Producten en Verbindingen
eigenlijk hetzelfde

Verbindingen hebben veel voordelen ten opzichte van de producten die zij vervangen. Verbindingen zijn echt een nieuwe generatie.
Maar in twee heel bepalende opzichten, namelijk hun bron en wijze van activeren, lijken ze meer op elkaar dan je zou verwachten. Bovendien hebben ze beiden een ‘volume knopje’.

Op afstand

Bij Verbindingen is het duidelijk dat ze op afstand gegeven worden. 
Bij een product lijkt dat anders te zijn omdat je het vast kunt houden. In werkelijkheid is er op dit punt eigenlijk geen verschil tussen de producten en de Verbindingen.

De kosmische informatie voor de producten en de Verbindingen is opgeslagen in 21 piramiden. De werkzaamheid van de producten en Verbindingen is gebaseerd op hun verbinding met deze zogenaamde moeder-piramiden.

De meeste producten zijn in Nederland geproduceerd en nadat ze waren afgeleverd bij Aquarius Wholism, het bedrijf dat de producten op de markt bracht, ging er een e-mail naar Portugal, waar wij sinds 2001 wonen, met het verzoek om deze producten te bekrachtigen. Wij verbonden deze producten dan vanuit Portugal met de informatie in de 21 moeder-piramiden.

Bij de Verbindingen gaat dat eigenlijk precies hetzelfde. Wij krijgen nu alleen niet meer het verzoek van Aquarius Wholism, maar direct van jou en leggen dan een directe Verbinding tussen bijvoorbeeld jou of jouw huis en de informatie in de moeder-piramiden. Je ontvangt dan een directe toegang tot de informatie van deze Verbinding.

Wat dit betreft is het enige verschil dat je de tussenschakel van het product niet meer nodig hebt om contact te maken met deze kosmische informatie.

Kort samengevat hebben producten en Verbindingen dezelfde bron, namelijk de kosmische informatie opgeslagen in de 21 moeder-piramiden en wordt bij beide op afstand de verbinding gelegd waaraan ze hun werkzaamheid ontlenen.

Volume knopje

Net als de producten hebben de Verbindingen een ‘volumeknopje’, waardoor je deze naar behoefte ‘harder’ of ‘zachter’ kunt zetten of uit en aan kunt zetten.
Dat doe je simpelweg met je intentie. Je zit dus nooit aan een Verbinding ‘vast’.

Het voordeel van een Verbinding is dat je die altijd bij je hebt en er dus je hele leven de vrije beschikking over hebt.