Eigendom behandeling

De Eigendom behandeling is nodig als je ouders jou bij jouw conceptie energetisch in bezit hebben genomen. Jouw beide ouders beschouwen jou dan als hun eigendom, hun bezit.

Je kunt hierdoor jezelf minder goed voelen.
Hierdoor ontstaat een (on)bewuste innerlijke verwarring: wie ben ik? Welke gevoelens, ideeën en inzichten zijn van mij en welke zijn van mijn ouders?

Als je de Eigendom behandeling nodig hebt, betekent het dat jouw beide ouders actief beïnvloeding toegepast hebben bij jouw conceptie.

Jouw ouders zijn zich hier in het dagelijks leven niet van bewust, maar op het niveau waarop dit plaatsvindt, is het hun bewuste keuze.

Slechts drie procent van alle mensen heeft de Eigendom behandeling nodig.

Twee reacties

Als de ‘eigendom beïnvloeding’ op jou toegepast wordt, kunnen er twee tegenovergestelde reacties bij jou ontstaan:

  • je 'verliest jezelf'
  • je leeft in een eigen wereld


Jezelf verliezen
De meest voorkomende reactie op de ‘eigendom beïnvloeding’ is dat je jezelf verliest. Je weet dan niet wie je werkelijk bent en laat je volkomen ‘besturen’ door je ouders.

Als je je volledig laat ‘besturen’ door je ouders, ben je hun instrument. Zij kunnen jou dan zelfs anderen laten beïnvloeden, zonder dat jij dat zelf in de gaten hebt.

Ongeveer 80% van alle mensen op wie de ‘eigendom beïnvloeding’ is toegepast, raakt zichzelf volkomen kwijt en verwordt daardoor tot een beïnvloeding toepassende speelbal van zijn of haar ouders.

Eigen wereld
Ongeveer 20% van alle mensen op wie de ‘eigendom beïnvloeding’ is toegepast, is mentaal zo sterk, dat hij of zij het contact met zichzelf niet verliest.

Om het contact met zichzelf niet te verliezen, richt de betreffende persoon zich meer dan gebruikelijk op zichzelf.
Je bent dan steeds op zoek naar jezelf, omdat je onbewust aanvoelt dat je ouders ‘eigendom beïnvloeding’ toepassen.

Je creëert daardoor een noodzakelijke eigen wereld, omdat je zonder deze eigen wereld jezelf zou verliezen in 'de stem van je ouders'.

Ongeveer 20% van alle mensen die de Eigendom behandeling nodig hebben, creëert een eigen wereld om tegenwicht te bieden aan 'de stem van hun ouders'.

Om dit tegenwicht in de vorm van een eigen wereld te kunnen bieden, moet je heel krachtig zijn en voldoende bewust zijn van je eigenheid en bovendien sterk in jezelf verankerd zijn, met andere woorden je moet voldoende bewust zijn van jezelf.

Voor wie?

Ongeveer 3% van alle mensen heeft de Eigendom behandeling nodig.

Niveau

De Eigendom behandeling werkt op het Persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Eigendom behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Eigendom behandeling is € 140,-.