Update van product naar Verbinding

Verbindingen werken twee keer zo sterk als onze producten en hebben een aantal extra mogelijkheden ten opzichte van de producten die zij opvolgen.
Via een Verbinding kan meer informatie en hogere energieën doorgegeven worden dan via de zoutkristallen in onze producten.

Nieuwe generatie

Onze producten zullen altijd werkzaam en up to date blijven, maar zullen na verloop van tijd niet meer leverbaar zijn.
De Verbindingen vormen een nieuwe generatie met grote voordelen.

Om een voorbeeld te geven: Als je huis geneutraliseerd is via de Neutralisatie Verbinding huis, ben je ook buitenshuis beschermd tegen verzwakkende omgevingsstraling. Dit is slechts een van de voordelen die de Verbindingen je kunnen bieden.

Op onze website kun je alles lezen over de werking, de toepassingen en alle voordelen van de Verbindingen. Als je de werking van een Verbinding wilt voelen kan dat via deze afbeelding.

Voor al onze producten bestaat een variant in de vorm van een Verbinding.
Als je een Verbinding aanvraagt, heb je het product daarna niet meer nodig en kun je het doorgeven of tweedehands verkopen. Een overzicht van alle Verbindingen met de (overeenkomstige) producten die zij vervangen vind je hier.

Update naar Verbinding

Bij een aantal producten is het mogelijk om via een update je product vrijwel kosteloos te vervangen door de overeenkomstige Verbinding. De prijs voor zo’n update is de helft van de normale prijs voor deze Verbinding.

In de praktijk houdt dat in dat een maand (30 dagen) na de ontvangst van de update een volledige Verbinding ontstaan is en je het product dus niet meer nodig hebt.
Je kunt er dan voor kiezen om het product weer door te verkopen. Op onze website kun je hiervoor een advertentie plaatsen.

Als je je product na de Verbindingsupdate tweedehands doorverkoopt voor hetzelfde bedrag als de update, is jouw overstap naar een Verbinding, met alle extra voordelen, geheel kosteloos geweest.

De nieuwe eigenaar van het product kan er vervolgens ook weer voor kiezen om een update aan te vragen en het product daarna weer door te verkopen. Op deze manier kun je dus via een tweedehands product en een update heel voordelig een Verbinding aanschaffen.

Op deze manier blijven onze producten rouleren. Het licht van het Wholism Project kan zich zo verder verspreiden. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om een Verbinding of een product tegen een sterk gereduceerde prijs aan te schaffen.

Een ervaring

'De updates zijn gemakkelijk gegaan. 
Het is alsof de energie van de producten verinnerlijkt is. De Neutralisatie Verbinding huis voelt als een beschermlaagje om de huid en de Lichtwezen Verbinding laat me het gevoel dat ik kreeg van de Ozaliet Spiraal meer van binnen voelen. 
Ik heb ervaren dat je invloed kunt uitoefenen op de Verbindingen (bv volume knop) en dat is mooi om te ervaren.’

Een update, hoe gaat dat in zijn werk?

We zullen dit uitleggen aan de hand van de neutralisatie van een huis.
Je kunt je huis neutraliseren met behulp van een product, de Benzoliet Octaëder, of via een Verbinding, de Neutralisatie Verbinding huis.

Zowel het product als de Verbinding bevatten kosmische informatie. Door deze kosmische informatie ontstaat een lichtpiramide die de energie van het huis neutraliseert en optimaliseert.

Een update naar de Neutralisatie Verbinding huis bevat precies die extra informatie waardoor een product-neutralisatie omgezet kan worden in een Verbindings-neutralisatie.
De update ‘leest’ als het ware de informatie van de Benzoliet Octaëder. Deze informatie integreert vervolgens met de informatie van de update waardoor in één maand tijd de volledige Neutralisatie Verbinding huis ontstaat.

De Benzoliet Octaëder voegt daarna niets extra’s meer toe aan de neutralisatie van het huis en kan vervolgens tweedehands verkocht of doorgegeven worden.
Tijdens de update is de informatie in de Benzoliet Octaëder gelijk gebleven, waardoor deze gewoon gebruikt kan worden om een ander huis te neutraliseren.

Het product zelf heeft dus geen update gekregen, maar de neutralisatie van het huis heeft een update gekregen.
Alle updates werken volgens dit principe.


Om een ander voorbeeld te geven: Als je een update aanvraagt voor jouw Tri-O-liet Aqualizer, die het water in je huis vitaliseert, krijgt deze vitalisatie een update. Het water zal daarna gevitaliseerd en geoptimaliseerd worden door de Water Optimalisatie Verbinding.

