Persoonlijke Aartsengel begeleiding

Het Wholism Project is bezig met de voorbereidingen voor een revolutionair nieuw systeem waarin alle Ontwikkelingsmogelijkheden van het Wholism Project, zoals de behandelingen, Verbindingen, Kantelingen en Impuls oefeningen, Tools en Wholistische bewegingsoefeningen op een geheel nieuwe wijze gegeven en ontvangen zullen worden.

Het opbouwen en doorvoeren van dit nieuwe systeem kost veel tijd.
Om deze reden plannen wij, Bas en Maria, vanaf 10 augustus 2018 geen behandelingen, Kantelingen en Impuls oefeningen meer in.

In plaats van de behandelingen kun je wel Persoonlijke Aartsengel begeleiding aanvragen.

Voordat we iets meer over deze bijzondere vervanging van de behandelingen vertellen, gaan we eerst in op de rol van de kosmische dag Aartsengelen binnen het Wholism Project.

De kosmische dag Aartsengelen

De kosmische dag Aartsengelen begeleiden de kosmische dag, een periode van 300.000 jaar waarin de mens zich vanuit haar verbinding met de materie weer dieper met het Hogere, met het Goddelijke zal gaan verbinden.

Het Wholism Project wordt geleid en begeleid door de kosmische dag Aartsengelen.
Het Wholism Project vormt als het ware de Aardse handen en voeten van de kosmische dag Aartsengelen en speelt zo een rol in de huidige overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag.

Bas en Maria die leiding geven aan het Wholism Project, aarden daarbij de heel hoge trillingen van de kosmische dag Aartsengelen.
Bas en Maria transformeren deze trillingen zo, dat ze compatibel voor je zijn als je die door middel van een behandeling, Verbinding, Kanteling of Impuls oefening van het Wholism Project ontvangt.

Op dezelfde wijze aarden wij, Bas en Maria, ook de heel hoge trillingen van de Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

Lees meer:
De kosmische dag Aartsengelen

Het voorrecht van begeleiding door kosmische dag Aartsengelen

Volkomen maatwerk

De kosmische dag Aartsengelen hebben een volledig inzicht in jouw innerlijke problematiek en hoe deze problematiek in dit en vorige levens ontstaan is. Ook kennen zij jouw bestemming.

De kosmische dag Aartsengelen kennen dus zowel jouw oorsprong, jouw opdracht en wat jouw bestemming is. Zij hebben dus echt een volledig overzicht over jou.

De kosmische dag Aartsengelen weten daarom exact waar jij het beste als eerste aan kunt werken.

Vanuit hun totaal overzicht over jou leiden de kosmische dag Aartsengelen jou met behulp van de Persoonlijke Aartsengel begeleiding door de ontwikkelingen die voor jou noodzakelijk zijn.
Een betere begeleiding kun je je niet wensen, je krijgt werkelijk volkomen maatwerk.

Verschil met losse behandelingen
Tijdens de Persoonlijke Aartsengel begeleiding ontvang je de behandelingen niet als aparte behandelingen, maar als 'bouwsteentjes' waarbij de behandelingen in jouw systeem verweven worden.

Door de behandelingen in de vorm van bouwsteentjes te geven, kunnen de kosmische dag Aartsengelen volkomen maatwerk leveren.

Door deze sublieme vorm van maatwerk, waarbij je exact ontvangt wat je op elk moment het meest nodig hebt, krijg je veel minder last van verergeringsreacties.

De Persoonlijke Aartsengel begeleiding is daarom een enorme stap vooruit ten opzichte van de 'losse' behandelingen die je tot 18 augustus 2018 via Bas en Maria van de kosmische dag Aartsengelen kon ontvangen.

Behandelingen alsnog verweven
Als je al behandelingen van het Wholism Project ontvangen hebt, worden deze tijdens jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding door de kosmische dag Aartsengelen alsnog in jouw systeem verweven.

Zwanger
Als een vrouw zwanger is en een Traject ontvangt, ontvangt de baby dat Traject niet.
 
