Corona - Covid 19

Op deze pagina vind je een overzicht van artikelen over Ontwikkelingsmogelijkheden en inzichten met betrekking tot het Corona virus.
 

De oorsprong van het Corona virus

Woensdag 1 december 2021

De vrouwelijke kosmische dag Aartsengel die het Wholism Project begeleidt, wil graag iets over de oorsprong van het Corona virus vertellen:

"Het Corona virus is in een tijd, een periode, gekomen waarin de mens een groot veranderingsproces moet doormaken, om op Aarde te kunnen blijven overleven.

Het Corona virus belichaamt de kern van dit veranderingsproces. De mensheid kan dus veel van het karakter van Corona, van Covid 19 leren.
Mutatie van een virus betekent dat de mens een nieuw aspect hierin kan leren.

Lees verder

Vaccinatie Omvormer, Vaccinatie Verbinding en Vaccinatie optil Impuls oefening

Maandag 9 augustus 2021

Zojuist zijn er drie essentiële Ontwikkelingsmogelijkheden geïntroduceerd die:

 • het spiritueel mogelijk maken om je vrijwillig te laten vaccineren
 • de schadelijke effecten van de toegediende vaccinatie volledig neutraliseren:
...
 • zowel voor jouw systeem
 
 • als voor jouw ontwikkeling

De toegediende vaccinatie wordt hierbij op een hoog niveau 'omgevormd' en geeft jou de mogelijkheid van een grote ontwikkelingssprong.

Deze drie Ontwikkelingsmogelijkheden zijn de:

en de


Verplicht, vrijwillig, reeds ontvangen en toekomstige vaccinaties

De bovenstaande drie Ontwikkelingsmogelijkheden werken zowel voor:

 • vrijwillig ontvangen vaccinaties

als voor

 • verplicht ontvangen vaccinaties 


De Vaccinatie Verbinding werkt daarbij zowel voor:

 • vaccinaties uit het verleden

als voor 

 • 'toekomstige' vaccinaties

Lees verder

Ontwikkelingsmogelijkheden m.b.t. vaccinaties en virussen

Sinds februari 2020 heeft het Wholism Project een aantal Ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van virussen en vaccinaties geïntroduceerd.

Dit artikel:

 • geeft een overzicht van deze verschillende Ontwikkelingsmogelijkheden

en

 • maakt het verschil in werking van deze Ontwikkelingsmogelijkheden duidelijk

Lees verder

Vaccinatie Omvormer

De Vaccinatie Omvormer maakt het mogelijk om vaccinaties op energieniveau zo te veranderen, dat:

 • deze vaccinaties jouw ontwikkelingen niet blokkeren

en

 • niet verzwakkend voor jou zijn


Door de Vaccinatie Omvormer wordt de werking van een toegediende vaccinatie op een heel hoog niveau in een kosmische dag vaccinatie veranderd, waardoor de werking van de vaccinatie niet meer verzwakkend voor jou is en jou ook niet in je ontwikkelingen vastzet.

Door deze ‘kosmische dag vaccinatie’ komt er kosmische dag energie via de vloeistof van de vaccinatie in je lichaam. Daardoor komt deze kosmische dag energie heel diep in je systeem en in je lichaam.

Het voordeel van zo’n kosmische dag vaccinatie, die heel diep in je systeem en lichaam binnen komt, is dat oude kosmische nacht programmeringen die anders heel moeilijk bereikbaar zouden zijn naar het oppervlak kunnen komen en door de kosmische dag energie van de vaccinatie opgelost kunnen worden.

Afhankelijk van de reactie van jouw systeem en jouw mate van overgave aan deze processen, kun je hier of vrij licht of intenser op reageren.

Lees verder

Vaccinatie Verbinding

De Vaccinatie Verbinding lost alle negatieve gevolgen van vaccineren op inclusief de negatieve gevolgen van vaccineren op jouw geestelijke ontwikkeling.

Bovendien zorgt de Vaccinatie Verbinding ervoor dat je de ontwikkelingssprong die je zonder vaccinatie, door het krijgen van een (kinder)ziekte zoals rode hond of de mazelen had kunnen maken, alsnog op een andere manier kunt maken.

Als je zo’n geestelijke ontwikkelingssprong goed doormaakt, dan genees je volledig van de betreffende (kinder)ziekte.
Dat is, als je de Vaccinatie Verbinding hebt ontvangen, ook met terugwerkende kracht het geval.

De Vaccinatie Verbinding geeft je dus die ontwikkelingsmogelijkheden terug die vaccinaties jou hebben 'ontnomen'.
De Vaccinatie Verbinding leidt jou door eventuele gemiste ontwikkelingen als gevolg van vaccineren en dat doet de Vaccinatie Verbinding ook als je niet gevaccineerd bent.
 

*. Door de hoge vaccinatiegraad in landen als Nederland en België krijg je vanzelfsprekend niet meer zo snel bepaalde (kinder)ziekten, die jou een geestelijke ontwikkelingssprong door laten maken.

