Eigendom behandeling

De Eigendom behandeling is nodig als je ouders jou bij jouw conceptie energetisch in bezit hebben genomen. Jouw beide ouders beschouwen jou dan als hun eigendom, hun bezit.

Je kunt hierdoor jezelf minder goed voelen.
Hierdoor ontstaat een (on)bewuste innerlijke verwarring: wie ben ik? Welke gevoelens, ideeën en inzichten zijn van mij en welke zijn van mijn ouders?

Als je de Eigendom behandeling nodig hebt, betekent het dat jouw beide ouders actief beïnvloeding toegepast hebben bij jouw conceptie.

Jouw ouders zijn zich hier in het dagelijks leven niet van bewust, maar op het niveau waarop dit plaatsvindt, is het hun bewuste keuze.

Slechts drie procent van alle mensen heeft de Eigendom behandeling nodig.

Twee reacties

Als de ‘eigendom beïnvloeding’ op jou toegepast wordt, kunnen er twee tegenovergestelde reacties bij jou ontstaan:

  • je 'verliest jezelf'
  • je leeft in een eigen wereld


Jezelf verliezen
De meest voorkomende reactie op de ‘eigendom beïnvloeding’ is dat je jezelf verliest. Je weet dan niet wie je werkelijk bent en laat je volkomen ‘besturen’ door je ouders.

Als je je volledig laat ‘besturen’ door je ouders, ben je hun instrument. Zij kunnen jou dan zelfs anderen laten beïnvloeden, zonder dat jij dat zelf in de gaten hebt.

Ongeveer 80% van alle mensen op wie de ‘eigendom beïnvloeding’ is toegepast, raakt zichzelf volkomen kwijt en verwordt daardoor tot een beïnvloeding toepassende speelbal van zijn of haar ouders.

Eigen wereld
Ongeveer 20% van alle mensen op wie de ‘eigendom beïnvloeding’ is toegepast, is mentaal zo sterk, dat hij of zij het contact met zichzelf niet verliest.

Om het contact met zichzelf niet te verliezen, richt de betreffende persoon zich meer dan gebruikelijk op zichzelf.
Je bent dan steeds op zoek naar jezelf, omdat je onbewust aanvoelt dat je ouders ‘eigendom beïnvloeding’ toepassen.

Je creëert daardoor een noodzakelijke eigen wereld, omdat je zonder deze eigen wereld jezelf zou verliezen in 'de stem van je ouders'.

Ongeveer 20% van alle mensen die de Eigendom behandeling nodig hebben, creëert een eigen wereld om tegenwicht te bieden aan 'de stem van hun ouders'.

Om dit tegenwicht in de vorm van een eigen wereld te kunnen bieden, moet je heel krachtig zijn en voldoende bewust zijn van je eigenheid en bovendien sterk in jezelf verankerd zijn, met andere woorden je moet voldoende bewust zijn van jezelf.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Vitalisatie Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Eigendom behandeling.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen. 

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.
Bovendien halveert de Wind behandeling de uitwerkingstijd van deze behandeling.
Je kunt dus na de ontvangst van de Wind behandeling de resultaten van deze behandeling binnen de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:
behandelingen

Geleide behandelingen
Kantelingen
Wholistische bewegingsoefeningen

Impuls oefeningen

andere oefeningen
Aquarius Labyrint consulten
en
Verbindingen

van het Wholism Project.Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.Als er bij jou veel loskomt door de Eigendom behandeling, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter.

De Zuil behandeling, de Wind behandeling en de Beginverergering behandeling zijn daarom aanraders voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Voor wie?

Ongeveer 3% van alle mensen heeft de Eigendom behandeling nodig.

Niveau

De Eigendom behandeling werkt op het Persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Eigendom behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Eigendom behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak vóór of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Eigendom behandeling is 9 maanden.

Ook na de uitwerkingstijd blijft deze behandeling in jou doorwerken, maar meer op een onbewust niveau.Verkorting uitwerkingstijd
Door de ontvangst van Wind behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand.

De Processor behandeling, die je na de Ego-structuur behandeling kunt ontvangen, halveert de uitwerkingstijd nogmaals, zodat je in slechts een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd door alle processen van deze behandeling heen kunt zijn.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vastnet nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Eigendom behandeling is € 120,-