De reden daarvoor is dat de moeder tijdens een Traject maatwerk voor zichzelf ontvangt, maar maatwerk voor de moeder is geen maatwerk voor de baby.

Nog meer belangrijke voordelen

De Persoonlijke Aartsengel begeleiding heeft nog meer belangrijke voordelen.

Niet vastlopen
De Kosmische dag Aartsengelen zorgen ervoor dat je niet vast kunt lopen in jouw ontwikkeling.

Als je Persoonlijke Aartsengel begeleiding ontvangt, hoef je je ook niet meer op Einddoel-demo's te richten van eerder ontvangen 'losse' behandelingen.

Eventueel achterstallig onderhoud
Als er sprake is van ‘achterstallig onderhoud’ in verwerkingsprocessen van de door jou ontvangen behandelingen van het Wholism Project, dan begeleiden de kosmische dag Aartsengelen je tijdens de Persoonlijke Aartsengel begeleiding om dit achterstallige onderhoud alsnog op te lossen.

Als alles moeizaam gaat

Als je last hebt (één van) de volgende symptomen is de Persoonlijke Aartsengel begeleiding ook zeker een aanrader voor jou:

 • vermoeidheid
 • je zwaar voelen
 • moeilijk door ontwikkelingen gaan
 • geestelijke spanning
 • angst en stress
 • gehaastheid
 • onvoldoende geaard zijn
 • weinig plezier in je leven
 • moeilijk contact maken met je gevoelens


De Aartsengelen begeleiden jou dan zo goed mogelijk in deze problematiek en leiden je pas door nieuwe ontwikkelingen (nieuwe bouwsteentjes van behandelingen) zodra jij daar aan toe bent.

Niet combineerbaar met koffie, alcohol en/of drugs

Persoonlijke Aartsengel begeleiding is niet combineerbaar met het gebruik van koffie, alcohol en drugs.

Als je tijdens een Traject - of tijdens een zelfgekozen pauze van jouw Traject - koffie, alcohol en/ of drugs gebruikt, kun je niet verder gaan met jouw Traject.
De kosmische dag Aartsengelen stoppen dan definitief met jouw begeleiding.

In het artikel Ontwikkeling remmende invloeden kun je hier meer over lezen.

Geen koffie, cola en cafeïnehoudende producten
Tijdens het volgen van een Traject - of tijdens een pauze daarvan - is het gebruik van de volgende producten niet toegestaan:

 • koffie
 • cafeïnevrije koffie
 • cafeïnehoudende dranken
 • mokka 
 • cola
 • energy drink
 • sportdrank, zowel met als zonder cafeïne
 • cafeïnehoudende voedingsmiddelen
 • toetjes, gebak, ijs, chocolade en bonbons - met koffie en/of mokka *
 • tiramisu  


* Chocolade waaraan geen extra koffie of mokka is toegevoegd, is geen probleem.
Chocolade bevat van nature ook wat cafeïne, maar het effect daarvan wordt geneutraliseerd door andere stoffen die de chocolade bevat.


Geen alcohol en alcoholhoudende producten
Tijdens het volgen van een Traject - of tijdens een pauze daarvan - is het gebruik van de volgende producten niet toegestaan:

 • alcoholische dranken
 • voedingsmiddelen waarin alcohol verwerkt is
 • toetjes, gebak, ijs, chocolade en bonbons - met alcohol  
 • tiramisu

 
Geen drugs

Tijdens het volgen van een Traject - of tijdens een pauze daarvan - is het gebruik van de volgende producten niet toegestaan:

 • softdrugs*
 • harddrugs
 • partydrugs
 • lachgas
 • Ayahuasca

en

 • elke andere soort drug
   
** Let op: Als je in een ruimte bent waar anderen blowen, dan kun je daar ook high van worden.
Het is daarom heel belangrijk om een ruimte waar geblowd wordt, zodra je dat merkt of ruikt, direct te verlaten.
Doe je dat niet dan riskeer je dat je Traject of jouw Trajecten stoppen.


Roken
Vanzelfsprekend is roken slecht voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid, maar roken verstoort jouw Persoonlijke Aartsengel ondersteuning niet.

