Partner Portretten

De Partner Portretten geven een mooi beeld van de wijze waarop de onderstaande Partners werken en hoe de behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project daar een rol in spelen:
 

De betekenis van het Wholism Project in mijn leven

“Ik kwam voor het eerst in aanraking met het Wholism Project toen ik in 2008 samen met mijn vrouw op wereldreis was. Ik greep deze wereldreis aan om anders te gaan leven, om bepaalde patronen in mijn leven te gaan doorbreken. Doordat ik op reis was, uit het gewone dagelijkse ritme en in andere culturen, ging dit gemakkelijker. Ik was al een aantal jaren elke dag aan het mediteren, omdat ik het anders eigenlijk niet trok.”
Lees meer: De betekenis van het Wholism Project in mijn leven

Het Wholism Project is een avontuur

Karin woont al enkele jaren op La Palma en is iedere zomer een paar weken in Nederland. Een mooie gelegenheid dus voor mij om haar te ontmoeten en te spreken over haar relatie met het Wholism Project.

Ze stelt voor om af te spreken bij Kasteel Haarzuilens en ik vraag haar of ze misschien in een vorig leven kasteelvrouwe is geweest. “Niet dat ik weet, maar ik ben in dit leven wel stalknecht geweest, dus misschien speelt dat mee in mijn keuze” is haar antwoord. Onder het genot van een kopje thee en stukje taart in het Koetshuis steekt ze van wal.
Lees meer: Het Wholism Project is een avontuur

Het gaat nu eigenlijk pas beginnen

Mijn eerste kennismaking met het Wholism Project was rond 1999.
In dat jaar begon mijn zoektocht in de wereld van bewustzijn en energie en kwam ik bij een kinesioloog. Daar ging een wereld voor me open.

Hij had Benzoliet, de voorloper van de Neutralisatie Verbindingen, op zijn tafel liggen. Het is toen bij twee consulten gebleven, het Benzoliet is verder niet ter sprake gekomen, maar ik heb het wel geregistreerd.
Lees meer: Het gaat nu eigenlijk pas beginnen

Het Wholism Project brengt me steeds dichter naar wie ik in essentie ben

Immy is van alle huidige Partners het langst betrokken bij het Wholism Project. Voordat er sprake was van een formeel Partnerprogramma, dat in 2003 gestart is voor mensen die destijds structureel met de producten werkten, had Immy zich al met het Project verbonden.
Lees meer: Het Wholism Project brengt me steeds dichter naar wie ik in essentie ben

Ik moet er recht op af en er vol doorheen

Ik begon mijn weg van bewustwording met het lezen van ‘De weg van de krijger’ en ‘Zen en de kunst van het motoronderhoud.’
Daardoor werd ik geconfronteerd met dingen die me zó diep raakten, dat ik steeds meer open kwam te staan voor de pijn in de wereld.
Lees meer: Ik moet er recht op af en er vol doorheen

Het is mijn leven, ook hier in de praktijk, dit is mijn leven

Ik heb het Wholism Project leren kennen omdat wij in huis aardstralen hadden. Daar hadden we koperdraad voor, zoveel keren omwikkeld en die hadden we op verschillende plekken in huis liggen. En die moesten regelmatig gespoeld worden, om ze schoon te maken. En dat vergat ik regelmatig.
Lees meer: Het is mijn leven, ook hier in de praktijk, dit is mijn leven