Eén functie Verbinding

Door ruimtegebrek worden ruimten in woonhuizen vaak voor meerdere doeleinden gebruikt.
De woonkamer wordt bijvoorbeeld ook als werkkamer gebruikt en als er een open keuken is, wordt er ook gekookt.

Dat één en dezelfde ruimte voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, geeft een vorm van onrust in die ruimte.
Door de verschillende activiteiten die er plaatsvinden, worden er verschillende energieën opgebouwd en indrukken achtergelaten die niet met elkaar harmoniëren.

Heb je bijvoorbeeld een eenmanszaak en werk je daarvoor vanuit je woonkamer, dan ontstaat er uiteraard een werksfeer die recht tegenover ontspannen in je woonkamer staat.

Kijk je, zoals veel mensen doen, in de woonkamer televisie, dan komt de buitenwereld in je woonkamer naar binnen. Daardoor ontstaat een vorm van onrust en geestelijke 'versnippering'.

In ruimten die slechts op één manier, voor één functie, gebruikt worden, is veel meer rust voelbaar.
De energie in deze ruimten straalt een eenvoud en doelmatigheid uit en geeft daardoor een gevoel van rust.

De Eén functie Verbinding zorgt ervoor dat een ruimte in huis, ook al wordt die ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt, het gevoel geeft dat de ruimte slechts één functie heeft.

Ruimten voor meerdere doeleinden gebruiken

Het is voor de meeste mensen niet haalbaar om voor elke activiteit - zoals eten, koken, wassen, administratie, TV kijken, lezen, douchen, slapen, kleding opbergen - een aparte ruimte in huis te hebben.

Met behulp van de Eén functie Verbinding kan een kamer in huis voor meerdere doeleinden gebruikt worden en toch het gevoel van rust en eenvoud behouden.

Het grote voordeel van de werking van de Eén functie Verbinding is dat jouw geest en systeem een gevoel van ruimte, rust en overzicht behouden.

Op het moment dat je bijvoorbeeld in de woonkamer eet, voelt deze ruimte als een eetkamer, op het moment dat je er werkt, voelt de ruimte als een werkruimte.
Je kunt je dan bijvoorbeeld volledig op je werk concentreren, zonder het gevoel te hebben van: ik moet nog opruimen, ik moet nog afwassen etc. etc.

Categorie

De Eén functie Verbinding is een Talent Verbinding.

Traject 


De Eén functie Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Eén functie Verbinding bedraagt € 140,-.