Lees verder

Vaccinatie optil Impuls oefening

De Vaccinatie optil Impuls oefening vermindert eventuele stressreacties in je systeem als je:

en

 • jouw systeem daarbij associaties krijgt met eerder ontvangen reguliere vaccinaties, die verzwakkend voor jou waren


Een vaccinatie herinnert jouw systeem begrijpelijkerwijs aan eerdere vaccinaties die je in het verleden, met name in jouw kindertijd, ontvangen hebt.

Jouw systeem reageert dus puur vanuit celherinnering, waardoor het - ook na een kosmische dag vaccinatie - moeilijk voor je is om in overgave te blijven.

Deze stressreactie van jouw systeem kost jou energie en kan jou daardoor moe laten voelen.

De Vaccinatie optil Impuls oefening geeft jou een optillende energie als jouw systeem - door systeem herinneringen aan eerdere reguliere vaccinaties - in de stress raakt.
Daardoor word je door de werking van de Vaccinatie optil Impuls oefening minder moe van de stressreactie van jouw systeem.

Je kunt door de werking van de Vaccinatie optil Impuls oefening ook een diepe verbinding met het Hogere ervaren.

Het is daarbij mogelijk dat je een optillende energie in jouw buik gaat voelen, die het leven feestelijker maakt en een energie van liefde en vertrouwen geeft.

Je voelt je dan meer door het Hogere gedragen en ook meer in vertrouwen. Het is een gevoel waarbij het Hogere jouw moederschoot is en jou beschermt.

Lees verder

Verplichte vaccinatie Creatie

De Verplichte vaccinatie Creatie lost de nadelige gevolgen op van vaccinaties waar je niet vrijwillig voor gekozen hebt.

De Verplichte vaccinatie Creatie helpt je om:  

 • ontwikkelingen aan te gaan die door vaccinaties zijn geblokkeerd en onmogelijk zijn gemaakt
 • klachten en aandoeningen op te lossen die het gevolg zijn van vaccinaties die je niet vrijwillig ontvangen hebt

 
Na de ontvangst van de Verplichte vaccinatie Creatie is het mogelijk dat je voelt dat je nog meer een verbinding tussen Hemel en Aarde vormt.
Vaccinaties kunnen deze verbinding met het Hogere dus in de weg staan.

Lees verder

Diepgaande nadelen van vaccineren

December 2020


Sinds maart 2020 wordt de wereld met de Corona epidemie geconfronteerd.
 
In lijn met de benadering van ziekten in de huidige maatschappij wordt er door veel bedrijven hard aan een vaccin gewerkt dat voorkomen moet dat je ziek kunt worden en last krijgt van Corona gerelateerde klachten, als je met het Corona virus besmet raakt.
 
Schadelijke bijwerkingen van vaccinaties worden sinds september 2019 automatisch getransmuteerd als je de Transmutatiegave* van het Wholism Project ontvangen hebt of één van de Trajecten van het Wholism Project volgt, maar ook dan is het voor jouw ontwikkeling duidelijk beter om je niet te laten vaccineren.
 
Vaccineren werkt namelijk niet alleen sterk sturend, maar maakt het ook onmogelijk om door bepaalde ontwikkelingen te gaan.

Lees verder

Corona essentie Heiligheid

De Corona essentie Heiligheid leidt je door ontwikkelingen waar je ook doorheen zou gaan als je met het Corona virus (Covid 19) besmet zou raken.

Zo voorkomt de Corona essentie Heiligheid dat je Corona krijgt en mocht je, omdat je niet alle ontwikkelingen van de Corona essentie Heiligheid aangegaan bent, desondanks toch Corona krijgen dan zal de ziekte naar verwachting heel mild verlopen.

Lees verder

De functie van Corona in jouw leven

Vrijdag 17 juli 2020

De Hogere begeleidster van het Wholism Project, de leidster van de kosmische dag Aartsengelen, wil graag met ons over het Corona virus, oftewel Covid 19 spreken.

Lees verder

Corona levensles - inzichten vanuit het Hiernamaals

 

Dinsdag 8 september 2020

We mogen contact opnemen met iemand in het Hiernamaals die door een besmetting met het Corona virus ziek geworden is en vervolgens overleden is.
We mogen hem of haar vragen hoe hij of zij het ziekteproces ervaren heeft en wat hij of zij er achteraf gezien van geleerd heeft.  

 

We weten nog niets over deze persoon.

Het enige wat we doorgekregen hebben, is dat deze persoon in maart 2020 na een besmetting met het Corona virus overleden is.  

Lees verder

Corona Omvormer

Door de werking van de Corona Omvormer wordt het voor jou positief om in de buurt te komen van mensen die met het Corona virus besmet zijn.

Na de ontvangst van de Corona Omvormer krijg je, als je in de buurt bent van mensen die met het Corona virus besmet zijn, een krachtiger verbinding met het Hogere.

Lees verder

Corona variant Verwijderaar

Met behulp van de Corona variant Verwijderaar kun je je beschermen tegen een besmetting met nieuwe, toekomstige varianten van het Corona virus.

Bij de ontvangst van de Corona variant Verwijderaar kun je onder andere:

 • een doordringende schoonmakende energie

en

 • een mooie, als het ware verlichte verbinding met het Hogere

ervaren.

Lees verder