Balans Herstel Verbinding

In het dagelijks leven zijn er momenten waarbij je hevig schrikt door een onverwachte gebeurtenis.

De Balans Herstel Verbinding herstelt de aura na zo’n schok en brengt jouw systeem en lichaam veel sneller weer in balans.

Je kunt de Balans Herstel Verbinding ook voor derden inzetten.
Deze Verbinding kan dus ingezet worden als een kosmische dag rescuemiddel, zowel voor jezelf als voor anderen, met als grote voordeel dat je die altijd bij de hand hebt.

De Balans Herstel Verbinding zorgt er ook voor dat gevoelige mensen zich beter staande kunnen houden in het leven, beter in balans kunnen blijven in het dagelijkse leven.

Werking

Bij situaties die voor jou stressvol zijn, kun je uit jouw normale geestelijke en lichamelijke evenwicht raken.
 Ook emotionele overbelasting, shock, trauma of fysiek letsel kan leiden tot een verstoring van je innerlijke en fysieke balans.

De Balans Herstel Verbinding helpt je om weer in je eigen balans te komen waardoor je je eigen rust en kalmte weer kunt ervaren en sneller kunt herstellen. Deze Verbinding helpt je om van angst en paniekreacties weer naar je gevoel te gaan.
De Balans Herstel Verbinding leidt je als het ware naar de rust van het oog van de storm, waar hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden zijn.

Toepassingen

Voor gevoelige mensen (HSP) en voor ‘eerste hulp' bij kleine en grote ongelukjes.

Is ondersteunend bij persoonlijke geestelijke processen en werkt ondersteunend bij lichamelijke klachten, zoals o.a. hoofdpijn, griep en verkoudheid, hooikoorts, allergieën, huidaandoeningen, acné, spierpijn, reuma, artritis enz.

Deze aandoeningen kunnen verholpen worden met behulp van één van onze behandelingen. Voor advies kun je contact opnemen met Bas en Maria.

Resultaten

Helpt je om snel weer in balans te komen.
De Balans Herstel Verbinding werkt revitaliserend. Het helpt om in je natuurlijke immuniteit te komen en te blijven, zowel fysiek als energetisch.
Hernieuwt je energie, geeft moed en ondersteunt in het opbouwen en focussen van energie. Door het gebruik worden je zelfbewustzijn en stabiliteit gevoed en versterkt.

De Balans Herstel Verbinding kan goed worden ingezet ter ondersteuning van therapeutische impulsen.

Hoe pas je de Balans Herstel Verbinding in acute situaties toe?


Je activeert de Balans Herstel Verbinding door je er met je intentie op te richten. Vervolgens richt je de kracht daarvan met je intentie op de gevolgen van de stressvolle situatie of pijn. 


Als je iemand in een eerste hulp situatie helpt, wordt de Balans Herstel Verbinding automatisch geactiveerd. Het is dan immers je intentie om iemand eerste hulp te bieden. Ook als je zelf eerste hulp nodig hebt, wordt de Balans Herstel Verbinding automatisch door jouw systeem geactiveerd.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Vermeld als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft in de bestelling als opmerking: zwanger en de uitgerekende datum.
 

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor je baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
 Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Ervaringen

Lees meer over de gebruikerservaringen met de Balans Herstel Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.


Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Balans Herstel Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Balans Herstel Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Balans Herstel Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Balans Herstel Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.


Lees ook:
Aura Verbindingen
Vitalisatie Verbinding
Kracht Verbinding
Voedingsstoffen Verbinding
Frequentie Verbinding