Mijn omgeving Verbinding

De Mijn omgeving Verbinding geeft jou op energieniveau de voor jou optimale leefomgeving, met andere woorden de omgeving die het meest bij jou aansluit en dus optimaal voedend voor jou is.

Als het voor jou bijvoorbeeld het beste is om in een bosrijke omgeving te wonen, dan word je door deze Verbinding verbonden met de energie van een bosrijke omgeving.

De voordelen, als je op energieniveau verbonden bent met de voor jou optimale leefomgeving, zijn onder andere dat je je:

  • meer in je element voelt
  • natuurlijker voelt
  • veiliger voelt

en daardoor

  • gemakkelijker en voor je gevoel zachter door ontwikkelingen gaat


Bovendien wordt met behulp van de Mijn omgeving Verbinding:

  • de lucht die je inademt geoptimaliseerd

en

  • trek je eerder de voor jou juiste levenspartner aan

Lucht die je inademt geoptimaliseerd

De lucht die je inademt wordt voor jou energetisch geoptimaliseerd, dat wil zeggen energetisch in overeenstemming gebracht met de voor jou optimale leefomgeving.

Je energiepeil blijft daardoor, ook in de loop van de dag, beter op peil.

Versterkte verbinding met jouw eigen (innerlijk) landschap

Het landschap waarin je de eerste keer op Aarde incarneert, maakt een diepe en voor volgende levens bepalende indruk op je.

Deze eerste ‘ontmoeting’ met moeder Aarde bepaalt namelijk jouw innerlijke landschap in jouw volgende levens op Aarde.

Als je in een volgend leven in een totaal ander landschap incarneert, dan verzwakt jou dat.
Er is dan een discrepantie tussen jouw eigen innerlijke landschap en het landschap waarin je dan leeft.

In volgende levens op de Aarde lost de werking van de Mijn omgeving Verbinding de eventuele discrepantie tussen jouw eigen innerlijk landschap en het landschap waarin je dan incarneert, op.


De discrepantie tussen jouw eigen innerlijk landschap en het landschap waarin je dan leeft, wordt opgeheven omdat je eigen innerlijk landschap op energieniveau bepalend voor jou wordt.


Je ontvangt dus door de Mijn omgeving Verbinding een versterkte verbinding met je eigen innerlijk landschap. Dit eigen innerlijk landschap wordt bovendien bepalend, onafhankelijk van waar je in een volgend leven op Aarde incarneert.

Liefdespartners trekken elkaar aan vanwege hun innerlijk landschap

Na de ontvangst van de Mijn omgeving Verbinding wordt het je op een onbewust niveau duidelijker welk innerlijk landschap een (potentiële) liefdespartner heeft en in welke mate dat landschap bij jou past.

Als je de Mijn omgeving Verbinding hebt ontvangen, trek je gemakkelijker een liefdespartner aan met een gelijkend innerlijk landschap.

Je krijgt, als je als liefdespartners een gelijkend innerlijk landschap hebt, een heel close, liefdevolle relatie, je begrijpt elkaar echt woordeloos en vult elkaar heel gemakkelijk aan.

Ook kun je een liefdespartner uitkiezen met een van jou verschillend landschap om zo van elkaar te kunnen leren.

Voor wie?

De Mijn omgeving Verbinding is voor iedereen een aan te raden en weldadige Verbinding.

Noodzakelijke Verbindingen

De Neutralisatie Verbindingen, die voor jou van toepassing zijn, zijn noodzakelijk voor de werking van jouw Mijn omgeving Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.


Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

De Mijn omgeving Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Categorie

De Mijn omgeving Verbinding is een Talent Verbinding.

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Mijn omgeving Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van Mijn omgeving Verbinding van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Op proef ervaren

Het is niet mogelijk om het effect van deze Verbinding 24 uur op proef te ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Mijn omgeving Verbinding hier online aanvragen.

Een week tussentijd
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Mijn omgeving Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

Bijdrage Mijn omgeving Verbinding

€ 140,-