De Tri-O-liet Aqualizer zelf verandert niet door de update en kan gewoon gebruikt worden om in een ander huis het water te vitaliseren.

Aanvragen van een Update

In het artikel Aanvragen van een Update wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een Update naar een Verbinding kunt aanvragen.

Overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de Verbindingen waarbij je gebruik kunt maken van de update mogelijkheid met alle voordelen van deze Verbindingen.

In het tweede overzicht zijn de prijzen van de verschillende updates vermeld, de tijd dat producten hun werking moeten opbouwen voordat updates mogelijk zijn en de integratietijd van de updates.


Vergelijking Product en Verbinding
 

Product Werking product Verbinding Voordelen Verbinding
Benzoliet Octaëder
Benzoliet Octaëder pakket
Neutraliseert een huis met tuin van 26 bij 26 meter, beschermt tegen omgevingsstraling, optimaliseert de energie in huis Neutralisatie Verbinding huis Krachtiger, verhuist automatisch mee, maatwerk mogelijk, ook bescherming tegen straling buitenshuis, genezingsprocessen verlopen sneller
 
Benzoliet Octaëder 108 Neutraliseert een huis/gebouw/terrein van 108 x 108 m Neutralisatie Verbinding huis
en/of Neutralisatie Verbinding natuur-
en landbouw

Dieren zijn ook buiten je eigen terrein beschermd tegen straling
 
Tri-O-liet Aqualizer Vitaliseert leidingwater, zachter drinkwater, betere micro-circulatie in het lichaam, zachtere huid en haren, energetische reiniging van gifstoffen in het water, minder kalkafzetting in waterleiding en apparaten
 
Water Optimalisatie Verbinding Krachtiger, verhuist automatisch mee, in een geneutraliseerde omgeving worden naast het leidingwater alle vloeistoffen op olie en waterbasis gevitaliseerd, ook die in je lichaam
Man/Vrouw Octaëder Herstelt de man/vrouw balans in huis en in jezelf Man/Vrouw Verbinding Intenser, sterker verenigend,
werkt ook buitenshuis
 
Ozaliet Parel Verbetert de energiestroom, de Feng Shui in huis, brengt meer ‘licht’ in huis en in jezelf Licht Verbinding Nog meer licht, ook in jezelf heel duidelijk voelbaar, werkt ook buitenshuis
 
Ozaliet Spiraal Verbinding tussen ‘Hemel en Aarde’, geeft een lichtverbinding met hogere dimensies, stimuleert je heldere vermogens, brengt je op zachte wijze in ontwikkeling
 
Lichtwezen Verbinding     Ook in jezelf heel duidelijk voelbaar, kosmisch Licht wordt dieper geaard, beter kanaal voor Lichtwezens, werkt ook buitenshuis
 
Aquarius Staf Brengt je in overgave, versterkt de helende energie van therapeutische behandelingen, uitermate geschikt bij meditatie    Kracht Verbinding Krachtiger, je hebt hem altijd bij je, je wordt ontvankelijker voor helende energieën

 

Voor een overzicht van alle Verbindingen en de producten die zij vervangen kun je hier klikken.


Update van product naar Verbinding

Product Verbinding

Update product mogelijk na*
(dagen)
 

Integratietijd  update
(dagen)
Prijs update
(€)
Prijs Verbinding
(€)
Prijs Product**
(€)
Benzoliet Octaëder pakket Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf
(26 x 26 m)
 
45 30 170,- 340,- 415,-
Benzoliet Octaëder 108 Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf

45 30 915,- 1833,-
(108 bij 108 m)
 
2165,80
Benzoliet Octaëder 108 Neutralisatie Verbinding natuur- en landbouw gebieden

45 30 915,-

1833,-
(108 bij 108 m)

2165,80
Tri-O-liet Aqualizer Water Optimalisatie Verbinding

0 30 60,- 120,- 140,-
Man/Vrouw Octaëder Man/Vrouw Verbinding

45 30 60,- 120,- 395,-
Ozaliet Parel Licht Verbinding

45 30 60,- 120,- 98,50
Ozaliet Spiraal Lichtwezen Verbinding

45 30 60,- 120,- 170,-
Aquarius staf Kracht Verbinding 0 30 60,- 120,- 118,50


 

* De tijdsduur dat het product minimaal in ‘huis’ moet zijn voordat een update mogelijk is. De werking van het product moet eerst voldoende opgebouwd zijn.
**** De laatste nieuwprijzen van de producten zijn vermeld om de tweedehands waarde gemakkelijker te kunnen vaststellen.