Corona - Covid 19

Op deze pagina vind je een overzicht van artikelen over Ontwikkelingsmogelijkheden en inzichten met betrekking tot het Corona virus.
 

Verplichte vaccinatie Creatie

De Verplichte vaccinatie Creatie lost de nadelige gevolgen op van vaccinaties waar je niet vrijwillig voor gekozen hebt.

De Verplichte vaccinatie Creatie helpt je om:  

  • ontwikkelingen aan te gaan die door vaccinaties zijn geblokkeerd en onmogelijk zijn gemaakt
  • klachten en aandoeningen op te lossen die het gevolg zijn van vaccinaties die je niet vrijwillig ontvangen hebt

 
Na de ontvangst van de Verplichte vaccinatie Creatie is het mogelijk dat je voelt dat je nog meer een verbinding tussen Hemel en Aarde vormt.
Vaccinaties kunnen deze verbinding met het Hogere dus in de weg staan.

Lees verder

Diepgaande nadelen van vaccineren

December 2020


Sinds maart 2020 wordt de wereld met de Corona epidemie geconfronteerd.
 
In lijn met de benadering van ziekten in de huidige maatschappij wordt er door veel bedrijven hard aan een vaccin gewerkt dat voorkomen moet dat je ziek kunt worden en last krijgt van Corona gerelateerde klachten, als je met het Corona virus besmet raakt.
 
Schadelijke bijwerkingen van vaccinaties worden sinds september 2019 automatisch getransmuteerd als je de Transmutatiegave* van het Wholism Project ontvangen hebt of één van de Trajecten van het Wholism Project volgt, maar ook dan is het voor jouw ontwikkeling duidelijk beter om je niet te laten vaccineren.
 
Vaccineren werkt namelijk niet alleen sterk sturend, maar maakt het ook onmogelijk om door bepaalde ontwikkelingen te gaan.

Lees verder

Corona essentie Heiligheid

De Corona essentie Heiligheid leidt je door ontwikkelingen waar je ook doorheen zou gaan als je met het Corona virus (Covid 19) besmet zou raken.

Zo voorkomt de Corona essentie Heiligheid dat je Corona krijgt en mocht je, omdat je niet alle ontwikkelingen van de Corona essentie Heiligheid aangegaan bent, desondanks toch Corona krijgen dan zal de ziekte naar verwachting heel mild verlopen.

Lees verder

De functie van Corona in jouw leven

Vrijdag 17 juli 2020

De Hogere begeleidster van het Wholism Project, de leidster van de kosmische dag Aartsengelen, wil graag met ons over het Corona virus, oftewel Covid 19 spreken.

Lees verder

Corona levensles - inzichten vanuit het Hiernamaals

 

Dinsdag 8 september 2020

We mogen contact opnemen met iemand in het Hiernamaals die door een besmetting met het Corona virus ziek geworden is en vervolgens overleden is.
We mogen hem of haar vragen hoe hij of zij het ziekteproces ervaren heeft en wat hij of zij er achteraf gezien van geleerd heeft.  

 

We weten nog niets over deze persoon.

Het enige wat we doorgekregen hebben, is dat deze persoon in maart 2020 na een besmetting met het Corona virus overleden is.  

Lees verder