Neutralisatie Verbinding caravan/tent

Door de Neutralisatie Verbinding caravan/tent is jouw caravan of (bungalow)tent gedurende je gehele leven volledig tegen omgevingsstraling geneutraliseerd.
Dit is ook het geval als je een andere caravan of (bungalow)tent koopt. De Neutralisatie Verbinding caravan verhuist dan automatisch mee naar het nieuwe exemplaar.

Resultaten

Nog beter uitrusten en ontspannen en een nog betere sfeer tijdens je/jullie vakantie.

Een caravan en een (bungalow)tent

Als je een caravan èn een (bungalow)tent of twee (bungalow)tenten hebt, en je wilt ze beiden neutraliseren, dan is hiervoor een tweede Neutralisatie Verbinding caravan/tent nodig.

Hoe neutraliseer ik mijn camper?

Een camper kan geneutraliseerd worden met de Neutralisatie Verbinding auto.

Hoe neutraliseer ik mijn boot?

Voor boten kan een offerte aangevraagd worden. Boten hebben zoveel verschillende maten en doeleinden dat het onmogelijk is daarvoor een vaste prijs te noemen.

Als je een hotelkamer, caravan, tent of vakantiehuisje huurt

Als je in een hotel bent, of een caravan, tent of vakantiehuisje huurt, dan ben je automatisch beschermd tegen omgevingsstraling via de Neutralisatie Verbinding huis.

Deze automatische bescherming buiten je huis geldt alleen voor ruimten die niet van jou zijn.
Bij eigen ruimten, zoals je eigen auto, vakantiehuisje, caravan, of tent heb je de keuzemogelijkheid om ze zelf te neutraliseren.

Nieuwe stralingsbronnen

Alle Neutralisatie Verbindingen hebben het vermogen om zelfstandig een programmering toe te voegen om nieuwe stralingsvormen te neutraliseren.
Lukt dat een enkele keer niet, dan voegen wij, Bas en Maria, de juiste programmering toe om deze nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.

Lees meer: Nieuwe stralingsbronnen

Lees meer: Neutralisatie 5G netwerk

Aanvullende behandeling

De Materie Transmutatie behandeling werkt aanvullend op de Neutralisatie Verbinding caravan/tent.

De Materie Transmutatiegave, die je door de Materie Transmutatie behandeling ontvangt, geeft je de mogelijkheid om specifieke stoffen en materialen op energieniveau te verzachten en energetisch beter te laten aansluiten bij de mens.

Met behulp van de Materie Transmutatiegave kun je jouw persoonlijke leefomgeving zo veranderen dat de natuurlijke frequenties van de 'levende natuur' in jouw huis beter voelbaar worden.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding caravan/tent invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding caravan/tent aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.
 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.  

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding caravan/tent nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage

€ 50,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.