Voedingsstoffen Verbinding

De Voedingsstoffen Verbinding zorgt ervoor dat de aura de juiste energetische voedingsstoffen krijgt, waardoor de kwaliteit van de aura optimaal blijft.

Omdat het functioneren van het lichaam bestuurd wordt vanuit de aura, zullen eventuele lichamelijke voedingsstoffen tekorten energetisch aangevuld worden.
Dat de energetische aanvulling van voedingsstoffen in de praktijk goed werkt, is onder andere te zien aan de kwaliteit van je haar en nagels, die na de ontvangst van de Voedingsstoffen Verbinding in de loop van de tijd duidelijk kan verbeteren.

Bovendien worden door de Voedingsstoffen Verbinding de geestelijke achtergronden van eventuele voedingsstoffen tekorten opgelost, waardoor de opname van voedingsstoffen uit de darmen verbeterd wordt.

De Voedingsstoffen Verbinding kan ook een welkome ondersteuning zijn bij kieskeurig eetgedrag van kinderen of bij eetstoornissen.

Verbetering voedingsstoffen opname

Als iemand een voedingsstof te kort komt dan zoeken we in deze maatschappij over het algemeen de oplossing in het geven van een extra dosis van de betreffende voedingsstof.
We denken dan puur kwantitatief.

Dat is minder logisch dan het lijkt. Mensen die een gelijke hoeveelheid voedingsstoffen tot zich nemen, kunnen daar volkomen anders op reageren. De één kan met deze hoeveelheid voedingsstoffen een tekort aan een bepaalde voedingsstof ontwikkelen terwijl een ander erop floreert.
Er zijn dus meer factoren die een rol spelen bij voedingsstoffen dan alleen de kwantiteit.

Het is bekend dat in stress situaties de behoefte aan voedingsstoffen kan verdrievoudigen. Zo zijn er meerdere geestelijke achtergronden die de opname van een voedingsstof in het lichaam bemoeilijken of juist de uitscheiding van een voedingsstof verhogen.

De geestelijke gesteldheid van een persoon bepaalt dus voor een groot deel de behoefte aan voedingsstoffen.
De Voedingsstoffen Verbinding helpt de geestelijke achtergronden die belemmerend werken op de opname van voedingsstoffen door het lichaam, op te lossen.

Aanvulling voedingsstoffen tekort

De stress die deze maatschappij voor een groot deel beheerst, zorgt voor een grotere behoefte aan voedingsstoffen.

Tegelijkertijd zien we dat de voedingswaarde van onze voeding juist is gedaald door onder andere het gebruik van kunstmest, te intensief gebruik van bouwland etc.
Er wordt aangegeven dat de voedingswaarde van levensmiddelen de laatste dertig jaar met ongeveer 60% is gedaald.

Daarnaast is er een trend om minder dagverse producten te eten en meer geraffineerde voedingsmiddelen, zogenaamde lege calorieën. Lege calorieën zoals suiker onttrekken mineralen en sporenelementen aan ons lichaam voor hun verteringsproces.

Het resultaat van deze situatie is dat er veel mensen tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere essentiële voedingsstoffen hebben ontwikkeld.
De Voedingsstoffen Verbinding vult dit tekort aan met energetische voedingsstoffen.

Energetische voedingsstoffen

De Voedingstoffen Verbinding vult een eventueel voedingsstoffen tekort aan met energetische voedingsstoffen.
Energetische voedingsstoffen zijn niet meetbaar met een test.

Bij stoffelijke nutrıënten (voedingsstoffen) bepaalt het energetische deel daarvan ook de werkzaamheid van een voedingsstof. En dat energetische deel is ook bij stoffelijke voedingsstoffen niet meetbaar.
 
Je meet bij zo'n test dus de 'drager' van de energetische voedingsstof, maar niet het energetische deel daarvan dat de echte werkzaamheid bepaalt.

Kinderen

De Voedingsstoffen Verbinding is ideaal voor ‘slechte eters’.
Op deze manier ben je er zeker van dat je kind, ondanks het kieskeurige eetgedrag toch geen gebrek krijgt aan voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Natuurlijk blijft het belangrijk om je kind stap voor stap te leren wennen aan een gevarieerd eetpatroon.

Eetstoornissen

De Voedingsstoffen Verbinding zorgt er voor, dat je ondanks een verstoord eetpatroon toch voldoende voedingsstoffen binnen krijgt.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Vermeld als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft in de bestelling als opmerking: zwanger en de uitgerekende datum.
 

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor je baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
 Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Drie ‘voeding’ Verbindingen

Er zijn naast de Voedingsstoffen Verbinding nog een Verbinding en een behandeling die direct of indirect een invloed hebben op onze voeding. Lees meer

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Voedingsstoffen Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.


Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Voedingsstoffen Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Let op: De ervaring leert dat de meeste mensen de Voedingsstoffen Verbinding via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ of het pictogram niet kunnen ervaren. Dit komt doordat we ons niet bewust zijn van het niveau in ons lichaam waar voedingsstoffen hun rol vervullen.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Let op: De ervaring leert dat de meeste mensen het effect van de Voedingsstoffen Verbinding op proef niet kunnen ervaren. Dit komt doordat we ons niet bewust zijn van het niveau in ons lichaam waar voedingsstoffen hun rol vervullen.

Aanvragen

Je kunt de Voedingsstoffen Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Voedingsstoffen Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Voedingsstoffen Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.


Lees ook:
Aura Verbindingen
Vitalisatie Verbinding
Kracht Verbinding
Balans Herstel Verbinding
Frequentie Verbinding