Apart aan te vragen beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden

In het artikel Persoonlijke Aartsengel begeleiding schrijven we:
 

.......
Tijdelijke bescherming tegen beïnvloeding
Als je voor een maandbijdrage van € 140,- of € 280,- kiest, ontvang je als service een tijdelijke bescherming tegen alle vormen van beïnvloeding waarvoor je nog geen Beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt.

Zodra het mogelijk is om Beïnvloeding behandelingen in traject-vorm aan te vragen, vervalt deze tijdelijke bescherming weer. Je kunt dan immers jouw aangrijpingspunten voor beïnvloeding oplossen door de Beïnvloeding behandelingen te ontvangen die je nog niet ontvangen had.

Deze bescherming tegen beïnvloeding geldt alleen voor de Persoonlijke Aartsengel begeleiding, dus niet voor de Persoonlijke Aartsengel ondersteuning of het Begeleiding Verbindingen traject.

Kan jou op het verkeerde been zetten

Als we de opvolger van Persoonlijke Aartsengel begeleiding, het Kosmische dag mens Traject, gaan introduceren, kan de bovenstaande tekst jou op het verkeerde been zetten.
Je zou er dan vanuit kunnen gaan dat alle Ontwikkelingsmogelijkheden om beïnvloeding op te lossen in dit toekomstige Traject ontvangen kunnen worden.

Maar dat is niet zo. Er zijn namelijk een aantal Ontwikkelingsmogelijkheden om beïnvloeding op te lossen geïntroduceerd die alleen apart aangevraagd kunnen worden en dus niet in Trajecten ontvangen kunnen worden.

Zodra het Kosmische dag mens Traject geïntroduceerd wordt, heb je deze Apart aan te vragen Ontwikkelingsmogelijkheden dus ook nodig om al jouw aangrijpingspunten voor beïnvloeding op te lossen en jezelf zo tegen alle vormen van beïnvloeding te beschermen.

Waarom Apart aan te vragen Beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden

Het antwoord op de vraag ‘ Waarom zijn er Apart aan te vragen Beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden’ is dat sommige Ontwikkelingsmogelijkheden niet in Trajecten ontvangen kunnen worden.

Daar is één reden voor.
Deze reden is dat sommige beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden alleen de betreffende beïnvloeding op kunnen lossen door die tegelijkertijd - en in één keer - van meerdere kanten aan te pakken.

In een Traject, waar Ontwikkelingsmogelijkheden geleidelijk, in de vorm van bouwsteentjes ontvangen worden, is deze aanpak niet mogelijk.

Apart aan te vragen Beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden

Hieronder vind je een overzicht van de Beïnvloeding Ontwikkelingsmogelijkheden die alleen Apart aangevraagd kunnen worden:
Aandacht beïnvloeding behandeling
Aangrijpingspunten Transformator
Aangrijpingspunten Transformator paar
Beïnvloeding filter Impuls oefening
Beïnvloeding Reflector
Beïnvloeding Spiegel
Blauwdruk beïnvloeding Hersteller
Blauwdruk beïnvloeding Hersteller paar
Blauwdruk beïnvloeding Hersteller dier
Eén geheel Heiligheid
Erotiek Discipline
Hemel Aarde Resonantie dubbelheid
Innerlijke eenheid Heiligheid
Liefdespaar Projectie
Materie aantrekking behandeling
Ompoling Heiligheid
Raster beïnvloeding behandeling
Spoorloos tool
Spoorloos tool huis
Spoorloos tool bedrijf
Spoorloos tool auto
Zuiver willen Zuiverheid

Waarom maken we jou daar nu attent op?

We maken je hier nu attent op, omdat de tekst ‘Tijdelijke bescherming tegen beïnvloeding’ waarmee we dit artikel beginnen, jou op het verkeerde been zou kunnen zetten.

Je zou uit deze tekst  kunnen concluderen dat de opvolger van Persoonlijke Aartsengel begeleiding, het Kosmische dag mens Traject, jou ook zou kunnen helpen bij het oplossen van beïnvloeding problematiek die alleen opgelost kan worden door Apart aan te vragen Ontwikkelingsmogelijkheden.

Het is daarom belangrijk om de Apart aan te vragen Ontwikkelingsmogelijkheden voor beïnvloeding aan te vragen, omdat je na de introductie van het Kosmische dag mens Traject niet meer beschermd zult zijn tegen vormen van beïnvloeding die alleen met behulp van deze Apart aan te vragen Ontwikkelingsmogelijkheden opgelost kunnen worden.