Op een Hoger niveau
door ontwikkelingen

De leidster van de kosmische dag Aartsengelen gaf ons, Bas en Maria, op 3 december 2018, aan dat vanaf deze datum de ontwikkelingen waar je in de verschillende Trajecten doorheen geleid wordt, duidelijk nog lichter en soepeler zullen verlopen.

De kosmische dag Aartsengelen hebben het bovenstaande gerealiseerd door mensen vanaf 3 december 2018 op een Hoger niveau door ontwikkelingen te leiden.
Op dat hogere niveau van jezelf speelt angst voor ontwikkelen geen - of tenminste veel minder - een rol.

Je gaat daardoor duidelijk lichter door de ontwikkelingen die een gevolg zijn van het volgen van het Traject, waar je mee bezig bent.

Je hoeft hierdoor niet meer voelbaar door zware ontwikkelingsprocessen te gaan.

Je profiteert dus in jouw dagelijkse leven van jouw eigen inspanningen op dat Hogere niveau in jezelf. Het voelt daardoor duidelijk lichter om door de ontwikkelingen te gaan, die in gang gezet worden door het Traject dat je volgt.

Verbinding met het Hogere onbewust afsluiten

Als je bang bent voor een bepaalde ontwikkeling, kun je vanuit deze angst onbewust je kruinchakra afsluiten en jezelf daarmee ook afsluiten voor het Hogere niveau van jezelf dat 'voor jou' door jouw ontwikkelingen gaat.

Onbewust denk je daarbij: doe jij dat maar, ik wil er zelf niets van weten en voelen.

Op dat moment maak je het jezelf juist zwaarder, want jouw Hogere niveau kan jou dan niet meer bereiken met als gevolg dat je dan ‘zelf’ door die moeilijke ontwikkelingen moet gaan.

Op het moment dat je merkt dat dat gebeurt, kun je het beste je kruinchakra openzetten en je openstellen voor jouw verbinding met 'boven'.

Jouw hogere niveau kan jou dan weer bereiken en kan dan voor jou door de ontwikkelingen gaan.
Door ‘de ontwikkelingen gaan’ zal dan (vrijwel) direct weer lichter voor je gaan voelen.

Ervaringen

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Mocht je duidelijk ervaren dat je nu veel gemakkelijker door de ontwikkelingen van het Traject dat je volgt gaat, laat ons, Bas en Maria, dat dan weten door een e-mail te sturen aan Nadia via nadia@wholismproject.nl.

 

Ervaringen van cliënten

Onderstaand vind je een aantal ervaringen van cliënten:


Word blij door het ‘openen van mijn kruinchakra’
Als ik het ‘openen van mijn kruinchakra’ toepas, dan word ik blij.
Ik was me er niet bewust van, maar ik denk dat ik steeds met een ‘min of meer gesloten kruinchakra’ rond gelopen heb.

Telkens ik het toepas geeft het me een verademing en voel ik me rechtop komen.
Zeer fijn om voelen.
Ria V., Wiekevorst, België


Gaf meteen verlichting in mijn hele systeem!
Na het lezen van het artikel “Op een Hoger niveau door ontwikkelingen” van Bas en Maria van gisteren, had ik rond 17.00 uur mijn kruinchakra geopend met hulp van de Leeftool. Vrijwel direct, één of twee seconden daarna, voelde ik een krachtige energiestroom als een energieboost door mijn lichaam gaan. Het gaf dan ook meteen verlichting in mijn hele systeem! Ik keek er echt van op!

Dat vond ik geweldig! Want sinds ik afgelopen oktober de Leeftool heb, voelde ik me door zwaardere processen gaan, wat veel meer van mijn doorzettingsvermogen had gevergd dan eerder.

Zelfs tijdens de dagelijkse Basisoefening 1 en Ontvouwen 1 voel ik nu meer wat ik aan het doen ben. Dat is een nieuwe prettige ervaring.

Ik ben heel blij dat we nu weer een extra mogelijkheid hebben gekregen om soepeler door de ontwikkelingen te kunnen gaan! Ik voel me weer iets meer mens dan blokkade!

Ik dank de leidster van de kosmische dag Aartsengelen voor deze extra hulp. Het is gewoon een verademing!

Mijn motivatie is gesterkt, ik ga enthousiast verder!
Deni I, Eindhoven

Ik ga dit verdriet dus nu aan
'Ik heb op 3 december gemerkt dat het grote verdriet wat diep in mijn zonnevlecht zit meer naar de oppervlakte is gekomen en dat ik dit verdriet dus nu aanga. Het verdriet voelt nu niet meer als een blok beton waar geen doorkomen aan is maar zachter.

In tegenstelling tot eerder ga ik nu door het verdriet heen en ik merk ook dat als ik mijn kruin open dat ik nog makkelijker door het verdriet heen ga.
Het blijft overigens wel een groot verdriet maar meer hanteerbaar en alsof ik er nu mijn verantwoordelijkheid voor neem.'
Meta B, Amersfoort

 

Terug meer energie
'Ik las de laatste tekst op jullie website 'Op een Hoger niveau door ontwikkelingen' en had meteen een Aha-moment!
De 2 weken voor 3 december ben ik heel ziek en oververmoeid geweest. In die 2 weken werden mijn angsten in alle opzichten ontzettend getriggerd.
Ik wist dat ik door een heel lastig proces ging en wou er ook heel bewust doorgaan.

Op 3 december voelde ik heel duidelijk dat ik terug meer energie had. Ook kreeg ik nieuwe inzichten en was ik veel milder voor mezelf.
Ik herinner me “verbazing” naar mezelf toe, omdat ik veel resultaat had geboekt op korte termijn… alsof mijn systeem iets had begrepen!
Dankjulliewel.'
Jessica De B, Nederhasselt, België
 

Alsof ik vleugels kreeg

'Zondag voelde een beetje zwaar voor mij, mijn hoofd en lijf waren flink in beweging.
Maandag voelde ik in de loop van de dag opeens een heel andere energie en was het of ik vleugels kreeg. Creatieve ideeën kwamen zomaar op.
Ik voelde zoveel blijheid.'

Wil O, Gouda
 

Voel me heel licht en helder

'Vanmorgen toen ik wakker werd voelde ik me zwaar en stram.
Toen ik hiervoor de Leeftool inzette gebeurde er niet zoveel, maar nadat ik onder andere mijn kruinchakra had geopend voelde ik me daarna heel snel beter.
Sindsdien voel ik me heel licht en helder, ik voel ook duidelijk meer ruimte in mijn systeem en meer vaart. Heel fijn.'

Nadia L, Amersfoort