Ontwikkeling behandelingen

De ontwikkeling van de behandelingen is gekoppeld aan onze eigen ontwikkeling.
Wij, Bas en Maria, bereiden een weg voor, de kosmische dag in en hebben de gave gekregen dit aan anderen over te dragen door middel van behandelingen.

Deze ontwikkeling gaat terug naar 1978 en is begonnen met een ontwikkeling van Bas van Woelderen.

Leid mij

Drie weken na de geboorte van Bas (1952) is zijn zusje op vier jarige leeftijd overleden.
Zijn moeder is, om deze tragiek in haar leven een plaats te geven, zich gaan verdiepen in spiritualiteit. Bas heeft deze kijk op het leven dus met de paplepel ingegoten gekregen.

In 1978 is hij vanwege diepgaande klachten onder klassiek homeopathische behandeling gegaan en is ook een studie Klassieke Homeopathie gaan volgen. Zijn klachten verdwenen door de behandeling relatief snel en daarna is hij nog jaren lang onder klassiek homeopathische behandeling gebleven om zich verder te ontwikkelen.

Hij heeft in 1980 de Landbouw Universiteit in de richting Humane Voeding afgerond en is toen voor een groot levensmiddelen bedrijf gaan werken.

Tegelijkertijd bleven vragen als ‘wat is de diepere zin van het leven’ voor hem spelen.
Daarom heeft hij zich in 1987 tot het Goddelijke gewend en driemaal gevraagd hem naar zijn opdracht in het leven te leiden, als het Goddelijke vond dat hij daaraan toe was.

Sindsdien is zijn leven drastisch veranderd. Dit staat uitgebreid beschreven in een van de hoofdstukken van het boek ‘Spiritueel Intelligente Materie’.

Wholism Project

In 1989 is hij gaan samenwerken met een therapeute, op zoek naar een sterker werkende alternatieve heelwijze. De vruchten van deze samenwerking zijn duidelijk de start geweest van het Wholism Project, al is deze naam pas een aantal jaren later aan het Project gegeven.

Uit deze samenwerking stammen de eerste twee producten Ozaliet en Benzoliet, de voorlopers van respectievelijk de Vitalisatie Verbinding en de Neutralisatie Verbindingen.

Deze producten zijn in 1993 op de markt gebracht door Bas.
In 1996 was dit zo’n succes geworden dat Bas het niet meer alleen aankon en de verkoop en begeleiding van de producten heeft overgedragen aan Alexander Wijnen.
Hierdoor kon hij zich beter richten op de verdere ontwikkeling van de producten en op zijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling behandelingen

In 2001 is hij samen met zijn toenmalige vrouw, Martien, verhuisd naar Portugal met als doel zich helemaal vrij te maken om zich samen met haar nog verder naar binnen te kunnen keren en zo hun onverwerkte verleden uit dit en vorige levens verder te verwerken.

Eind 2005 hebben zij de gave ontvangen om anderen zo snel en gemakkelijk mogelijk door hun eigen verleden te leiden. Dit is de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling genoemd.

In 2009 is Martien naar een andere opdracht geleid en zijn Bas en Maria naar elkaar toe geleid. Dit samengaan heeft geleid tot een enorme stroomversnelling in de verdere ontwikkeling van de behandelingen. De behandelingen hebben zich verdiept, zijn sterk in aantal toegenomen en bestrijken nu meerdere niveaus.

Kanaal

De ontwikkelingsweg naar binnen heeft er toe geleid dat zij met steeds diepere aspecten van hun eigen kern contact kunnen maken. Hierdoor stijgt onder andere hun persoonlijke trillingsgetal, waardoor hun kanaal met het Hogere informatie met een steeds hogere trillingsfrequentie kan doorgeven.

Dit kanaal wordt gebruikt bij de behandelingen.

Bas en Maria vragen een behandeling aan en hun kosmische begeleiders zenden door hun kanaal de juiste informatie voor de behandeling, die zij vervolgens aan de aanvrager doorgeven.
Zo vormen zij een schakel tussen Hemel en Aarde.