Kosmische dag levenswijze

Op deze pagina vind je een overzicht van teksten en Ontwikkelingsmogelijkheden die jou inzichten en informatie geven over hoe je jouw dagelijks leven op een kosmische dag wijze kunt vormgeven.

 

Daarbij gaat het om praktische toepassingen voor jouw dagelijks leven, zoals: 

  • een optimale dagindeling
  • het maken van versterkende keuzes 

en 

  • op een kosmische dag wijze opruimen, schoonmaken, ontspannen en werken.

Kenmerken van een kosmische dag levenswijze

In een kosmische dag levenswijze doe je alles:

  1. in contact met jezelf
  2. met respect voor jouw omgeving
  3. vanuit een dienstbaarheid aan het Hogere

Innerlijke vrijheid

De informatie over een kosmische dag levenswijze is niet bedoeld als een soort voorschrift over hoe je jouw leven het beste zou kunnen vormgeven, maar als een overzicht van alle teksten die we over dit onderwerp geschreven hebben. 

 

Als je jouw leven op een kosmische dag wijze wilt leven, moet die wens van binnenuit komen, je moet ernaar toe groeien. Geef jezelf daarom de vrijheid om de dingen op jouw eigen wijze te doen totdat je innerlijk voelt dat je het anders wilt gaan doen.

 

Bij een kosmische dag levenswijze maak je jouw keuzes in contact met jouw gevoel en in contact met jezelf. Je volgt dus niet blind adviezen van anderen op en maakt jouw keuzes altijd vanuit respect voor jezelf.

Inspiratiebron

De teksten op onze website zijn bedoeld als inspiratiebron. We willen onze inzichten graag met jou delen, omdat onze liefde voor het leven door deze inzichten duidelijk gegroeid is.

 

Het onderstaande overzicht zal in de loop der tijd zeker verder uitgebreid worden met nieuwe artikelen en links naar teksten over Ontwikkelingsmogelijkheden die jou kunnen helpen om jouw leven op een kosmische dag wijze vorm te geven.