De moeder-piramiden
van het Wholism Project

Alle kosmische informatie voor de Verbindingen en producten van het Wholism Project is opgeslagen in eenentwintig moeder-piramiden.
Deze informatie is sinds 1989 ontvangen en verzameld. Al deze kosmische informatie werkt transmuterend.

De Godmens

De eenentwintig moeder-piramiden zijn gelijkzijdig.

De gelijkzijdige driehoek is het enige geometrische symbool waarvan alle hoeken even ver van elkaar liggen. Er komt daarom geen spanning in voor. Het wordt gezien als een symbool van het Goddelijke.

De grondplaat van een piramide is een vierkant. Het vierkant is het symbool van de mensheid.

In de gelijkzijdige piramide zijn beide symbolen verenigd, waardoor het symbool van de Godmens ontstaat. De Godmens is mens die Hemel en Aarde met elkaar weet te verbinden.


De opbouw van de 21 moeder-piramiden

Elke piramide staat met z’n grondvlak tegen een ander piramide, waardoor de vorm van een octaëder (een wybertje) ontstaat.
Elke octaëder staat met z’n punt op een volgende octaëder.

Eén Licht piramide staat met z’n grondvlak op de Aarde, tien piramiden bevinden zich in de Aarde en tien staan boven de Aarde.

Altijd up-to-date

Alle Verbindingen en producten die binnen het Wholism Project ontwikkeld zijn, blijven altijd verbonden met de moeder-piramiden. Hierdoor blijven ze altijd up-to-date.

Wij werken er continu aan om nieuwe informatie aan de Verbindingen en bestaande producten toe te voegen, waardoor ze meegroeien met de snel veranderende tijdgeest en ze de juiste informatie bevatten om nieuwe technologieën te kunnen neutraliseren.
Zo kunnen ze mensen krachtig blijven ondersteunen op hun ontwikkelingsweg.