Roken zorgt er wel voor dat je op een minder goede wijze door jouw ontwikkelingen gaat.
In het artikel Ontwikkeling remmende invloeden kun je hier meer over lezen.

Niet mogelijk voor bedrijven, dieren en planten

De Persoonlijke Aartsengel begeleiding is niet bedoeld voor bedrijven, dieren, planten of tuinen.

In de periode tot aan de introductie van het nieuwe systeem is het tijdelijk ook niet mogelijk om 'losse' behandelingen voor bedrijven, dieren, planten en tuinen aan te vragen.

Wel is het in deze periode mogelijk om een aantal Verbindingen voor bedrijven, dieren, planten en tuinen online aan te vragen op onze website.

In de tekst Begeleiding Verbindingen traject vind je daar meer informatie over, onder het gelijknamige kopje 'Niet mogelijk voor bedrijven, dieren en planten'.

Acute problematiek

Als er sprake is van acute problematiek zullen de Aartsengelen als eerste aan deze problematiek gaan werken binnen jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding.
Dit is alleen mogelijk als je er aan toe bent om door de ontwikkelingen geleid te worden die deze problematiek op kunnen lossen.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf de intensiteit van jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding bepalen door een keuze te maken uit drie verschillende tempo's met de bijbehorende maandelijkse bijdragen:
 

Tempo   Maandbijdrage
Rustig aan   (25%) €  95,-
Gemiddeld   (50%) € 140,-
Optimaal (100%) € 280,-


Met een maandbijdrage van € 280,- ontvang je de meest optimale begeleiding van de kosmische dag Aartsengelen.

De keuze voor jouw maandbijdrage voor jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding hangt dus vooral van jouw financiële draagkracht en/of prioriteiten af.

Tijdelijke bescherming tegen beïnvloeding
Als je voor een maandbijdrage van € 140,- of € 280,- kiest, ontvang je als service een tijdelijke bescherming tegen alle vormen van beïnvloeding waarvoor je nog geen Beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt.

Zodra het mogelijk is om Beïnvloeding behandelingen in traject-vorm aan te vragen, vervalt deze tijdelijke bescherming weer. Je kunt dan immers jouw aangrijpingspunten voor beïnvloeding oplossen door de Beïnvloeding behandelingen te ontvangen die je nog niet ontvangen had.

Deze bescherming tegen beïnvloeding geldt alleen voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding, dus niet voor de Persoonlijke Aartsengel ondersteuning of het Begeleiding Verbindingen traject.

Geen lange termijn verplichting
Je kunt na elke maand stoppen of doorgaan.
De Persoonlijke Aartsengel begeleiding stopt automatisch als je geen nieuwe maandbijdrage meer overmaakt.
Je gaat dus geen verplichting voor een langere termijn aan.Overstappen op een andere maandbijdrage
Je kunt elke maand jouw gewenste maandbijdrage van € 95,-, € 140,- of € 280,- opnieuw bepalen.

Het is niet mogelijk om halverwege een maand extra bij te betalen voor een hogere maandbijdrage omdat je halverwege de maand toch liever een intensievere begeleiding wenst.

Beginnen op elke gewenste werkdag van de maand
Je kunt op elke door jou gewenste werkdag van de maand beginnen met jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

 


Aanvraagprocedure Persoonlijke Aartsengel begeleiding

De aanvraagprocedure voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding is zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig op:

Drie stappen

De aanvraagprocedure voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding bestaat uit de volgende drie stappen:

 1. Aanmelding
 2. Bijdrage kiezen
 3. Bijdrage overmaken met de juiste omschrijving

1. Aanmelding

De aanmeldingsprocedure is verschillend:

 • als je voor het eerst bij het Wholism Project komt of alleen Verbindingen hebt ontvangen

of

 • als je je al langer ontwikkelt met behulp van het Wholism Project

1A. Voor het eerst bij het Wholism Project

Ben je nieuw bij het Wholism Project of heb je tot nu toe alleen Verbindingen ontvangen, dan is het noodzakelijk om eerst een essentiële keuze te maken, voordat je contact met ons, Bas en Maria opneemt.

