Licht Verbinding

De Licht Verbinding is een prachtige aanvulling op de Neutralisatie Verbinding huis. De Neutralisatie Verbinding huis laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. Door de Licht Verbinding gaat het licht in deze lichtpiramide, in jouw leefomgeving duidelijk feller schijnen.
 

Daarnaast neutraliseert de Licht Verbinding de effecten van de negatieve energiestromen, bekend vanuit de Feng Shui. Ook je innerlijk licht gaat meer schijnen door de Licht Verbinding.
Het vergrote innerlijk licht en het licht in je omgeving helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Innerlijk licht

Het vergrote innerlijk licht zal je meer doen stralen.

Tegelijkertijd zullen onverwerkte en weggestopte stukken door het licht in en rondom jezelf sneller omhoog komen. Dit kan in aanvang reacties veroorzaken zoals boosheid en verdriet.
Het kan ook leiden tot ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn of buikpijn.

Uiteindelijk creëer je hierdoor nieuwe ruimte en helderheid. Hierdoor word je dus letterlijk en figuurlijk lichter. Door het licht in en rondom je wordt contact met hogere dimensies eenvoudiger.

Feng Shui

De Licht Verbinding werkt op een nog subtieler energetisch niveau dan de Neutralisatie Verbinding huis. Waar de Neutralisatie Verbinding huis vooral grovere energieën als elektromagnetische velden en negatieve aardstralen neutraliseert, heft de Licht Verbinding belastende invloeden van subtielere energiestromen op. 


Negatieve energiestromen, zoals verborgen pijlen en ontbrekende hoeken worden opgeheven.
Deze begrippen zijn onder andere in kaart gebracht door de leer van Feng Shui.

De atmosfeer van het huis wordt daardoor nog beter. 
Dit is niet alleen voelbaar maar ook meetbaar met behulp van de wichelroede of een pendel. Normaal kruisen wichelroeden bij elke scherpe hoek in huis, bijvoorbeeld bij een kast of een tafel.
Het kruisen van wichelroeden betekent dat zo'n scherpe hoek ons verzwakt, het veroorzaakt een snijdende energie.

Na het ontvangen van de Licht Verbinding gaan de wichelroeden juist open bij elke hoek. Met andere woorden: de verzwakkende inwerking van de scherpe hoeken is getransmuteerd tot een versterkende werking.

Daarnaast is het voelbaar dat de energie, de chi of prana beter door een huis circuleert.

Ook licht buitenshuis


Het vergrote innerlijke licht, het toegenomen heldere bewustzijn, blijft bij je waar je ook bent.

Wel kan dit vermogen verstoord worden door omgevingsstraling.
Als je je huis neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis heb je daar zowel binnen als buiten je huis profijt van. Bij de Neutralisatie Verbinding huis blijft een kleine kopie van de lichtpiramide die het huis neutraliseert, buitenshuis ook om je heen. Hierdoor blijf je buitenshuis net zo sterk in het licht staan als thuis.

De bescherming buitenshuis van deze ‘minipiramide’ geldt alleen niet voor je werkplek en voor plaatsen, die je zelf kunt neutraliseren omdat ze van jou zijn, zoals je auto, je caravan of tent. Dit zijn plaatsen waar je zeggenschap over hebt, omdat ze jouw eigendom zijn.

In het geval van je werkplek heb je het recht om je tegen omgevingsstraling te beschermen en de energie te optimaliseren. Je bent immers genoodzaakt om op je werkplek te verblijven.
Je hebt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de winkels waar je je boodschappen doet, de keuzemogelijkheid om deze plaatsen zelf te neutraliseren.. Door deze plaatsen te neutraliseren dien je ook het welzijn van de Aarde.

Licht Verbinding voor een bedrijf

De Licht Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Licht Verbinding bevordert bij werknemers hun helderheid en het vermogen om zuiver waar te nemen, wat de resultaten ten goede komt.

Let op: De Licht Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Licht Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Licht Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

De Licht Verbinding verhuist mee

De Licht Verbinding verhuist automatisch mee, als je verhuist.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Licht Verbinding

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding of update naar deze Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding of update.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding of update activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Licht Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding of update zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen of updates die je al hebt ontvangen.

Traject

De Licht Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Licht Verbinding bedraagt € 140,-.