Balans Herstel Verbinding

In het dagelijks leven zijn er momenten waarbij je hevig schrikt door een onverwachte gebeurtenis.

De Balans Herstel Verbinding herstelt de aura na zo’n schok en brengt jouw systeem en lichaam veel sneller weer in balans.

Je kunt de Balans Herstel Verbinding ook voor derden inzetten.
Deze Verbinding kan dus ingezet worden als een kosmische dag rescuemiddel, zowel voor jezelf als voor anderen, met als grote voordeel dat je die altijd bij de hand hebt.

De Balans Herstel Verbinding zorgt er ook voor dat gevoelige mensen zich beter staande kunnen houden in het leven, beter in balans kunnen blijven in het dagelijkse leven.

Werking

Bij situaties die voor jou stressvol zijn, kun je uit jouw normale geestelijke en lichamelijke evenwicht raken.
 Ook emotionele overbelasting, shock, trauma of fysiek letsel kan leiden tot een verstoring van je innerlijke en fysieke balans.

De Balans Herstel Verbinding helpt je om weer in je eigen balans te komen waardoor je je eigen rust en kalmte weer kunt ervaren en sneller kunt herstellen. Deze Verbinding helpt je om van angst en paniekreacties weer naar je gevoel te gaan.
De Balans Herstel Verbinding leidt je als het ware naar de rust van het oog van de storm, waar hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden zijn.

Toepassingen

Voor gevoelige mensen (HSP) en voor ‘eerste hulp' bij kleine en grote ongelukjes.

Is ondersteunend bij persoonlijke geestelijke processen en werkt ondersteunend bij lichamelijke klachten, zoals o.a. hoofdpijn, griep en verkoudheid, hooikoorts, allergieën, huidaandoeningen, acné, spierpijn, reuma, artritis enz.

Resultaten

Helpt je om snel weer in balans te komen.
De Balans Herstel Verbinding werkt revitaliserend. Het helpt om in je natuurlijke immuniteit te komen en te blijven, zowel fysiek als energetisch.
Hernieuwt je energie, geeft moed en ondersteunt in het opbouwen en focussen van energie. Door het gebruik worden je zelfbewustzijn en stabiliteit gevoed en versterkt.

De Balans Herstel Verbinding kan goed worden ingezet ter ondersteuning van therapeutische impulsen.

Hoe pas je de Balans Herstel Verbinding in acute situaties toe?


Je activeert de Balans Herstel Verbinding door je er met je intentie op te richten. Vervolgens richt je de kracht daarvan met je intentie op de gevolgen van de stressvolle situatie of pijn. 


Als je iemand in een eerste hulp situatie helpt, wordt de Balans Herstel Verbinding automatisch geactiveerd. Het is dan immers je intentie om iemand eerste hulp te bieden. Ook als je zelf eerste hulp nodig hebt, wordt de Balans Herstel Verbinding automatisch door jouw systeem geactiveerd.

Ervaringen

Lees meer over de gebruikerservaringen met de Balans Herstel Verbinding

Traject

De Balans Herstel Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Balans Herstel Verbinding bedraagt € 140,-.