt dus letterlijk door jouw geest geïnspireerd.
In het woord ‘geïnspireerd’ zit ook het woord spirit, met andere woorden geest.

Als je niet geleid wordt door je geest omdat de informatie van jouw geest jou niet kan bereiken, dan voel je je als het ware losgeslagen, stuurloos, alsof je kompas het niet doet en je niet zeker weet of je de juiste richting op gaat.
Je voelt je daardoor afgesneden en dat geeft een zwaar en uitzichtloos gevoel.

Toepassingen van ultrasoon geluid

Ultrasoon geluid heeft veel toepassingen, vooral in de industrie en in de medische wereld, maar ook in het dagelijks leven.

Het hondenfluitje is wellicht de eenvoudigste toepassing van ultrasone trillingen. Een tweede voorbeeld van een toepassing in het dagelijks leven is het verjagen van muizen en andere knaagdieren met behulp van ultrasoon geluid.

Andere toepassingen zijn onder andere de sonar, echoloding, ultrasoon boren (in glas, keramische producten en edelstenen), lassen en reinigen en materiaalonderzoek.

We zijn in deze maatschappij dus allemaal wel ‘in contact’ of in contact geweest met ultrasoon geluid.

Probleem op het schepping niveau

De Ultrasoon geluid Verbinding is een Verbinding uit de categorie Schepping Verbindingen.
Ultrasoon geluid heeft dus een invloed op onze schepping, op de blauwdruk van het mens zijn.

Dat betekent dat - zelfs al zou je nog nooit ‘in contact’ geweest zijn met ultrasoon geluid - je toch voor een deel bent losgesneden van je geest.

Iedereen op Aarde is dus, sinds de introductie van ultrasoon geluid, voor een deel losgesneden van z’n geest. Dat is dus zelfs het geval als je een nog niet ontdekte indiaan bent uit het Amazone oerwoud.
 
Wordt er in jouw directe omgeving ultrasoon geluid toegepast, dan snijdt je dat nog verder los van je geest.

Voor wie?

Iedereen heeft de Ultrasoon geluid Verbinding nodig.

Aanvullende Impuls oefening

De Impuls oor oefening werkt specifiek aanvullend op de Ultrasoon geluid Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Ultrasoon geluid Verbinding voor een bedrijf of eigen praktijk

De Ultrasoon geluid Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Ultrasoon geluid Verbinding zorgt ervoor dat werknemers nog gewetensvoller en daardoor nog meer toegewijd met hun werk bezig zullen zijn.

Let op: De Ultrasoon geluid Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Ultrasoon geluid Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Ultrasoon geluid Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen tijdens het werk, dus niet in hun privéleven.

De bijdrage bedraagt € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt de bijdrage met € 25,- verhoogd.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Verbinding van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ of via het pictogram van deze Verbinding.

Gratis op proef ervaren

Het is niet mogelijk om het effect van deze Verbinding 24 uur gratis op proef te ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Ultrasoon geluid Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Ultrasoon geluid Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw aanvraag en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Ultrasoon geluid Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.


Ervaringen


Het is zo fijn en compleet
Na de Ultrasoon Geluid Verbinding voelde ik heel diep contact met een deel van mezelf in mijn systeem waar ik eerder niet bij kon. Alsof die verbinding eerder 'gestoord' / verstoord werd.

Het is zo fijn en compleet. Er voelt nu echt een verdieping bij.
Wil O, Gouda

Ervaar scherpe geluiden niet meer als snijdend
“Na het activeren van de Ultrasoon geluid Verbinding voelde ik een aantal minuten drukveranderingen op mijn trommelvliezen, alsof ze werden bijgesteld, elke keer met kleine beetjes, alsof ze heel precies werden gericht.

Nu merk ik dat ik scherpe geluiden niet meer als snijdend ervaar. Ik vind ze nog steeds niet mooi of prettig, maar eerst was het alsof dat soort geluiden dwars door mij heen gingen en nu blijven dit soort geluiden buiten mij.

Als ik het vergelijk met vóór de Ultrasoon geluid Verbinding voel ik nu een stevigheid en een vastberadenheid in mijn systeem. Er is een soort warrigheid verdwenen, ik weet duidelijker wie ik ben en waar ik heen ga.”

Nadia L, Amersfoort