Ervaringen met de
Persoonlijke Aartsengel begeleiding

De ervaringen met de Persoonlijke Aartsengel begeleiding zijn in één woord prachtig.


Elke ervaring met de Persoonlijke Aartsengel begeleiding is uniek en verschilt sterk van persoon tot persoon met als overeenkomst dat de ervaringen heel duidelijk en positief zijn.

Voel me ondersteund en geholpen

Ik heb het gevoel dat ik de Persoonlijke Aartsengel begeleiding nooit meer kwijt wil.
Het geeft me heeft veel rust en vertrouwen en een gevoel van gedragen te worden, iemand die er voor me is.

Meteen toen ik de begeleiding vorige week dinsdagvond mocht ontvangen, voelde ik letterlijk een last van mijn schouders vallen en dat is zo gebleven.

Wil niet zeggen dat ineens alles opgelost is, maar voel me ondersteund en geholpen, steeds weer.
Zo mooi.
Anita vU, Oss
 

Elke dag een trede verbetering

Wat ik heb gemerkt sinds afgelopen 6 september, sinds de start van de Persoonlijke Aartsengel ondersteuning en Persoonlijke Aartsengel begeleiding, is dat ik elke dag een trede verbetering heb gemerkt, trap op, het donkere is opgetrokken en ik voel me veel lichter al.
Tegelijk ook steviger, kan makkelijker bij mijn emoties en inzichten komen nu ook veel gemakkelijker.
Vandaag is daar nog een extra dimensie bij gekomen. Wat een verschil met een paar weken geleden!
Erg blij mee!
Fiona W, Druten
 

Zo ben ik precies op mijn best

Door de begeleiding en ondersteuning van de kosmische dag Aartsengelen valt alles beter op z’n plaats.
Ik kan op het einde van de dag zeggen “Het is goed geweest, zoals het vandaag allemaal gelopen is. Wat er plaats vond was zinvol.”
 
Ik zeg dit niet zo maar vanuit mijn hoofd, maar zie ook werkelijk aan de reacties van andere mensen dat de dag goed verlopen is en ik voel dat ook zo.
Er is werkelijk iets veranderd na zo’n dag, we zijn een stap vooruit gegaan. Dit geeft moed en ook meer zin om door te gaan.
 
Het verbaast me telkens, ‘hé, zo ben ik precies op mijn best.’
 

Blij dat ik een steuntje in de rug heb!

Ik ga de laatste tijd wat heftige emotionele perioden door, wat mij wel eens verwart.
Ik heb altijd moeite om alles te voelen wat er is, omdat het nogal pijnlijk is, maar ik doe het wel.

Vandaag voelde ik ineens een warme gloed over mijn schouders, alsof er een arm om me heen werd geslagen en me werd gezegd: je doet het goed!

Dat heb ik nooit eerder ervaren! Ik heb nu weer meer zelfvertrouwen in wat ik doe.

Het kan niet anders, ik dank dit aan de Persoonlijke Aartsengel begeleiding en de Persoonlijk Aartsengel ondersteuning, die ik nu sinds een week heb.

Ik ben blij dat ik een steuntje in de rug heb!

 
Treed veel zelf zekerder op dan voorheen

Wat er met mij gaande is (mensen kijken me verbaasd aan), ik treed veel zelf zekerder op dan voorheen.
Ik voel intenser, treed doortastender op, heb beter doorzicht in situaties, hou meer van mezelf. Ik leef, handel, doe alles sneller dan voorheen.
Ik word geleid naar wat ik te doen heb, ik voel me gesteund, gesterkt, pak achterstallig werk aan. Ik neem mijn verantwoordelijkheid op, laat niet meer met me sollen.
Ria V, Wiekevorst, België
 

Wow... wat een prachtige evolutie

"Toen jullie de nieuwe Aartsengel begeleidingsvormen introduceerden had ik gemengde gevoelens. Een grote verandering wat van alles in mij triggerde, maar ook Wow... wat een prachtige evolutie.

Nadat ik de Persoonlijke Aartsengel begeleiding had aangevraagd en ontvangen, was ik diep ontroerd. Allereerst werd ik nog meer geaard en voelde ik van alles bij mijn ruggengraat.

Nu een week verder kan ik zeggen dat ik zo blij ben met deze begeleiding, omdat alles zo natuurlijk aanvoelt. Veel meer compleet en als een geheel in mijn systeem en ook word ik door ontwikkelingen geleid die ik eerder uit de weg ging. Niet leuk, en soms ook best moeilijk, maar door de wijze waarop dit gaat, voelt dit gewoon als het leven dat zich in en via mij ontvouwt en een proces waar je dan doorheen gaat. Als in een soort natuurlijke overgave gebeurt er gewoon van alles.

Ik ben hier heel dankbaar om en dat wilde ik even met jullie delen."
Anja B, De Koog


Het voelt zo zacht en liefdevol

Wat maakt het veel verschil uit met zelfs de minimale ondersteuning van de Persoonlijke Aartsengel ondersteuning, de Persoonlijke Aartsengel begeleiding en het Begeleiding Verbinding traject.

Het voelt zo zacht en liefdevol als een zacht regenbuitje op de verbrande aarde. Waren de laatste dagen erg lastig met veel verdriet, nu voelt het echt alsof ik ondersteund wordt door een zachte omhulling-omhelzing.
Alles is nog voelbaar, maar ik wordt echt geholpen, onvoorstelbaar.
Dini V, Luttenberg


Innerlijk vuur

"Wat een mooie veranderingen allemaal.. ik ben er enorm dankbaar om :-) En merk duidelijk verschil sinds de Aartsengel begeleiding en ondersteuning.

Er is een soort innerlijk vuur in mij dat sindsdien omhoog is gekomen, waardoor er meer uit mijn handen komt en ik daadkrachtiger ben. Ook voel ik mij lichter, opgetilder en kan ik 's nachts beter slapen.
Zo blij om!!"
Kim C, Amsterdam