Frequentie Verbinding

De Frequentie Verbinding zorgt ervoor dat jouw aura de trillingshoogte (frequentie) krijgt die voor jou optimaal is.

De aura krijgt dan tegelijkertijd het vermogen voedingsmiddelen en dranken in hun trilling te verhogen, zodat ze op je eigen trillingsniveau komen. Dat gebeurt volledig automatisch op het moment dat je ze tot je neemt.

Bovendien wordt door de werking van de Frequentie Verbinding voeding smakelijker en beter verteerbaar. Overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen neemt vaak af.

Tot slot verdiept de Frequentie Verbinding, door het verhogen van je eigen trillingsgetal, de verbinding met je eigen Goddelijke Bron.

Trillingsverhoging


De Frequentie Verbinding brengt de trilling van de voedingsmiddelen en dranken naar het eigen trillingsniveau van de gebruiker.

Dit trillingsniveau kan van persoon tot persoon sterk verschillen, omdat in de overgang van de kosmische nacht naar dag de verankering van het bewustzijn van de mensheid van de derde naar de vijfde dimensie overgaat. Niet iedereen is even ver in dit proces.
De verankering van degenen die de 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling hebben ontvangen, is naar de zevende dimensie gegaan. 


Voeding bevat informatie uit de derde of vijfde dimensie. Voeding uit een lagere dimensie is duidelijk moeilijker te verteren. De Frequentie Verbinding brengt deze ‘moeilijk te verteren informatie’ naar de juiste dimensie.


Smaak


Het verhogen van de trilling met de de Frequentie Verbinding heeft een positief effect op de smaak. Deze wordt hemelser en intenser. 
Je kunt hierdoor minder gaan eten omdat de smaaksensatie belangrijker wordt dan de hoeveelheid, de kwaliteit wordt belangrijker dan de kwantiteit.

Aangezien water goed en snel in staat is om energieën in zich op te nemen, is dit effect vooral merkbaar bij dranken en meer vloeibare voeding. Maar ook bij vaste voeding zal de smaaksensatie waarneembaar intenser zijn.

Let op: Levensmiddelen met kunstmatige bestanddelen zullen door de Frequentie Verbinding juist minder lekker gaan smaken.


Alcohol werkt trilling verlagend. Om die reden mag de Frequentie Verbinding niet gebruikt worden voor alcoholische dranken. 
Alcohol is in zijn wezen tegenovergesteld aan de intentie en trilling verhogende werking van de Frequentie Verbinding.

Toch kun je bijvoorbeeld wel een glas wijn drinken als je de Frequentie Verbinding hebt ontvangen. Je geeft dan met je intentie aan dat de Frequentie Verbinding de alcohol in de wijn niet van frequentie moet veranderen, maar de wijn zelf wel. Zo gaat de wijn lekkerder smaken.
Je kunt deze intentie ook eenmalig aan de Frequentie Verbinding geven voor alle alcoholhoudende dranken. Dan hoef je er nooit meer aan te denken.

Ontgiftend


De Frequentie Verbinding werkt trilling verhogend. In het begin kunnen hierdoor ontgiftingsreacties plaatsvinden. Dit is een teken van reiniging.Helpt bij voedselallergie


De eerste ervaringen duiden er op dat overgevoeligheden voor voedingsmiddelen kunnen verdwijnen.Eetverslaving

Eén van de achterliggende oorzaken van een eetverslaving is dat je door te eten je trilling verlaagt, zodat je bepaalde gevoelens niet hoeft te voelen.
Door de Frequentie Verbinding verlaagt voeding je trilling niet meer. Deze Verbinding kan zo een ondersteuning vormen om van je eetverslaving af te komen.

Afrodiserend en libido verhogend


De Frequentie Verbinding verbindt ons dieper met onze Goddelijke Bron.
Hierdoor kan de hoge trilling van onze Goddelijke Bron een grotere rol gaan spelen in ons dagelijks leven. 
Deze trilling bevat pure scheppingskracht en is het meest direct voelbaar in onze erotische gevoelens en ervaringen. 


De Frequentie Verbinding zal daardoor afrodiserend en libido verhogend werken. Door de versterkte verbinding met het Goddelijke in ons zullen onze sexuele ervaringen stapsgewijs verdiepen.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Vermeld als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft in de bestelling als opmerking: zwanger en de uitgerekende datum.
 

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor de baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
 Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Dieren


Dieren worden dieper verbonden met hun Goddelijke Bron als je hen de Frequentie Verbinding geeft. Zij zullen daardoor ‘oorspronkelijker’ worden. Dieren zullen zich prettiger gaan voelen en hebben minder last van stress.
Door de Frequentie Verbinding eten en drinken dieren beter.

Het is belangrijk om een dier te vragen of het een Verbinding of behandeling wil ontvangen. Niet elk dier wil dat altijd. Het is daarom het meest respectvol het dier op zielenniveau aan te spreken en te vragen of hij of zij een behandeling of Verbinding wil ontvangen.
Wij kunnen dat ook voor je doen. Stuur hiervoor een e-mail met een foto van het dier aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Drie ‘voeding’ Verbindingen

Er zijn naast de Frequentie Verbinding nog een Verbinding en een behandeling die direct of indirect een invloed hebben op onze voeding. Lees meer

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Frequentie Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.


Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Frequentie Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Frequentie Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Frequentie Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Frequentie Verbinding

€ 120,-

Prijs Frequentie Verbinding voor dieren

€ 60,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragernummer.


Lees ook:
Aura Verbindingen
Vitalisatie Verbinding
Kracht Verbinding
Balans Herstel Verbinding
Voedingsstoffen Verbinding