Lees om deze reden eerst de tekst Een essentiële keuze.
De werking van de kosmische dag methode van het Wholism Project staat lijnrecht tegenover de werking van kosmische nacht methoden en -producten.

De diepgaande werking van de methode van het Wholism Project is daarom niet combineerbaar met een groot aantal gangbare kosmische nacht methoden en -producten. 

Gebruik je andere heelwijzen, methoden en producten:

 • maak dan een lijst van de heelwijzen, methoden en producten die je gebruikt
 • ga vervolgens na met behulp van de Alfabetische lijst combineerbaarheid of deze combineerbaar zijn met de methode van het Wholism Project


Zijn de door jou gebruikte heelwijzen, methoden en producten niet combineerbaar, maak dan de essentiële keuze tussen de methode van het Wholism Project en de methoden die je tot nu toe toegepast hebt.

Maak je de definitieve keuze voor het Wholism Project, mail dan eerst naar Bas en Maria om je aan te melden voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding.


Persoonlijke gegevens
Mail ons:

 • jouw voor- en achternaam

en

 • stuur ons een recente (pas)foto waar jouw gezicht aan de voorzijde duidelijk op te zien is

1B. Al bekend bij het Wholism Project: aanmelding per e-mail niet nodig

Heb je al eerder behandelingen, Impuls oefeningen of Kantelingen ontvangen, dan hoef je ons, Bas en Maria niet te mailen om je aan te melden voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

Je hoeft dan alleen stap 2 en 3 uit te voeren.

2. Bijdrage kiezen

Je kunt zelf de intensiteit van jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding bepalen door een keuze te maken tussen 3 verschillende maandbijdragen, te weten:

 • €  95,-
 • € 140,-
 • € 280,-Bij het bepalen van de hoogte van jouw maandbijdrage is het aan te raden om in overweging te nemen of je tegelijkertijd ook:

en/of

wilt ontvangen.

We adviseren je om deze drie begeleidingsvormen te combineren en ze dus alle drie aan te vragen.

3. Bijdrage overmaken met de juiste omschrijving

Het is van essentieel belang om de juiste omschrijving te vermelden bij het overmaken van jouw maandbijdrage.
Lees de onderstaande instructies daarom zorgvuldig door en ga niet overhaast te werk.

Juiste omschrijving bij overboeking heel belangrijk
Je maakt jouw bijdrage van € 95,-, € 140,- of € 280,- over naar de onderstaande rekening onder vermelding van: 
Pers. AE. begeleiding + jouw voor- en achternaam.


Let op: Zonder de juiste omschrijving ontvang je geen Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

Betaalgegevens
Rabobank rekening: NL  98 RABO 0357 6111 01 t.n.v. Stichting Wholisme, Den Haag

Vanuit het buitenland IBAN nummer: NL  98 RABO 0357 6111 01 en Swift code: RABONL2U

Geen bijdragen samenvoegen
Wil je naast jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding ook Persoonlijke Aartsengel ondersteuning en/of een Begeleiding Verbindingen traject aanvragen, maak dan elke bijdrage apart over met de bijbehorende omschrijving en jouw voor- en achternaam.

Wil je voor meerdere gezinsleden begeleiding aanvragen, maak dan ook voor elk gezinslid en voor elke begeleidingsvorm een aparte bijdrage over met de juiste omschrijving(en) inclusief de voor- en achternaam van het betreffende gezinslid.

Automatische overboeking
Wil je zeker weten dat jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding elke maand zonder onderbreking doorgaat, zorg dan voor een automatische overschrijving van de door jou gewenste maandbijdrage:

 • met de juiste omschrijving

en

 • jouw voor- en achternaam


Je bent dan zeker dat jouw overboeking correct en op tijd is en hebt er verder geen omkijken meer naar.

Aanvang persoonlijke Aartsengel begeleiding

Zodra jouw bijdrage is bijgeschreven op de rekening van Stichting Wholisme, begint jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding automatisch om 20:00 uur plaatselijke tijd, ongeacht waar jij woont of waar jij je op dat moment bevindt.

