Frequentie Verbinding

De Frequentie Verbinding zorgt ervoor dat jouw aura de trillingshoogte (frequentie) krijgt die voor jou optimaal is.

De aura krijgt dan tegelijkertijd het vermogen voedingsmiddelen en dranken in hun trilling te verhogen, zodat ze op je eigen trillingsniveau komen. Dat gebeurt volledig automatisch op het moment dat je ze tot je neemt.

Bovendien wordt door de werking van de Frequentie Verbinding voeding smakelijker en beter verteerbaar. Overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen neemt vaak af.

Tot slot verdiept de Frequentie Verbinding, door het verhogen van je eigen trillingsgetal, de verbinding met je eigen Goddelijke Bron.

Trillingsverhoging


De Frequentie Verbinding brengt de trilling van de voedingsmiddelen en dranken naar het eigen trillingsniveau van de gebruiker.

Dit trillingsniveau kan van persoon tot persoon sterk verschillen, omdat in de overgang van de kosmische nacht naar dag de verankering van het bewustzijn van de mensheid van de derde naar de vijfde dimensie overgaat. Niet iedereen is even ver in dit proces.
De verankering van degenen die de 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling hebben ontvangen, is naar de zevende dimensie gegaan. 


Voeding bevat informatie uit de derde of vijfde dimensie. Voeding uit een lagere dimensie is duidelijk moeilijker te verteren. De Frequentie Verbinding brengt deze ‘moeilijk te verteren informatie’ naar de juiste dimensie.


Smaak


Het verhogen van de trilling met de de Frequentie Verbinding heeft een positief effect op de smaak. Deze wordt hemelser en intenser. 
Je kunt hierdoor minder gaan eten omdat de smaaksensatie belangrijker wordt dan de hoeveelheid, de kwaliteit wordt belangrijker dan de kwantiteit.

Aangezien water goed en snel in staat is om energieën in zich op te nemen, is dit effect vooral merkbaar bij dranken en meer vloeibare voeding. Maar ook bij vaste voeding zal de smaaksensatie waarneembaar intenser zijn.

Let op: Levensmiddelen met kunstmatige bestanddelen zullen door de Frequentie Verbinding juist minder lekker gaan smaken.


Alcohol werkt trilling verlagend. Om die reden mag de Frequentie Verbinding niet gebruikt worden voor alcoholische dranken. 
Alcohol is in zijn wezen tegenovergesteld aan de intentie en trilling verhogende werking van de Frequentie Verbinding.

Toch kun je bijvoorbeeld wel een glas wijn drinken als je de Frequentie Verbinding hebt ontvangen. Je geeft dan met je intentie aan dat de Frequentie Verbinding de alcohol in de wijn niet van frequentie moet veranderen, maar de wijn zelf wel. Zo gaat de wijn lekkerder smaken.
Je kunt deze intentie ook eenmalig aan de Frequentie Verbinding geven voor alle alcoholhoudende dranken. Dan hoef je er nooit meer aan te denken.

Ontgiftend


De Frequentie Verbinding werkt trilling verhogend. In het begin kunnen hierdoor ontgiftingsreacties plaatsvinden. Dit is een teken van reiniging.Helpt bij voedselallergie


De eerste ervaringen duiden er op dat overgevoeligheden voor voedingsmiddelen kunnen verdwijnen.Eetverslaving

Eén van de achterliggende oorzaken van een eetverslaving is dat je door te eten je trilling verlaagt, zodat je bepaalde gevoelens niet hoeft te voelen.
Door de Frequentie Verbinding verlaagt voeding je trilling niet meer. Deze Verbinding kan zo een ondersteuning vormen om van je eetverslaving af te komen.

Afrodiserend en libido verhogend


De Frequentie Verbinding verbindt ons dieper met onze Goddelijke Bron.
Hierdoor kan de hoge trilling van onze Goddelijke Bron een grotere rol gaan spelen in ons dagelijks leven. 
Deze trilling bevat pure scheppingskracht en is het meest direct voelbaar in onze erotische gevoelens en ervaringen. 


De Frequentie Verbinding zal daardoor afrodiserend en libido verhogend werken. Door de versterkte verbinding met het Goddelijke in ons zullen onze sexuele ervaringen stapsgewijs verdiepen.

Dieren


Dieren worden dieper verbonden met hun Goddelijke Bron als je hen de Frequentie Verbinding geeft. Zij zullen daardoor ‘oorspronkelijker’ worden. Dieren zullen zich prettiger gaan voelen en hebben minder last van stress.
Door de Frequentie Verbinding eten en drinken dieren beter.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Frequentie Verbinding

Waarde

De waarde van de Frequentie Verbinding bedraagt € 140,-.

Waarde dierversie

De waarde van de Frequentie Verbinding dier bedraagt € 70,-.

Traject

De Frequentie Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.


De Frequentie Verbinding dier maakt deel uit van het Kosmische dag dier Traject.