Raadpleeg jouw bank om na te gaan hoe lang het duurt voordat het bedrag overgeschreven is op de Rabobank rekening van Stichting Wholisme.

Houd er rekening mee dat een aantal banken een overschrijving alleen tijdens werkdagen verwerken, dus niet tijdens weekeinden.
Jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding kan vanwege deze praktische reden alleen op werkdagen beginnen.

De Aartsengelen zien welke bijdrage jij hebt overgemaakt en stellen de intensiteit van hun Persoonlijke Aartsengel begeleiding daar op in.
Om te kunnen zien welke bijdrage jij hebt overgemaakt, hebben ze geen pasjes of inlogcodes nodig :~)

Geen bevestiging
Je ontvangt geen bevestiging van de aanvang van de Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

Bewust ervaren
Het is mogelijk om de aanvang van jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding bewust te ervaren, als je de gevoeligheid hebt om subtiele energie veranderingen bewust te ‘registreren’.

Ervaar je de aanvang van jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding niet bewust, dan betekent het niet dat er iets misgegaan is. De Aartsengelen werken namelijk zeer stipt en vergeten nooit iets.

Na de aanvang van jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding

Het is belangrijk om de volgende punten goed in je op te nemen:

Blijf zelf doorvoelen en transmuteren
Als je Persoonlijke Aartsengel begeleiding ontvangt, blijft het belangrijk om symptomen zelf te doorvoelen en te transmuteren.

Wil je hier extra begeleiding bij, dan kun je een afspraak maken met één van onze Wholistic Partners.

Vanzelfsprekend is begeleiding door Wholistic Partners niet kosteloos en geven zij om deze reden ook geen gratis e-mail begeleiding.

Niet communiceren met de Aartsengelen
De kosmische dag Aartsengelen communiceren niet op bewust niveau met jou.
Het is daarom ook niet mogelijk en ook niet de bedoeling om de Aartsengelen vragen te stellen of zelf om hulp te vragen.

Reacties op Persoonlijke Aartsengel begeleiding

Positieve ervaringen met de Persoonlijke Aartsengel begeleiding ontvangen wij, Bas en Maria graag.

Eventuele negatieve ervaringen liggen niet aan de Persoonlijke Aartsengel begeleiding, maar geven aan dat je je onvoldoende openstelt voor de begeleiding van de kosmische dag Aartsengelen.

Mocht je de Persoonlijke Aartsengel begeleiding ogenschijnlijk als negatief ervaren, dan kun je:

 • een afspraak maken voor een betaald consult bij Nadia Lucassen, om de achtergrond van jouw reactie te onderzoeken en op te lossen

of

 • besluiten om niet verder te gaan met de Persoonlijke Aartsengel begeleiding

Geen antwoord

Bas en Maria beantwoorden vragen over ontwikkelingen die je doormaakt naar aanleiding van de Persoonlijke Aartsengel begeleiding niet.

Algemeen advies

We kunnen ons voorstellen dat je ons om advies wilt vragen welke van de onderstaande drie begeleidingsvormen voor jou het meest noodzakelijk zijn:


Ons advies is om deze drie begeleidingsvormen alle drie aan te vragen, dus met elkaar te combineren. De kosmische dag Aartsengelen kunnen jou dan het beste begeleiden.
De drie begeleidingsvormen werken duidelijk aanvullend op elkaar.

Geen persoonlijk advies
Als je een keuze wilt maken tussen deze drie begeleidingsvormen, geven Bas en Maria jou daar geen persoonlijk advies in.
Bas en Maria adviseren jou ook niet persoonlijk in de keuze voor een maandbijdrage.
Je kunt hierin zelf ervaring opdoen door het eenvoudigweg een maand of langer te proberen.

Behandelingen en begeleiding via Wholistic Partners

Persoonlijke Aartsengel begeleiding is combineerbaar met begeleiding en behandelingen door onze Wholistic Partners.

Je kunt onder andere de volgende behandelingen en begeleiding bij hen aanvragen:


Vanzelfsprekend is begeleiding door Wholistic Partners niet kosteloos en geven zij om deze reden ook geen gratis e-mail begeleiding.